• Stránka 1 z 1
Menu CS 1.6
Zdravím, mám problém s Cskem. Hned jak ho zapnu tak se mi to připojí na nějaký server od poláků.. A když zruším připojování tak tam nemám vůbec menu na New game, Options, Quit, Find servers.... Nevíte jen to odstranit prosím?
Reinstal nepomohl. Díky.

-
VokyCZ - Kolemjdoucí
Menu CS 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Menu CS 1.6
Vymaz config, daj si novy, alebo este predtym skus z configu odstranit polozku "exec userconfig.cfg". Potom vyskusaj. Ak pojde tak si nastav na config "len na citanie", aby sa ti tam neukladali nezmysli...
-
DNA - Amatér
Ak hráš nonstam tak odinštaluj CSKO a stiahni si od gamesites..
Ak hráš cez Steam tak chod do zložky cstrike a vymaž zložku resources a potom otvor Steam daj Knihovnu klikni pravým na CS1.6 daj Vlastnosti potom daj Místni Súbory a daj Overiť hru medzi pamäti hry
Ak hráš cez Steam tak chod do zložky cstrike a vymaž zložku resources a potom otvor Steam daj Knihovnu klikni pravým na CS1.6 daj Vlastnosti potom daj Místni Súbory a daj Overiť hru medzi pamäti hry

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Připojoval jsi se na nějaký ten server že ano? Nejlepší bude jak již psali nahoře smaž si celou složku s CSkem a nainstaluj znovu a doporučuji chodit jen na nějaké osvědčenější portály, ať se ti to nestane znovu 

-
KOF - Profesionál
a potom si daj config.cfg "len na čitanie" 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
smazani configu a userconfigu nepomohlo.. CSko mám od GS.. Mám i steam ale na něm nehraji protože jsem zvyklý na NS s tím rozdílem že steam když hejbu myší tak tolik neseká na konci strafe jako NS ... Reinstal jsem zkoušel 3x a nic.. Budu rád za další tipy na internetu sem nic nenašel, všude píšou reinstaluj.. Díky. 

-
VokyCZ - Kolemjdoucí
ODINSTALUJ NONSTEAM..
A prihlas sa na steam a pokračuj podľa tohto?
Otvoríš si Steam..Zájdeš do Library/Counter Strike 1.6(klikneš pravým)/Properties/General/Set Launch Options vybehne ti okienko,a do neho napíšeš toto: -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
ZAPNI HRU A HRAJ
A prihlas sa na steam a pokračuj podľa tohto?
Otvoríš si Steam..Zájdeš do Library/Counter Strike 1.6(klikneš pravým)/Properties/General/Set Launch Options vybehne ti okienko,a do neho napíšeš toto: -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
ZAPNI HRU A HRAJ

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
NEAKTÍVNY TOPIC...