Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] Matematika to nebude

Příspěvekod Nameless » 28 úno 2016, 22:21

Čau, když si zapnu steam 1.6 tak se mi nehorázně seká, i v menu mám třeba jen 7-8 fpsek a ve hře třeba 14-15 a na Warez nic, před reinstalovaným pc nic, ale po tom, co jsem si kompletně vymazal pc, tak mi to nejde, prosím o pomoc, reinstall 1.6 nepomohl :/ :(
Nameless
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno] Matematika to nebude

od Rumcajz » 28 úno 2016, 22:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Matematika to nebude

Příspěvekod useless » 29 úno 2016, 11:31 VIP

Ahoj,
po reinstalování PC musíš ještě udělat jednu celkem důležitou věc – nainstalovat ovladače. V tomto případě se jedná o ovladač grafické karty (GK = Grafická Karta, OS = Operační Systém).

Aby jsi nainstaloval ten správný, musíš si zjistit jakou GK a OS máš. Jde to zjistit následujícími způsoby:
  1. Přes dxdiag
    • Zmáčkni Start + R > vyjede ti takové okno > do něj napiš dxdiag
    • Hned po tom, co to napíšeš vidíš svůj OS. GK zjistíš tak, že nahoře klikneš na kartu Zobrazení.
    • Pokud nevíš, co hledat, tak to vyfoť nebo klikni na Uložit všechny informace a pošli sem ten soubor, co ti to vytvoří.
  2. Přes Správce zařízení
    • Otevři si Správce zařízení (Zmáčkneš Start, napíšeš tam Správce zařízení a klikneš na to 1.)
    • Rozklikni Grafické adaptéry
    • Tam někde máš svou grafickou kartu i s názvem
      • Pokud tam není > Klikni na to pravým > Vlastnosti > Nahoře klikni na Podrobnosti > Rozklikni tu lištu > Vyber ID hardwaru > Zkopíruj ten 1. řádek a dej ho do Googlu nebo sem, popřípadě to celé vyfoť.
Po tom, co to zjistíš, zajdi na stránky výrobce (Nvidia, AMD / Ati, Intel), vyber ovladače pro tu svoji GK (vybereš si to u Manually Select Your Driver). Pokud s tím máš potíže, napiš sem tu svoji GK a OS, já už ti to najdu ;)

Po tom, co je vybereš si ten ovladač stáhni, nainstaluj a po dokončení instalace restartuj PC :)
  • Poznámka: Při instalaci ti může problikávat obrazovka, bude se ti měnit rozlišení nebo něco podobného. Toho se neboj, je to zcela běžné.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Re: Matematika to nebude

Příspěvekod useless » 06 bře 2016, 17:32 VIP

Bez odezvy,
Lock.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán