• Stránka 1 z 1
Maxipes Fick / jailbreak 8
Takže, nastala situácia, ked bol Maxipes simon, a vezňom povedal aby šli na stredovú čiaru na futbale , a tam sa vzdali. Všetci okrem jedného robili pohyb "Vzdát se", no a ten jeden stál v pozore, jednoducho robil iný pohyb ako mu simon nakázal. Frisco (Jeden dozorca) začal hitovat a nakoniec zabil daného vezňa, a maxipes sa ho opýtal prečo ho zabil , frisco mu vysvetlit že robil zlý pohyb a aj napriek tomu ho grabol o zem a premiestnil ku T. Na servery bol aj admin Lukasek, ktorý mi dal za pravdu. Teda aspon vyžadoval to aby som sa maxipesa opýtal prečo dané Ct premiestnil.
-
MoMO12 - Kolemjdoucí
Maxipes Fick / jailbreak 8
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Maxipes Fick / jailbreak 8
Ahoj
Já se vyádřím později musim ted pryč.. v 19:30 tu tak budu
Já se vyádřím později musim ted pryč.. v 19:30 tu tak budu

Šli dva, a prostřední upad.
-
Lukassino - Profesionál
Zdravim,
situaci jsi popsal pomerne presne, az na jednu malickost. Hraci meli jit na caru u fotbalu a tam meli vykonat pohyb "Vzdat se", presne, jak pises. Tusim, ze jedna nebo 2 zebry i po delsim casovem intervalu prikaz nesplnily, tak dostaly kill. Hrac Frisco pak zacal hitovat jeste dalsiho hrace, ktery pozadovany pohyb vykonal, nicmene behem toho hitovani se ten pohyb prerusil, nasledne dotycneho zabil. Ja jsem ho tedy vzal do grabu a ptal jsem se ho, proc ho zabil. Hrac se vyjadril ve smyslu, ze zabity konal jiny pohyb a pak ho prestal konat uplne, coz ale nebyla pravda, protoze hrac konal presne pozadovany pohyb, ktery mu prerusil az Frisco tim hitovanim. Prohresek jsem resil presunem Frisca k CT.
Tobe bych vrele doporucil, aby ses zacal chovat na serveru s vetsim respektem. Tim, ze si vezmes dalsi kolo Simona a zacnes na me rvat, proc jsem grabnul a presunul toho a toho, niceho nedocilis.
Maxipes Fick
situaci jsi popsal pomerne presne, az na jednu malickost. Hraci meli jit na caru u fotbalu a tam meli vykonat pohyb "Vzdat se", presne, jak pises. Tusim, ze jedna nebo 2 zebry i po delsim casovem intervalu prikaz nesplnily, tak dostaly kill. Hrac Frisco pak zacal hitovat jeste dalsiho hrace, ktery pozadovany pohyb vykonal, nicmene behem toho hitovani se ten pohyb prerusil, nasledne dotycneho zabil. Ja jsem ho tedy vzal do grabu a ptal jsem se ho, proc ho zabil. Hrac se vyjadril ve smyslu, ze zabity konal jiny pohyb a pak ho prestal konat uplne, coz ale nebyla pravda, protoze hrac konal presne pozadovany pohyb, ktery mu prerusil az Frisco tim hitovanim. Prohresek jsem resil presunem Frisca k CT.
Tobe bych vrele doporucil, aby ses zacal chovat na serveru s vetsim respektem. Tim, ze si vezmes dalsi kolo Simona a zacnes na me rvat, proc jsem grabnul a presunul toho a toho, niceho nedocilis.
Maxipes Fick
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
MoMO12 píše:Na servery bol aj admin Lukasek, ktorý mi dal za pravdu. Teda aspon vyžadoval to aby som sa maxipesa opýtal prečo dané Ct premiestnil.
Jeste dodam, ze admin Lukasek se na server pripojil az po celem incidentu, tudiz nechapu, jak ti mohl dat ve veci za pravdu, kdyz ji ani nevidel. Situaci jsem do voice vysvetlil ja, taktez admin Ceco, ktery byl rovnez pritomen. Vysvetleni jsem pak psal i do chatu.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Takto ti to poviem, ja ku adminom nechovam žiadny rešpekt a plus ty o čo točíš? .. ved konal iný pohyb tak ho opravnene začal hitovat až ho napokon zabil , to nevadi že po hitnuti sa mu ten pohyb zrušil , ved robil ZLý POHYB!! .. a tie dve zebry nemaju nič spoločné .. tak sa z toho nevykrúcaj hej?
-
MoMO12 - Kolemjdoucí
MoMO12 píše:Takže, nastala situácia, ked bol Maxipes simon, a vezňom povedal aby šli na stredovú čiaru na futbale , a tam sa vzdali. Všetci okrem jedného robili pohyb "Vzdát se", no a ten jeden stál v pozore, jednoducho robil iný pohyb ako mu simon nakázal. Frisco (Jeden dozorca) začal hitovat a nakoniec zabil daného vezňa, a maxipes sa ho opýtal prečo ho zabil , frisco mu vysvetlit že robil zlý pohyb a aj napriek tomu ho grabol o zem a premiestnil ku T. Na servery bol aj admin Lukasek, ktorý mi dal za pravdu. Teda aspon vyžadoval to aby som sa maxipesa opýtal prečo dané Ct premiestnil.
Ahoj , pardon přišel jsem později

