Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Měsíc

Příspěvekod F3N0M3N » 09 dub 2015, 19:52 VIP

Zdravím všechny hráče, mé příznivce, hráče z furienu a prostě všechny ty, co si myslí, že jsem fake, když jsem na serveru bbez práv nebo dokonce i EVIP :lol:

Stala se mi taková něpekná situace a to, že jsem si rozšířil práva na BB chyba působil jsem tam 3-4 týdny před resetem a každý mě miloval, dělal jsem pořádek a byl lamka, následně došlo k resetu jak již asi většina ví a začal jsem být jeden z top hráčů na serveru a to se ostatním nelíbilo a začali na mě hledat špínu (proti které jsem i přestože tam byly nějaké důkazy, tak jsem práv nijak nezneužil minimálně ne úmyslně! :) ) Neporušil jsem nic sepsaného ani co mi bylo řečeno, ale to je tak vše ve stručnosti... A mám možnost si za měsíc požádat znovu a to tedy nejspíš i využiji pokud se náhodou něco úplně nezmění, ale pouze jen na furieny :)

Na serverech se dál budu objevovat normálně se svým nickem F3N0M3N, poprosil bych vás, abyste mě tam ihned nedissovali, že jsem fake apod. - NEJSEM!, avšak aktivitu o něco snížím a budu se hodně vyskytovat pod fake nicky... Obšas budu top z domu, občas lama s 30-70 fps z intru, ale pořád to budu já :lol:

Mimochodem mám v plánu se ale také více věnovat sportu, malinečko škole :mrgreen: a ze svět gamingu tedy budu i více aktivní s YouTube channelem( http://youtube.com/user/ByF3N0M3N ) a začnu zase trošku více hrát GOčko jen o víkendech, mám 2 acc. GN Master a S IV, jde mi o to že S IV je starší a prostě jsem zůstal na silveru hned od začátku a nevyšlo to :D a druhé je rankum na GN 2 už ze základních 10-ti her, takže mi jde o to si sehnat nějaký team - spoluhráče na víkend, nemám problém hrát třeba se 4 GN 3 dejme tomu, já vás dolů nepotáhnu a budu mít snadnější rankup nebo klidně s někým, kdo to hrát umí, ale je také někde na silveru nebo blízkém okolí :lol: Takže pokud by měl někdo zájem, tak mi rovnou zde napište, ať nemusím psát další topic zvlášť zase do GO sekce :D Jen na víkendy ve všední dny jsem na intru v Praze ;)

PS: Také si rapidně promažu friend list na steamu, tak nebrečte :D
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Měsíc

od Rumcajz » 09 dub 2015, 19:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Měsíc

Příspěvekod Dubator » 09 dub 2015, 20:12

Přesně jak píšeš.. Je to jen a jen moje chyba a ty sis s tím blokem nepohnul. Koukni se znova na demo, než budeš psát takovéhle kraviny.. -_- http://leteckaposta.cz/260753301

e.malkin: Nesmíme zapomenout na to walkování v tunelu a nezabíjení kamaráda. Ale samozřejmě toto jsi mu měl připomenout. Koho by to přece napadlo, že by administrátor měl dodržovat pravidla serveru :D
Dubator
Drbna
Drbna

Příspěvekod F3N0M3N » 10 dub 2015, 12:36 VIP

Dubator píše:Přesně jak píšeš.. Je to jen a jen moje chyba a ty sis s tím blokem nepohnul. Koukni se znova na demo, než budeš psát takovéhle kraviny.. -_- http://leteckaposta.cz/260753301

e.malkin: Nesmíme zapomenout na to walkování v tunelu a nezabíjení kamaráda. Ale samozřejmě toto jsi mu měl připomenout. Koho by to přece napadlo, že by administrátor měl dodržovat pravidla serveru :D

Tady není celá situace toho kola, byl jsem v právu, co pořád píšu, na tom demě je jen čas ke schování, když jsem se respawnul, ale že jsem řešil nějaké blokování tunelů apod. na tom serveru to nic, to nikoho nezajímá, jen spostost těch lidí, co mě tam k tomu "vyprovokovali" tedy i toho administrátora, který si asi zřejmě leštil tyč, když něco měl dělat a pak najednou začne točit demo, kde jsem zrovna náhodou já ten na koho je zrovna nejmenší důvod se podívat, ono je úplně normální, to jakým způsobem to tam proběhlo a jak velmi dostatečné to demo je... ke všemu hlásíš mým HLSA, že jsem se přiznal k zneužívání, když nepřiznal, to je trochu hnusný, když jsem se já snažil vše normálně řešit... A nikde a nikdy jsem neřekl, že je to tvá chyba, ale má, že jsem se rozhodl se posunout s právy i dál na BB...

