Mazanie suborov

Příspěvekod Hekkro1 » 16 kvě 2013, 21:36

Gutmanova metoda alebo DOD 5220.22?
Hekkro1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Mazanie suborov

od Rumcajz » 16 kvě 2013, 21:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mazanie suborov

Příspěvekod kyki1 » 16 kvě 2013, 21:42

po prve ono je 6 zakladnych sposobou a to su: Zero Write, Random Write, Random Random Zero, DOD 5220.22-M, NATO Standard, Peter Gutmann

osobne najcastejsie pouzivam tzv. gutmannovu metodu ta ti subor ymaze 35x v nahodnych vzorcoch a subor je permanentne zniceny

druhy sposob co viem pouziva armada a podobne statne institucie
ale pre praktickeho cloveka to je jedno ci jednu alebo druhu.
dokonca su software ktore pouzivaju vsetkych 6 metod stym ze ich nahodne striedaju :-)
tak ci onak je sanca 1:100000000000 ze trafis na cloveka ktory dokaze vytiahnut s tvojho HDD zmazane subory tymto sposobom :)

LOCK
---Život je na hovno hra, ale má super grafiku---

Obrázek
kyki1
Amatér
Amatér

Příspěvekod smokys » 17 kvě 2013, 13:20

kyki1 píše:po prve ono je 6 zakladnych sposobou a to su: Zero Write, Random Write, Random Random Zero, DOD 5220.22-M, NATO Standard, Peter Gutmann
LOCK

Hh, on sa nepýtal koĺko tích metód je ale ktorá je účinnejšia s tích dvoch.

Osobne odporúčam Gutmannovu.
Minecraft Support
smokys
Drbna
Drbna

Příspěvekod kyki1 » 18 kvě 2013, 14:00

smokys píše:
kyki1 píše:po prve ono je 6 zakladnych sposobou a to su: Zero Write, Random Write, Random Random Zero, DOD 5220.22-M, NATO Standard, Peter Gutmann
LOCK

Hh, on sa nepýtal koĺko tích metód je ale ktorá je účinnejšia s tích dvoch.

Osobne odporúčam Gutmannovu.

ked si dopre precitas moju odpoved tak som povedal ze preferujem Gutmanovu matodu ;-)
ale pre praktickeho cloveka je totalne jedno ktoru pozuije ty sa nebudes zaoberat ake to bude mat kodovanie a ake sifrovanie a na akych vzorcov to bude pracovat :D tebe staci len to ze to vymaze -_- tak nabuduce precitaj odpoved ok ? ;-)

P.S. tie dalsie moznosti som mu povedal aby vedel ze je na vyber aj s inych nie len tych 2 ktore spomenul ;-)
P.S.S no a ked mna tak upravujes tak by si ten tvoj nazor mohol aj trosku rozvit nie ? prečo ju povazujes za vyhodnejsiu ? ake ma vyhody oproti DOD atd. ?

Obrázek
kyki1
Amatér
Amatér

Příspěvekod smokys » 18 kvě 2013, 18:40

Preto som napísal Gutamonovu, lebo, viem o aký program ide, preto som napísal že "Hh, on sa nepýtal koĺko tích metód je ale ktorá je účinnejšia s tích dvoch." Pretože v tom programe myslím že má na výber len z tích dvoch, a možno z 3, už neviem presne.
A rozviť? :D sorry, nechce sa mi to tu rozpisovať ;)
Minecraft Support
smokys
Drbna
Drbna

Příspěvekod kyki1 » 19 kvě 2013, 07:32

smokys píše:Preto som napísal Gutamonovu, lebo, viem o aký program ide, preto som napísal že "Hh, on sa nepýtal koĺko tích metód je ale ktorá je účinnejšia s tích dvoch." Pretože v tom programe myslím že má na výber len z tích dvoch, a možno z 3, už neviem presne.
A rozviť? :D sorry, nechce sa mi to tu rozpisovať ;)

vies len ty si tu prave od toho aby si to rozvil :) to je ako keby sa ta spytal co je lepsie jablko alebo hruska ty povies jablko ale jemu to chutit nemusi napriklad jemu moze viac vyhovovat DOD ako gutmanova metoda
Gutmanova metoda neni program ale vzorec na vymazavanie suborov :) no a najznamejsi program co to vyuziva myslim ze tuneup ;-)

Obrázek
kyki1
Amatér
Amatér

Zpět na Vyriešené topicy