• Stránka 1 z 1
Měnění jmen na fóru (nick changes) #přeskopírák
Dobrý večer/podvečer/ráno. (メ)
(メ) Mám menší ideu, na jiném portále "Nebudu zmiňovat" *ads f4 ban*
Zde jsou vlastně administrátoři etc.. tak mě napadlo kdyby si někdo chtěl změnit nick tak by se na to udělala sekce "Nick Changes" kde by každý napsal své jméno viz:. freedy na tokop. (random jména by the way).
[Administrátor] by to tedy změnil a hotovo (メ)
+ Určitě by byly nějaké ty intervaly po kolika dnech, měsících by si mohla daná osoba opět zažádat o změnění jména.
- Čekám že se na mě vrhnete, že jsem žebrota a nemám na VIP, radši to budu ignorovat.
S pozdravem
ヘanx
(メ) Mám menší ideu, na jiném portále "Nebudu zmiňovat" *ads f4 ban*
Zde jsou vlastně administrátoři etc.. tak mě napadlo kdyby si někdo chtěl změnit nick tak by se na to udělala sekce "Nick Changes" kde by každý napsal své jméno viz:. freedy na tokop. (random jména by the way).
[Administrátor] by to tedy změnil a hotovo (メ)
+ Určitě by byly nějaké ty intervaly po kolika dnech, měsících by si mohla daná osoba opět zažádat o změnění jména.
- Čekám že se na mě vrhnete, že jsem žebrota a nemám na VIP, radši to budu ignorovat.
S pozdravem
ヘanx
メ mTw - axn メ
wum8™
ミa x n ミ
彡l y n x ミ
wum8™
ミa x n ミ
彡l y n x ミ
-
trippyvisuals - Amatér
Měnění jmen na fóru (nick changes) #přeskopírák
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Měnění jmen na fóru (nick changes) #přeskopírák
Súhlasím, kupovať si VIP iba kvôli jednej z výhod sa podľa mňa neoplatí. Alebo by som zaviedol, že zmena by bola spoplatnená symbolickou sumou, dajme tomu 2€.
-
Zsigray - Drbna
Zsigray píše:Súhlasím, kupovať si VIP iba kvôli jednej z výhod sa podľa mňa neoplatí. Alebo by som zaviedol, že zmena by bola spoplatnená symbolickou sumou, dajme tomu 2€.
Pokud to není ironie, jsem rád, ale ty 2€..
Podle mě by se to mohlo provozovat i free. Počkáme na vyjádření ostatních zda se jim zalíbil tento nápad a třeba se to uplatní.

メ mTw - axn メ
wum8™
ミa x n ミ
彡l y n x ミ
wum8™
ミa x n ミ
彡l y n x ミ
-
trippyvisuals - Amatér
Já Nick co mám používám od roku 2007, na gs od roku 2013 tuším a jinak jsem se nikdy nejmenoval:D
Prostě to chce najit Nick co se ti líbí, každý si na něj zvykne a pak není třeba ho měnit
Stejně když se změní, každý ti pak bude říkat podle starého nicku
Třeba kdyby se awee přejmenoval na nějaké z dívčích jmen jak měl ve zvyku na jb, taky by byl pořád ejvi/avéno
Nikdo by mu jinak neřekl, možná jen někdo nový
Prostě to chce najit Nick co se ti líbí, každý si na něj zvykne a pak není třeba ho měnit

Třeba kdyby se awee přejmenoval na nějaké z dívčích jmen jak měl ve zvyku na jb, taky by byl pořád ejvi/avéno

-
byLife - CS:GO Admin
byLife píše:Já Nick co mám používám od roku 2007, na gs od roku 2013 tuším a jinak jsem se nikdy nejmenoval:D
Edit.
To je pravda, k zamyšlení.
- ale když vezmeš v úvahu, že kdyby někdo chtěl změnit zde Nick, byla by to lepší varianta.
Děkuji za tvůj názor.

Já chtěl mít jméno: Player, ale to tu je obsazené

メ mTw - axn メ
wum8™
ミa x n ミ
彡l y n x ミ
wum8™
ミa x n ミ
彡l y n x ミ
-
trippyvisuals - Amatér
Nápad to neni špatny a na Kotelne to tak mneli, mozdna este maji. 

- Kód: Vybrat vše
[url=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=96575][img]http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/sig.php?player_id=96575&background=random[/img][/url]
<-Xtr3m3-> S!GNA! - akademik
-
SIGNA - Zkušený
• Stránka 1 z 1