A Malkine můžeš mě prosím tě seznámit s tou situací? Já že bych nezabíjel kamaráda? O tom nic nevím, kamarády totiž nemám :roll: a walkování v tunelu? To je zase prosím tě co? Máš vůbec ohledně toho, co tady píšeš nějaký důkaz? Nebo mi tu začneš vyhrožovat jak primitiv jako na serveru v admin chatu? Protože to já na demu mám...

:arrow: Milý uživatelé, zde vidíte, jak po mě zase jdou z BB aniž bych o nich něco prohlásil... To mám ještě z toho, že jsem mu pak i přes to všechno (zrušení apod.) poděkoval, že mě přijmul mezi A-TEAM na BaseBuilderu :lol:
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod N3mO » 10 dub 2015, 13:14

Neviem čo to tu píšeš, keď polke ľudí to je úplne jedno či si admin a či nie. Ešte k tomu zrušeniu, možeš si za to sám.
A nikto sa do teba nenavážal aspoň v tomto topicu. Napísali ti len dovod, prečo si bol zrušení. A to, že ty si taký arogantný, že nedokážeš zniesť kritiku tak to je už len tvoj problém.

PS: Už keď si admin tak musíš počítať s tým, že polke serveru nepadneš do oka a budú na teba hádzať hovna.
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod F3N0M3N » 10 dub 2015, 16:32 VIP

N3mO píše:Neviem čo to tu píšeš, keď polke ľudí to je úplne jedno či si admin a či nie. Ešte k tomu zrušeniu, možeš si za to sám.
A nikto sa do teba nenavážal aspoň v tomto topicu. Napísali ti len dovod, prečo si bol zrušení. A to, že ty si taký arogantný, že nedokážeš zniesť kritiku tak to je už len tvoj problém.

PS: Už keď si admin tak musíš počítať s tým, že polke serveru nepadneš do oka a budú na teba hádzať hovna.

Jsi si jistý včera jsem to zkoušel na furienu a vůbec to není pravda, nemůžeš srovnávat, jak by lidi reagovali u tebe mě...
Možná jsem se nevyjádřil úplně přesně, ale když tu Dubator píše HLSA z furienu něco, co jsem mu NIKDY neřekl, nenapsal ani nic podobného je podle tebe normální? A že když jsem na serveru a zeptám se Malkina úplně slušně proč se prochází po konci mapy za ZM a nic nedělá a on mi za to začne v admin chatu vyhrožovat je normální? Že na mě Dubator tlačí skoro celou polovinu, když píšu něco důležitého do admin sekce, kde to všechno komentuji, každou chvilku to bylo: "pospěš si" "co tam pořád píšeš" "jsem unavený" atd. tak ať si jde lehnout a podívá se na to další den ne? Nepřijde ti to divné? Mně teda jo, já jsem taky unavený a nepíchám kvůli tomu do ostatních...
Pokud tě to nezajímá, jak tvrdíš, že by to nezajímalo půlku serveru, tak se o to tady nezajímej nebo aspoň nelez do stáda jak ovce... Protože mně osobně zrovna toto jednání nepřijde úplně normální, a když jde o ty dema, tak 2 z nich jsou prostě nedostatečné a u toho posledního, co tady není odeslané, tak je přímo primitivní blbost, kterou jsem okoukal od jiných adminů ze serveru...
Jinak ty tu píšeš o půlce serveru, já mluvím o větším počtu a to i ze strany celého A-teamu s výjimkou asi 3 lidí... A to tady započítává i ty, co nezvládnou ještě psát ani do chatu...
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod N3mO » 10 dub 2015, 17:39

F3N0M3N píše:Jsi si jistý včera jsem to zkoušel na furienu a vůbec to není pravda, nemůžeš srovnávat, jak by lidi reagovali u tebe mě...

Toto som pochopil tak ako by si si myslel, že si niečo viac ako my? Ako ostatný? Si myslíš, že keď máš pár stvoviek sub, na YT tak si pán? Bodaj by si nemal keď si na serveru robíš reklamu...
F3N0M3N píše:A že když jsem na serveru a zeptám se Malkina úplně slušně proč se prochází po konci mapy za ZM a nic nedělá a on mi za to začne v admin chatu vyhrožovat je normální?

Z týmto si ma dostal. Keď som bol ešte na furienoch admin, tak si ma chytil do grabu, ale ospravedlniť sa mi alebo mi aspoň napísať prečo, tak to nie. Radšej mi napíšeš arogantne, že sa nebudeš opakovať. Naschvál som si pozrel tvoj chat a nič som tam také nevidel. :)
F3N0M3N píše:a když jde o ty dema, tak 2 z nich jsou prostě nedostatečné

Myslím si, že Dubator a Malkin hrajú o dosť dlchšie BB ako ty. A určite by v takejto veci chybu neurobili. :)
F3N0M3N píše:Jinak ty tu píšeš o půlce serveru, já mluvím o větším počtu a to i ze strany celého A-teamu s výjimkou asi 3 lidí... A to tady započítává i ty, co nezvládnou ještě psát ani do chatu...

Tak toto som už vobec nepochopil...
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod F3N0M3N » 10 dub 2015, 19:47 VIP

Kdyby jsi se pořádně podíval, tak by jsi to třeba našel a nemusel jsi na mě podávat stížnost, která ti mimochodem nevyšla 3x jsem ti napsal, že omylem při grabování jsem stikl "fire" enterem a tím tě to asi zlomek vteřiny uchopilo... Moc dobře si pamatuji, že jsem ti ihned odpovídal a pak následně ještě někdy a jednou ihned na začátku kola a zvláštní, že HLSA u kterého sis na mě stěžoval to našel, jinak bych měl asi problém a ne ty... Takže nechápu, co tady vytahuješ...
Na závěr mi jen na konci jednoho slova chybí písmeno "m", takže nechápu, co k nepochopení na tom, že to nebyla jen půlka serveru, ale víc jelikož jsem vyprovokoval elity bývalého resetu a ty samozřejmě každý poslouchá, jak ovce... Tím vyprovokoval myslím úplně normální kill nebo oprávněný ban (viz. stížnosti) a že do toho započítávání řadím celý server tedy i ty, co ještě ani pořádně neumí ovládat CSko a tedy nezvládnou jakože psát ani do chatu, myslím, že každý průměrně inteligentní člověk by to pochopil a stejně tak by se nehádal kvůli 0,2 vteřinovýmu grabu, který ti byl ke všemu obeznámen a to dokonce i teď po dlouhé době...

Jinak toto můžete locknout nebo dělat s tím, co chcete, chtěl jsem tu jen vyřídit hráčům, že jsem udělal já chybu, že jsem šel s právy i na BB a budu teď tedy nejspíš asi minimálně měsíc bez nich a místo toho se tu začnou objevovat komentáře i od admina, který s tím nemá ani "ň" společnýho :lol: :lol:
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Malkin » 10 dub 2015, 21:59

F3N0M3N píše:A že když jsem na serveru a zeptám se Malkina úplně slušně proč se prochází po konci mapy za ZM a nic nedělá a on mi za to začne v admin chatu vyhrožovat je normální?

Zeptat se a drze grabovat je rozdíl a ještě k tomu, se adminovi co hrubě porurušuje právidla nejen pro adminy, ale i serveru nemusím v žádném případě zpovídat. Jak si se oprskle ptal ,jestli mam demo, tak samozřejmě mám a nejen na jeho základě si byl zrušen z postu administrátora. Přestaň se vymlouvat přiznej svou chybu, kterou není rozšíření na tuto sekci, nýbrž opakované pochybení na postu administrátora. A jak Nemo píše, tak to i je...
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014
Obrázek
Malkin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dubator » 10 dub 2015, 22:13

Rozhodl jsem se k tobě jako k lhářovi nějak moc nevyjadřovat. Jak jsem ti napsal na steamu. Při tvém sepisování si otravoval pouze ty mě :D Já hrál lolko a jak každý ví. Když hraju lolko nemám moc času si s někým psát. A u tebe jsem v tu chvíli udělal výjimku. ;) Takovýhle nováčky na BB miluju nejdřív nemají žádné otázky, pak mě pošlou slušně do prdele a to jen aby měli práva na BB. Udělal si chybu ke které ses přiznal na steamu. A to mě stačí. Nic víc nepotřebuji ;) Jsem rád, že si out takovýhle lháře v mém týmu nepotřebuji.
Dubator
Drbna
Drbna

