• Stránka 1 z 1
MC Chyby
Zdravím každého prajem pekne ránko.Pred troma dňami sa mi vyskitol problem s MC.Po par minutach hrania ma vyhodi zo serveru a vypíše tento error--->:Existujúce spojenie bolo vynútene ukončené vzdialeným hostiteľom.
Velmi by som potrebovla opraviť pretože ma to strašne ruší že každých 5-15 min musim písať /login ******
Za každú radu Ďakujem !!!!!
PS:Nepište mi tu že mam zli net lebo mi frci aj TS3 na plno takže internet to neni ..

Velmi by som potrebovla opraviť pretože ma to strašne ruší že každých 5-15 min musim písať /login ******
PS:Nepište mi tu že mam zli net lebo mi frci aj TS3 na plno takže internet to neni ..

GriefHunter-->MC Creative#5
ServerAdmin-->MC SkyBlock#4
Nečo potrebuješ PM na Webu !!
Možeťe ma najsť aj na TS-->ts.gamesites.cz
25.9.2015 sa kex vracia

25.9.2015 sa kex vracia

-
kixik - Amatér
Re: MC Chyby
Ahoj , nespadnul náhodou server ?
-
HugoGs - Pokročilý
nie server frčí lebo hram s kamošom a sme na jednom internete spojeni jemu to ide pohode a ne nie a uz stym nemam rady
25.9.2015 sa kex vracia

25.9.2015 sa kex vracia

-
kixik - Amatér
kixik píše:Zdravím každého prajem pekne ránko.Pred troma dňami sa mi vyskitol problem s MC.Po par minutach hrania ma vyhodi zo serveru a vypíše tento error--->:Existujúce spojenie bolo vynútene ukončené vzdialeným hostiteľom.
PS:Nepište mi tu že mam zli net lebo mi frci aj TS3 na plno takže internet to neni ..![]()

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Tak ale ja potrebujem pomoc alebo radu a nie či ti to ide či nie 

25.9.2015 sa kex vracia

25.9.2015 sa kex vracia

-
kixik - Amatér
kixik píše:Tak ale ja potrebujem pomoc alebo radu a nie či ti to ide či nie

-
Na akom servery vám to robi? idealne skuste mi hodit aj nejake casy kedy sa vám to presne stalo aby som pozrel co sa v danom case na servery dialo.
-
Andurit - Amatér
Andurit na C1 mi to začalo a odvtedy mi to robí všade aj mimo GS čiže by to mala byť chyba minecraftu ale MC supporti ani jeden nevie pomoct ani PC supporti ...
25.9.2015 sa kex vracia

25.9.2015 sa kex vracia

-
kixik - Amatér
kixik píše:Andurit na C1 mi to začalo a odvtedy mi to robí všade aj mimo GS čiže by to mala byť chyba minecraftu ale MC supporti ani jeden nevie pomoct ani PC supporti ...
me to dela jen u GS na C1 a na RC ss je tu http://imageshack.com/a/img829/1017/3fry.png

-
Přjď na TS, lehký problém 

-
kosta81 - Zkušený
Mohl bys mi poslat celý soubor s crashreportem?
-
M4rlb0ro - Sponzor
S kixikem jsme tohle řešili i na poradě jak jako PC supporti tak i MC supporti. No nikdo se nedostal k ničemu a už i mě došly nápady..
-
PajaS - Drbna
M4rlb0ro píše:Mohl bys mi poslat celý soubor s crashreportem?
co to kur*a ?

-
MultiCrafer píše:M4rlb0ro píše:Mohl bys mi poslat celý soubor s crashreportem?
co to kur*a ?jakej crash report ?
DDDD tady sem ti dal screen
D kurde tohle je správnej support
DD ani si nečte co tu je
DD
Kdyby něco tak CrashReport je textový dokument ukládající se do složky s Minecraftem. Tam se dostaneš takto: Do vyhledávače programů/aplikací atd... napiš "%appdata%" (bez uvozovek) a tam bude složka ".minecraft" a v ní bude složka Crash-Reports tu otevři a poslední CrashReport nahrej kamkoliv a sem vlož odkaz. Support ti nemůže pomoci pokud nevidí důvod chyby nebo tak.. Mě se to taky děje. U mě je to tím že mám LogMeIn Hamachi. Tak ho vypnu a hraju v pohodě.. Kdyby něco tak CrashReport poznáš podle datumu.. Příklad: [crash-2014-01-01_20.16.09-client]
formát je tady: [crash-RRRR/MM/DD_HH.MM.SS-client] Jinak ten příklad je třeba můj poslední Crash

A pro příště radši nepiš "kurde tohle je správnej support ....." A Supporty najdeš kdyby něco na TeamSpeaku. (to máš nejrychlejší) na Fóru to je mnohem pomalejší
-
XxDoMin0oxX - Zkušený
XxDoMin0oxX píše:MultiCrafer píše:M4rlb0ro píše:Mohl bys mi poslat celý soubor s crashreportem?
co to kur*a ?jakej crash report ?
DDDD tady sem ti dal screen
D kurde tohle je správnej support
DD ani si nečte co tu je
DD
Kdyby něco tak CrashReport je textový dokument ukládající se do složky s Minecraftem. Tam se dostaneš takto: Do vyhledávače programů/aplikací atd... napiš "%appdata%" (bez uvozovek) a tam bude složka ".minecraft" a v ní bude složka Crash-Reports tu otevři a poslední CrashReport nahrej kamkoliv a sem vlož odkaz. Support ti nemůže pomoci pokud nevidí důvod chyby nebo tak.. Mě se to taky děje. U mě je to tím že mám LogMeIn Hamachi. Tak ho vypnu a hraju v pohodě.. Kdyby něco tak CrashReport poznáš podle datumu.. Příklad: [crash-2014-01-01_20.16.09-client]
formát je tady: [crash-RRRR/MM/DD_HH.MM.SS-client] Jinak ten příklad je třeba můj poslední Crash
A pro příště radši nepiš "kurde tohle je správnej support ....." A Supporty najdeš kdyby něco na TeamSpeaku. (to máš nejrychlejší) na Fóru to je mnohem pomalejší
WUT ?

-
• Stránka 1 z 1