Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Mensi dotaz

Příspěvekod RapyD » 22 úno 2015, 13:22

Cao lidi, mam takovej dotaz, vsiml jsem si na serverech, ze hodne hracu chodi do spect a nehraji treba pul hodiny, tim padem blokuji sloty a jak ostatni tak i vip hraci maji problem se nekdy pripojist. Nejde nejak nastavit aby to kickovalo hrace krom adminu?
RapyD
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Mensi dotaz

od Rumcajz » 22 úno 2015, 13:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mensi dotaz

Příspěvekod MustacheManiaaa » 22 úno 2015, 14:35

Tomuhle se vyjádřím mám evipko na zm serverech a píše že je slot pro výhody a nepřipojí se to lidi v noci prostě jsou v noci ve specu tohle je spíše na JB. chtělo by to nějakej SpecKickAfk :D
Chceš se zeptat jisi porušuji nějaké pravidlo ? Neporušuji samořejmně nechci bán hráče nahlašuju do PP sekce a najdeš mě Zde - > Zombie darkness + Zombie chronic 1
Někdy na -> [ Mc SkyBlock ]
[ Zombie Darkness ]
MustacheManiaaa
Amatér
Amatér

Příspěvekod SponErko » 22 úno 2015, 15:29 VIP

MustacheManiaaa píše:Tomuhle se vyjádřím mám evipko na zm serverech a píše že je slot pro výhody a nepřipojí se to lidi v noci prostě jsou v noci ve specu tohle je spíše na JB. chtělo by to nějakej SpecKickAfk :D

V noci tam jsou totiž boti ;)
Tuším, že když je tam méně jak 8 hráčů, pojí se automaticky boti.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod MustacheManiaaa » 22 úno 2015, 16:14

Ale ty boti nehrajou sou ve specu :P
Chceš se zeptat jisi porušuji nějaké pravidlo ? Neporušuji samořejmně nechci bán hráče nahlašuju do PP sekce a najdeš mě Zde - > Zombie darkness + Zombie chronic 1
[ Zombie Darkness ]
MustacheManiaaa
Amatér
Amatér

Příspěvekod SponErko » 22 úno 2015, 16:21 VIP

Tak asi co by ti tam dělali na serveru ? Ti tam budou poslouchat příkazy, nebo co ? :D
Nevím, jaký to má důvod, ale prostě tam jsou a hrát nebudou.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod MustacheManiaaa » 22 úno 2015, 16:28

By hrali najednou by bot napísal příkaz simon :DD a všechny boti by vůbec neporušovali pravidla to by bylo super :D
najednou by řekl Dělej a další bot jako dozorce Simon řekl dělej tak pohni :DD boti budou dozorce a ob.. hráči budou vězni :D
[ Zombie Darkness ]
MustacheManiaaa
Amatér
Amatér

Zpět na Gamesites.cz