• Stránka 1 z 1
[P] Matthew./Jailbreak
Nick na serveru: Matthew.
SID: STEAM_0:0:164684660
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 18 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=22773
Bany, které jsem dostal: O žádných nevím.
Něco o mně: Jmenuji se Matyáš, jsem z Prahy a letos budu maturovat. Chodím na střední policejní školu a rád bych pokračoval na Policejní akademii. Mám kočku, kterou mám moc rád a která včera oslavila 15. narozeniny. Rád chodím s kámošema do hospody a trávím čas se svojí přítelkyní a mimo jiné mě baví hrát i na počítači. Jsem spíše optimista a flegmatik.
Proč právě já: Jailbreak hraju zhruba 6 let a za tu dobu jsem nabral nějaké ty zkušenosti. Rád pomáhám lidem a chtěl bych být nápomocný i na serverech. Problémy dokážu řešit s chladnou hlavou.
Zkušenosti s CS:GO: Csko hraju nějakých 7 let a mám nahráno přes 2 500 hodin. Občas si zahraju MM, kde byl můj nejvyšší rank MGE.
Případné poznámky: Mějte hezký večer.
SID: STEAM_0:0:164684660
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 18 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=22773
Bany, které jsem dostal: O žádných nevím.
Něco o mně: Jmenuji se Matyáš, jsem z Prahy a letos budu maturovat. Chodím na střední policejní školu a rád bych pokračoval na Policejní akademii. Mám kočku, kterou mám moc rád a která včera oslavila 15. narozeniny. Rád chodím s kámošema do hospody a trávím čas se svojí přítelkyní a mimo jiné mě baví hrát i na počítači. Jsem spíše optimista a flegmatik.
Proč právě já: Jailbreak hraju zhruba 6 let a za tu dobu jsem nabral nějaké ty zkušenosti. Rád pomáhám lidem a chtěl bych být nápomocný i na serverech. Problémy dokážu řešit s chladnou hlavou.
Zkušenosti s CS:GO: Csko hraju nějakých 7 let a mám nahráno přes 2 500 hodin. Občas si zahraju MM, kde byl můj nejvyšší rank MGE.
Případné poznámky: Mějte hezký večer.

-
MaTyy559 - CS:GO Admin-akademik
[P] Matthew./Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Matthew./Jailbreak
Adminy poprosím o reference.
-
Evangelista - CS:GO Admin
Re: [Reference] Matthew./Jailbreak
Ahoj,
bohužel mi na tebe přišlo příliš málo referencí od adminů. Zkus chodit více do CT a předveď, co v tobě je. Taky by se mi líbilo, kdyby jsi nahlásil ještě nějaká PPčka. Za měsíc si můžeš zažádat znova.
Zamítnuto
bohužel mi na tebe přišlo příliš málo referencí od adminů. Zkus chodit více do CT a předveď, co v tobě je. Taky by se mi líbilo, kdyby jsi nahlásil ještě nějaká PPčka. Za měsíc si můžeš zažádat znova.
Zamítnuto
-
Re: [Z] Matthew./Jailbreak
Přijat, vítej mezi námi.
hráč byl po konzultaci s ostatními SA+ připuštěn k testům
hráč byl po konzultaci s ostatními SA+ připuštěn k testům
-
• Stránka 1 z 1