Volná debata o kostičkách v Minecraftu.

MC Server Evegreeny ...aneb než začnete hrát

Příspěvekod Chlachtan » 29 říj 2016, 15:17

Tenhle příspěvek berte prostě s nadhledem, nebo jakkoliv uznáte za vhodné.

Znáte to, prostě si hrajete, stavíte - jste samostatní, logicky uvažující hráči a pak po připojení nového člena se v chatu začne spamovat klasická věta:

* Čus, můžu u někoho bydlet

Obrázek
jako vážně? Tohle je Vaše první věta na novým serveru, kde ani nikoho neznáte? Ano, vím, že dělat si přátele je fajn, ale proboha - opravdu si myslíte, že si někdo, kdo pracně staví dům, schání materiál jen tak vezme k sobě domů? Napojí vás, nakrmí vás a vy mu za odměnu odnesete několik pěkných diamantů. Prostě tahle otázka by měla býti TABU.

* Hledám byt/dům/strom/zahradu/pokoj/postel/souseda/tričko/psa/veverku/slona/tvoji mámu -
Obrázek
Prosím, berte na vědomí, že existují lidé co rádi žijí sami někde uprostřed pustiny a opravdu, OPRAVDU nestojí o to, aby jste se jim nasídlili hned vedle těsně na plot a to ještě nejlépe aby jste měli společnou zahradu. Jestliže najdete někdě nějaký plácek, kde by se Vám líbilo a někdo poblíž bydlí, tak myslím že je slušností se zeptat, zda by mohl se tu také usídlit. Slušností ovšem je, aby i dotyčný již bydlející hráč slušně odpověděl a tím nemyslím stylem "padej ven ty *****" "***** vypadni, tady bydlim já" a podobně.

* Je mi 10/11/12/13/14/mám občanku a hledám holku/kluka/cokoliv co má nohy
Obrázek
Samota je zlá - ale jak si můžete být jistí, že na druhé straně počítače nesedí třeba Justin Bieber? nebo Miroslav Etzler ? A nebo taky Britney Spears křížená s DOOMEM. V klidu hrajte a nové vztahy vytvářejte postupně.

* Dáte věci / jídlo ? Jsem nový
Obrázek
A co takhle ne? Každý (kdo si nešlápl na nášlapnou desku se základním kitem) začal od nuly, tak to zkus taky a uvidíš, jak na sebe bude pyšný/á
u
* Jak se dostanu do přírody / jak se dělá tohle / proč tohle / to se nesmí? / a jak udělam tohle / a je tu ... ?
Obrázek
Že ty si přeskočil tutoriál? I pravidla viď? Gratluji - jsi rebel. A teď mazej si je znovu přečíst - spoustu užitečných věcí tu najdeš, sám budeš překvapen ;)

LIDI, proboha čtěte a nedělejte chyby jako ostatní - pak uvidíte, jak milující komunita na serveru je :)

Jaké věty Vás ještě na nových hráčích štvou? Podělte se :)

Děkuju za pomoc při inspiraci Krtko357, MrVojteewCZE, DeskaZz_, YouCz
Chlachtan
Amatér
Amatér

MC Server Evegreeny ...aneb než začnete hrát

od Rumcajz » 29 říj 2016, 15:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: MC Server Evegreeny ...aneb než začnete hrát

Příspěvekod noblemar » 29 říj 2016, 17:22

Nvm co sis vzal, ale chci to taky. :'3
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Chlachtan » 29 říj 2016, 19:00

Asi jsem měla moc kafe :D a pravděpodobně dost vzteku z těch lidí na serveru, kdy přišli, snažili se každýmu vecpat do baráku a jeden se dokonce i hádal, že už se znaj přece rok, tak at ho tam pustí :D
Chlachtan
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awiiii » 05 lis 2016, 22:35

Ľudia ten tutorial či pravidlá preskakujú, lebo sa vtom nevyznajú. Podľa mňa by to potrebovali všetko napísať s tzv. "Sedláckym rozumom" všetko krok za krokom. Ako nováčik som sa vtom tiež nevyznal.
Týmto by som sa aj ponúkol že by som celý tutorial prerobil :) okrem mazlickov.
Prestal fajčiť.
Prestal piť.
Našiel lásku.
Začal žiť.
Stratil lásku.
Prestal žiť.
Začal fajčiť.
Začal piť....
Awiiii
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Chlachtan » 06 lis 2016, 10:09

