• Stránka 1 z 1
Maxipes
Dobrý den,
Dneska jsem hrál CS 1.6, když jsem se připojil na server TTT a hrál tam bic bozi, tak jsem ho oslovil a řekl jsem mu že je chyba v JB a že mohu bugovat glocky do hry a on mi dál permu a do důvodu mi napsal [nazdar]. Chtěl bych nějaký vysvětlení, protože já už fakt nevím co jsem zase napsal špatně, nebo co jsem udělal špatně.
Od té doby co jsem dostal ty permy se snážím chovat v klidu a neporušovat pravidla, ale nejspíš to je kničemu i když se snažím.
Dneska jsem hrál CS 1.6, když jsem se připojil na server TTT a hrál tam bic bozi, tak jsem ho oslovil a řekl jsem mu že je chyba v JB a že mohu bugovat glocky do hry a on mi dál permu a do důvodu mi napsal [nazdar]. Chtěl bych nějaký vysvětlení, protože já už fakt nevím co jsem zase napsal špatně, nebo co jsem udělal špatně.
Od té doby co jsem dostal ty permy se snážím chovat v klidu a neporušovat pravidla, ale nejspíš to je kničemu i když se snažím.
Venom
-
Veenom - Amatér
Re: Maxipes
Veenom píše:Od té doby co jsem dostal ty permy se snážím chovat v klidu a neporušovat pravidla, ale nejspíš to je kničemu i když se snažím
A proto jsi nam bugoval hru na JB? Permicu ti rozsiruji i na dalsi mody, kam ti Awee ban nedal. Idioty si delej z nekoho jineho.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Na JB mám permu, takže tam se mohu chovat jak chci, ale na serverech kde jsem permu neměl jsem se choval v klidu a neporušoval pravidla například na knife serveru. A na JB jsem vás chtěl spectovat, jenže když začlo nové kolo, tak ze mě vypadl glock. A já jsem přišel dát stížnost ohledně toho na TTT, takže chci ten důvod kde jsem udělal chybu.
Venom
-
Veenom - Amatér
Chybu jsi udelal:
a) pri svem minulem vystoupeni na foru, kde ti Ejvoch slibil nastaveni permanentnich banu na vsech serverech (ale zrejme se nad tebou slitoval),
b) pri svem dnesnim umyslnem bugovani hry na JB1, coz me vedlo Eviho praci zdarne dokoncit.
a) pri svem minulem vystoupeni na foru, kde ti Ejvoch slibil nastaveni permanentnich banu na vsech serverech (ale zrejme se nad tebou slitoval),
b) pri svem dnesnim umyslnem bugovani hry na JB1, coz me vedlo Eviho praci zdarne dokoncit.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
A co to má společného s TTT ? Já chci vědět proč jsem dostal permu na TTT když jsem tam přišel a do důvodu si mi napsal [nazdar]. Já tu nechci řešit nějakou starou stížnost nebo co jsem dělal na JB. Já jsem tady kvůli TTT, takže se ptám znovu co jsem udělal za chyby na TTT že si ji tam dál permu a napsal do důvodu [nazdar]. Nějaký JB mě nezajímá, takže to jsem už necpi
Venom
-
Veenom - Amatér
Zamietam, mas smolu
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Takže důvod žádný ? Ja jsem tedy dostal ban neprávem na TTT, protože nemáte žádný důkazy kde je vidět že jsem porušoval pravidla. Aspoň je tady vidět jak to na GS chodí příjdu na server oslovím admina dostanu permu a do důvodu mi napíšete [nazdar].
Budu rád když to uvidí dost lidí, aspoň uvidí jak admini konají tady na GS.
Budu rád když to uvidí dost lidí, aspoň uvidí jak admini konají tady na GS.
Venom
-
Veenom - Amatér
Co si cakal, ze sa stane, ked robis neustale bordel na JB ? Kazdy cin ma svoje nasledky.
Lock
Lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1