• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Matematika to nebude
Čau, když si zapnu steam 1.6 tak se mi nehorázně seká, i v menu mám třeba jen 7-8 fpsek a ve hře třeba 14-15 a na Warez nic, před reinstalovaným pc nic, ale po tom, co jsem si kompletně vymazal pc, tak mi to nejde, prosím o pomoc, reinstall 1.6 nepomohl :/ 

- Nameless
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Matematika to nebude
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Matematika to nebude
Ahoj,
po reinstalování PC musíš ještě udělat jednu celkem důležitou věc – nainstalovat ovladače. V tomto případě se jedná o ovladač grafické karty (GK = Grafická Karta, OS = Operační Systém).
Aby jsi nainstaloval ten správný, musíš si zjistit jakou GK a OS máš. Jde to zjistit následujícími způsoby:

Po tom, co je vybereš si ten ovladač stáhni, nainstaluj a po dokončení instalace restartuj PC
po reinstalování PC musíš ještě udělat jednu celkem důležitou věc – nainstalovat ovladače. V tomto případě se jedná o ovladač grafické karty (GK = Grafická Karta, OS = Operační Systém).
Aby jsi nainstaloval ten správný, musíš si zjistit jakou GK a OS máš. Jde to zjistit následujícími způsoby:
- Přes dxdiag
- Zmáčkni Start + R > vyjede ti takové okno > do něj napiš dxdiag
- Hned po tom, co to napíšeš vidíš svůj OS. GK zjistíš tak, že nahoře klikneš na kartu Zobrazení.
- Pokud nevíš, co hledat, tak to vyfoť nebo klikni na Uložit všechny informace a pošli sem ten soubor, co ti to vytvoří.
- Přes Správce zařízení
- Otevři si Správce zařízení (Zmáčkneš Start, napíšeš tam Správce zařízení a klikneš na to 1.)
- Rozklikni Grafické adaptéry
- Tam někde máš svou grafickou kartu i s názvem
- Pokud tam není > Klikni na to pravým > Vlastnosti > Nahoře klikni na Podrobnosti > Rozklikni tu lištu > Vyber ID hardwaru > Zkopíruj ten 1. řádek a dej ho do Googlu nebo sem, popřípadě to celé vyfoť.

Po tom, co je vybereš si ten ovladač stáhni, nainstaluj a po dokončení instalace restartuj PC

- Poznámka: Při instalaci ti může problikávat obrazovka, bude se ti měnit rozlišení nebo něco podobného. Toho se neboj, je to zcela běžné.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1