Hele já teda nevim, první co na serveru udělám je vždycky si jdu přečíst pravidla a tak. A na serveru jsou naprosto k pochopení - to, že je lidi nečtou tím, že to přepíšeš fakt nezměníš :D
Chlachtan
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awiiii » 06 lis 2016, 11:49

Chlachtan píše:Hele já teda nevim, první co na serveru udělám je vždycky si jdu přečíst pravidla a tak. A na serveru jsou naprosto k pochopení - to, že je lidi nečtou tím, že to přepíšeš fakt nezměníš :D

Napr. Resku by som tam nepochopil :D + ja osobne sa už vtom tutorialy vyznám, ale viem pochopiť že niekto sa vtom nevyzná, vzhľadom ktomu že to nieje rozpísané v bodoch ale vo výkladovom štýle ako v škole, ktorý nie každé 10 ročné dieťa chápe, keďže na matematike počíta jablká a hrušky.
Proste verím že sa dá predísť týmto otázkam lepším vysvetlením na tutoriale.
A taktiež by to chcelo pridať autospam s typom: nevieš si s niečím rady ? Navštív
Prestal fajčiť.
Prestal piť.
Našiel lásku.
Začal žiť.
Stratil lásku.
Prestal žiť.
Začal fajčiť.
Začal piť....
Awiiii
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod noblemar » 06 lis 2016, 21:10

Ano všichni to umíte nejlíp gratuluji co V8m brání v tom udělat to a poslat nám tady mapu ke stažení?
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Awiiii » 08 lis 2016, 19:03

noblemar píše:Ano všichni to umíte nejlíp gratuluji co V8m brání v tom udělat to a poslat nám tady mapu ke stažení?

Výzvu príjmam. /w tutorials na SU.
Len logicky cmdčka tam nemám.
Prestal fajčiť.
Prestal piť.
Našiel lásku.
Začal žiť.
Stratil lásku.
Prestal žiť.
Začal fajčiť.
Začal piť....
Awiiii
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Tennes » 09 lis 2016, 13:31

Zdravím,

jmenuji se Tennes. V reálném životě je mi 18 let. Mám řidičský průkaz a k tomu ojeté auto. Dočasně žiji se svým psem Amber a nejlepším přitelem Honzou na bytě 2+1. Náklady na obecné žití si platíme půl na půl. Jsem student, zároveň zaměstnanec v práci a o víkendech brigádník. Sháním holku co má nohy, ruce a celkově není nějak zdeformovaná či psychicky postižená. Něco o mně? Narodil jsem se roku 1998. Rodiče mi brzo umřeli na nehodu a tak jsem se musel o sebe starat již od mých 15 let. Mého kamaráda Honzu postihla nedávno podobná situace a tak nás napadlo spojit naše síly a nějak se postavit světu. Starý byt jsem ve svých 18 prodal. Koupil jsem společně s Honzou malý nový byt, kde jsem si přitáhl svého milovaného pejska, který mi od rodičů zbyl jako jediná věc. Oba ten byt bereme jako útočiště pro naší světlou budoucnost. Moje denní rutina začíná okolo čtvrté ráno. Vstávám, umyji si obličej, zuby a ruce. Poté si jdu zacvičit, abych byl fit. Po cvičení se jdu osprchovat a nasnídat. Společně se snídaní si také dělám svačinu, jak do školy tak do práce. Dělání snídaně i svačiny si s Honzou pravidelně střídáme po týdnech. Do školy dojíždím autem, přesto že to mám kousek (kvůli tomu, že po škole okamžitě vyjíždím do práce. Ve škole jsem zhruba do 2-3 hodin (záleží na rozvrhu) a hned po škole letím do práce. V práci jsem do 8-9 hodin večer. V práci pracuju s počítačem, takže při volné chvíli si tam také zahraju MC. Jinak o víkendech pracuju příležitostně jako brigádník v obchodech. Okolo 10. hodiny večer jsem doma, kdy se navečeřím večeří Fast-foodových podniků nebo instantních jídel. Takto vypadá moje denní rutina.

Můžu teda s někým bydlet???

S pozdravem

Tennes

PS: Berte to s nadhledem, je to vtip - teda, jak a co.
Tennes
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Volná debata