• Stránka 1 z 1
MC Skin
Zdravím,
Mám problém dnes som si išiel ráno zahrať Minecraft a mal som skin takového Vesničana(Villegera).. Včera som mal ale iní skin, tak som si ho išiel zmeniť na stránke minecraft.net kedže mám kúpene MC.. Dal som si profil a tam sa mi už nezobrazila tabulka nato aby som si to zmenil.. Neviem teraz ako zmeniť skin.. Neviete mi poradiť prosím?
//AlinoLEk
Mám problém dnes som si išiel ráno zahrať Minecraft a mal som skin takového Vesničana(Villegera).. Včera som mal ale iní skin, tak som si ho išiel zmeniť na stránke minecraft.net kedže mám kúpene MC.. Dal som si profil a tam sa mi už nezobrazila tabulka nato aby som si to zmenil.. Neviem teraz ako zmeniť skin.. Neviete mi poradiť prosím?

//AlinoLEk
» GameSites.cz
-
AlinoLEk - Pokročilý
Re: MC Skin
Ahoj mají to ted vsechny mc original uctyAlinoLEk píše:Zdravím,
Mám problém dnes som si išiel ráno zahrať Minecraft a mal som skin takového Vesničana(Villegera).. Včera som mal ale iní skin, tak som si ho išiel zmeniť na stránke minecraft.net kedže mám kúpene MC.. Dal som si profil a tam sa mi už nezobrazila tabulka nato aby som si to zmenil.. Neviem teraz ako zmeniť skin.. Neviete mi poradiť prosím?![]()
//AlinoLEk

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Re: MC Skin
Jinak řekl bych, že je to spíše kvůli tomu, že je 1. dubna :)
LOCK
LOCK
-
BobesZR - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1