• Stránka 1 z 1
mentoz/Pekloo
Unique ID: 70gLEBF5vFfhD5gVS5WVoFaChwc=
Výpis po napojení: You are banned temporarily. Reason: "reklama na jiný TS portál, Spam TS3, Nadavky, Provokace"
Try again in 3d 23:38:30
Popis situace: Chtěl bych vysvětlení zaco jsem dostal Ban. O žádné reklamě nevím, ani o Spamu a ani o Provokaci. Nadávky možná tak pár slov, ale nic vážného.
Výpis po napojení: You are banned temporarily. Reason: "reklama na jiný TS portál, Spam TS3, Nadavky, Provokace"
Try again in 3d 23:38:30
Popis situace: Chtěl bych vysvětlení zaco jsem dostal Ban. O žádné reklamě nevím, ani o Spamu a ani o Provokaci. Nadávky možná tak pár slov, ale nic vážného.
-
mentoz - Amatér
mentoz/Pekloo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: mentoz/Pekloo
Nazdáááárek
>> TADY MÁŠ DŮKAZ <<
K tomu netřeba slov ne? myslím že ban by ti měl být prodloužen že si ještě žádáš o Unban

>> TADY MÁŠ DŮKAZ <<
K tomu netřeba slov ne? myslím že ban by ti měl být prodloužen že si ještě žádáš o Unban

THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
Nemám důvod psát nějakou reklamu a vůbec nadávat, taky se zvládnu domluvit s kámošem na Teamspeaku aby se připojil na server s nickem "mentoz" a napsal ty věci... a když tak se na Teamspeaku jmenuju mentoz. a ne mentoz a na TS jsem byl od cca 17:30 do kým si mi nedal Ban. A ke všemu mám Švédskou vlajku a ikonky, kdyby to aspoň screenul "když už jsem to já", ale né jen tam dá Screen z chatu.
No nic, s tímhle jsem hrál Gather, já a Hopko jsme chtěli po něm Demo, dal ho jenom Hopkovi, a on chtěl po mě Demo, tak jsem mu napsal že když ja mu dam Demo, tak on mi dá taky. Já jsem mu ho dal bez problému a on mi ho nechtěl dát, tak jsem mu napsal že půjde na Blacklist jestli mi nedá Demo, tak mi potom dal.
Nevím jestli tohle je pomsta nebo co. Ale tak, co už.
No nic, s tímhle jsem hrál Gather, já a Hopko jsme chtěli po něm Demo, dal ho jenom Hopkovi, a on chtěl po mě Demo, tak jsem mu napsal že když ja mu dam Demo, tak on mi dá taky. Já jsem mu ho dal bez problému a on mi ho nechtěl dát, tak jsem mu napsal že půjde na Blacklist jestli mi nedá Demo, tak mi potom dal.
Nevím jestli tohle je pomsta nebo co. Ale tak, co už.
-
mentoz - Amatér
Měl si SWEDEN FLAG
+ k tomu nějaké ikonky vítěz nečeho atp.

THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
V tom chatu je mentoz bez tečky a já mám vždy tečku za nickem, a není to ani na screenu ta vlajka a ikonky. Chápeš to? Někdo se připojil na server s mým nickem ...
-
mentoz - Amatér
Vyriesene v ten vecer na ts. Hrac dostal unban.
LOCK.
LOCK.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku