• Stránka 1 z 1
Re: ME 2016
N3mO píše:Chcem sa spýtať a aj sa spýtam, že či plánujete aj tipovačku v ME 2016?Či zostanete len u trendu Hokeja?
Těžko říct, chtěl bych udělat i něco na světový pohár, i když moc zápasů tam zrovna nebude

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Smokeyy píše:N3mO píše:Chcem sa spýtať a aj sa spýtam, že či plánujete aj tipovačku v ME 2016?Či zostanete len u trendu Hokeja?
Těžko říct, chtěl bych udělat i něco na světový pohár, i když moc zápasů tam zrovna nebudeale o euro těžko říct. Jak mi napsal Whoik "uvidíme"
My chceme tipovačku na EURO !!!
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Tipovačka na Euro se již rýsuje a dolaďují se detaily 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Keď som sa na to pýtal jedného nemenovaného admina, tak mi odvetil, že Česko je hokejová krajina a že futbal ponechávajú maďarom (myslel slovákov), takže pochybujem.
-
Ticar - Amatér
Ticar píše:Keď som sa na to pýtal jedného nemenovaného admina, tak mi odvetil, že Česko je hokejová krajina a že futbal ponechávajú maďarom (myslel slovákov), takže pochybujem.
sice má pravdu, že tu vede hokej

Jinak, kdyby sis přečetl co psal Awee..

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Ticar píše:Keď som sa na to pýtal jedného nemenovaného admina, tak mi odvetil, že Česko je hokejová krajina a že futbal ponechávajú maďarom (myslel slovákov), takže pochybujem.
By ma zaujímalo, ktorý admin na toľko sprepáčením prijebaný, že si musí kompenzovať komplexy na slovákoch.

-
N3mO - Mistr
N3mO píše:Ticar píše:Keď som sa na to pýtal jedného nemenovaného admina, tak mi odvetil, že Česko je hokejová krajina a že futbal ponechávajú maďarom (myslel slovákov), takže pochybujem.
By ma zaujímalo, ktorý admin na toľko sprepáčením prijebaný, že si musí kompenzovať komplexy na slovákoch.
Každý člověk má svůj názor, ovšem hodně jejich názorů je nesprávná

-
Smokeyy - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1