• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Matro da vinci / JB1 #2
1. Popis situace - Mal som simona s simonoval som, Atrakcia skoncila a Hrac menom "Matro da vinci" zacal rozpravat nieco o bloku tak som tomu hracovi povedal "neorzpravaj". Nasledne sa preukazalo ze ten hrac menom "matro da vinci" je admin, lebo hned pod dopovedani mojej vety hodil o zem a povedal "takto sa s mnou nerozpravaj". Bez toho aby mi povedal ze " pockaj,som admin" , alebo zeby ma graboval a povedal "pockaj chvilu simon, chcem nieco vyriesit". Tak ma hned hodil o zem. Tymto sa dany admin dopustil k neprofesionalnu rieseniu a zbytocnemu konfliktu.
Z mojho pohladu to bolo ze mi skace do reci nejaky random hrac. Ak chce nejaky hrac riesit FK / Porusovanie Pravidiel. Tak ma na to Chat alebo po pripade PP. Preto predsa admini pisu na sklo "Hovori iba Simon" Nie? Zeby hraci neskakali simonovi do reci.
Spravny postup by aspon podla mna ako Byvaleho Admin, a hraca GS 8 rokov. Riesit danu situaciu ako admin a nie ako hrac, a upozornit na seba formou grabu, alebo aspon toho hraca upozornit ze som admin a chcem riesit situaciu, namiesto toho hraca hned hodit o zem bez toho mu dat priestor. (koniec koncov, ten admin skace do reci simonovi, tak by sa mohol aspon predstavit ako admin.
2. Důkazy - http://hltv.fakaheda.eu/20312-220329201 ... as.dem.zip 8:00 - 9:00
Tymto by som rad este poziadal aby dane HLSA ktore riesi tuto stiznost pozrelo cas 8:00 a daval pozor nato akou vetou som zformuloval nasledujucu atrakciu (bazen). Podla mna ziadny FK nepadol kedze atrakcia skoncila, a dany hrac opustil posledne urcene miesto ktory je simon blok. A tym padol to nebol FK.
Keby ze to tak je, tak v tom pripade nahlasil Admin Matro Da Vinci, Bezdovodne Free VD. Ak by to FK teda bol, tak hraci mozu opustit miesto urcene simonom a ist na iny bez toho zeby dostali kill? Podla mna blbost.
Z mojho pohladu to bolo ze mi skace do reci nejaky random hrac. Ak chce nejaky hrac riesit FK / Porusovanie Pravidiel. Tak ma na to Chat alebo po pripade PP. Preto predsa admini pisu na sklo "Hovori iba Simon" Nie? Zeby hraci neskakali simonovi do reci.
Spravny postup by aspon podla mna ako Byvaleho Admin, a hraca GS 8 rokov. Riesit danu situaciu ako admin a nie ako hrac, a upozornit na seba formou grabu, alebo aspon toho hraca upozornit ze som admin a chcem riesit situaciu, namiesto toho hraca hned hodit o zem bez toho mu dat priestor. (koniec koncov, ten admin skace do reci simonovi, tak by sa mohol aspon predstavit ako admin.
2. Důkazy - http://hltv.fakaheda.eu/20312-220329201 ... as.dem.zip 8:00 - 9:00
Tymto by som rad este poziadal aby dane HLSA ktore riesi tuto stiznost pozrelo cas 8:00 a daval pozor nato akou vetou som zformuloval nasledujucu atrakciu (bazen). Podla mna ziadny FK nepadol kedze atrakcia skoncila, a dany hrac opustil posledne urcene miesto ktory je simon blok. A tym padol to nebol FK.
Keby ze to tak je, tak v tom pripade nahlasil Admin Matro Da Vinci, Bezdovodne Free VD. Ak by to FK teda bol, tak hraci mozu opustit miesto urcene simonom a ist na iny bez toho zeby dostali kill? Podla mna blbost.

-
L0GiC1337 - Sponzor
[Vyřešeno]Matro da vinci / JB1 #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Matro da vinci / JB1 #2
Logic já ti nebudu pořád dokola říkat, že mi nemáš říkat, jak mám co dělat. Nejsi admin a je mi fuk jak dlouho tu hraješ. Je pouze vidět že ani 8 let nestačí. Žádné free vd jsem nenahlásil. A stojím si za tím.
bejt real je vzácný
-
mladyleopard - CS 1.6 Admin
Re: Matro da vinci / JB1 #2
jakobicek píše:Logic já ti nebudu pořád dokola říkat, že mi nemáš říkat, jak mám co dělat. Nejsi admin a je mi fuk jak dlouho tu hraješ. Je pouze vidět že ani 8 let nestačí. Žádné free vd jsem nenahlásil. A stojím si za tím.
Vôbec ZASE nevieš jaky je deň a co sa deje, zrejme si asi nečítal čo som písal. Tu sa nerieši to či si dal free VD, ale rieši sa tu tvoj prístup k riešim veci ako Admin. A to čo si napísal pred tým sú samé hlúposti, to nebudem ani rozpisovať alebo rovno počkám na HLSA a to doporučujem aj teba

-
L0GiC1337 - Sponzor
Re: [V řešení]Matro da vinci / JB1 #2
Takže se mi tu snažíš tvrdit, že když na tebe začne mluvit mrtvé CT, že ti nedojde, že se jedná o admina?
Kdyby sis admina vyslechl a neodpověděl mu arogantně "ticho," slay by si nedostal. Taktéž kdyby si mu další kolo nenadával, tak by si přehoz (který si ani nezmínil) nedostal.
Hráč Dav1dk0 dostal oprávněný kill. Hráč neměl důvod opouštět místo určené Simonem, hráči měli zůstat na konci atrakce, což v našem případě byly ty bloky. Adminovi bude situace vysvětlena.
Doporučuji ti, aby ses přestal chovat arogantně a nevhodně k adminům.
Vyřešeno.
Právě proto bych čekal, že budeš vědět, že mrtví hráči na JB mluvit nemohou, pokud nejsou admini.L0gic píše: Byvaleho Admin, a hraca GS 8 rokov
Kdyby sis admina vyslechl a neodpověděl mu arogantně "ticho," slay by si nedostal. Taktéž kdyby si mu další kolo nenadával, tak by si přehoz (který si ani nezmínil) nedostal.
Hráč Dav1dk0 dostal oprávněný kill. Hráč neměl důvod opouštět místo určené Simonem, hráči měli zůstat na konci atrakce, což v našem případě byly ty bloky. Adminovi bude situace vysvětlena.
Doporučuji ti, aby ses přestal chovat arogantně a nevhodně k adminům.
Vyřešeno.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1