Takže Momo ja jsem ti za pravdu nic neuznal ..Situaci jsem ani neviděl

Přeji hezký zbytek dne

Šli dva, a prostřední upad.
-
Lukassino - Profesionál
Ja proti nikomu nič nemám ale toto je podla mna zlý admin , ked neviem rozoznat pohyb " vzdát se" od pohybu " do pozoru" ..
Odo mna všetko riešte si to jak chcete, každopadne ja sa lučim a prajem dobru noc

-
MoMO12 - Kolemjdoucí
Podivej, rozeznat 2 ruzne pohyby neni az tak tezke. Hrac, o kterem se tu porad bavime delal pohyb spravny, dle prikazu Simona, tudiz kill dostat nemel. Hrac, ktery mu dal FK byl potrestan. To je v podstate predmet tve stiznosti na mou osobu. Svoje uz jsem ti k tomu rekl a za tim si skalopevne stojim.
Ted k tomu, co pise Lukasek. Hrac momo si na me zbytecne oteviral usta a cosi po mne kricel uz behem kola, ktere predchazelo dodanemu demu, coz sam Lukasku pises. Dostal slay, aby si uvedomil, jak se chovat. Dalsi kolo, coz je videt na demu, vec resil znovu. Napred ho upozornil Ceco do voice, aby to to nedelal, pricemz znovu vysvetlil duvod onoho grabu na hristi. Hrac si nenechal rict, tak jsem ho vzal do grabu a doporucil mu, at se venuje hre. Neprestal, tak jsem ho presunul k TT. Dodam jen, ze tato situace neni predmetem stiznosti.
Ted k tomu, co pise Lukasek. Hrac momo si na me zbytecne oteviral usta a cosi po mne kricel uz behem kola, ktere predchazelo dodanemu demu, coz sam Lukasku pises. Dostal slay, aby si uvedomil, jak se chovat. Dalsi kolo, coz je videt na demu, vec resil znovu. Napred ho upozornil Ceco do voice, aby to to nedelal, pricemz znovu vysvetlil duvod onoho grabu na hristi. Hrac si nenechal rict, tak jsem ho vzal do grabu a doporucil mu, at se venuje hre. Neprestal, tak jsem ho presunul k TT. Dodam jen, ze tato situace neni predmetem stiznosti.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
K danej situacii tu nevidim ziadny dokaz. Staznost sa berie ako neopravnena. Ak mas nejaky dokaz o pochybeni admina, tak mi ho kludne posli do PM a mozeme to poriesit dalej.
lock
lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1