Příspěvekod Glumo » 11 dub 2015, 07:15

Nehadajte sa furt :) Gamesites je jedna velka rodina :) Uz nestaci ze sa hraci vadia uz aj admini sa musia furt vadit, pozrite na JailBreak AT, tam sa vsetci maju radi :) Odlozte svoje chyby a mienky na stranu a udobrite sa :)
[bol som admin na jailbreaku]
Glumo
Drbna
Drbna

Příspěvekod F3N0M3N » 11 dub 2015, 08:33 VIP

To mi teda nedá tady musím odpověďet :D Napsal jsm ti jednu zprávu, že potřebuji, aby jsi mi pak prosím poslal do admin sekce jen ty dema kvůli kterým jsem byl zrušen, že jsem se domluvil s noblemarem, že tam přes něj pošlu ten příspěvek a na to jsi ty nejdřív psal, že je to zbytečné atd., pak jsi měl nějaké otázky a nakonec jsi mi psal pohni jsem unavený, nebaví mě to, co tam pořád píšeš atd., měl sis teda v klidu hrát lolko, jak píšeš a neotravovat ty mě...
A zase tady vytahuješ lež... Hned, co jsi mi nahodil práva jsem se tě ptal, jak se mám zachovat na BB, co není popsané v BB tutoriálu, jestli něco je a jestli tu je třeba nějaká změna v banování nebo něco a na to jsi mi ty odpověděl pouze: klasika nejdřív upozorňuješ, pak banuješ a důkazy musíš mít na toto a toto a že nemám trestat dohodu v chatu, odpověděl jsi mi takto na 2 řádky , tak jsem ti napsal OK díky a že popřípadě zbytek okoukám od jiných adminů, že jich už mám pár na steamu apod. a s tím jsi ty souhlasil a právě za to mě teď chcete zrušit, kolik adminů jsem tam viděl, že pokud řeší nějaké porušení pravidel nebo něco podobného, tak pak klidně ve schování posunou blok, pokud to na to mělo vliv atd., já tu nebudu jmenovat, ale jasně tu jdete proti mě a hlavně to poslední demo, které jsi sem postoval je fakt krásně nafintěné...
Ale tak, co při nejhorším, co už předpokládám, že nastalo, protože si tu vypomáháš lži jakože jsem se přiznal ke zneužívání, to jsi napsal mému HLSA a teď že jsem neměl žádné otázky, to je fakt smutné a já tu jen říkám, že takové chování jsem za rok a delší dobu na furienu nikdy neviděl ze strany vedení ani někoho jiného a na BB toho tolik vidím během pár dní... Z toho pro mě vyplívá, že prostě na BB nechci být, ale vadí mi, že jsem kvůli tomu mimo i z furienů, a proto to zde vše řeším...
Co teď napíšeš, že to není pravda? Gratuluji dostáváme se na slovo proti slovu a já prostě budu čekat měsíc... Kdybych věděl, že mě může čekat ze strany HLSA taková sprostost jako naprosto obrátit něco (viz. to že jsem se na nic nezeptal a že jsem se pak i na něco ptal dokonce i potom nebo že jsem JÁ TEBE MĚL RUŠIT, když jsem to psal), tak si fotím každou větu toho chatu i 3x...
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod F3N0M3N » 11 dub 2015, 08:37 VIP

Glumo píše:Nehadajte sa furt :) Gamesites je jedna velka rodina :) Uz nestaci ze sa hraci vadia uz aj admini sa musia furt vadit, pozrite na JailBreak AT, tam sa vsetci maju radi :) Odlozte svoje chyby a mienky na stranu a udobrite sa :)

Já bych tak rád, ale já HLSA z BB i přes to poděkuji, že mi dal možnost mít práva i na BB a on místo toho, aby napsal něco rozumného napíše mému HLSA z furienu, že jsem se přiznal ke zneužívání...
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod PEto » 13 dub 2015, 14:07

Myslim, ze toto nikam nevedie. Ked si to chcete vysvetlit tak si piste PM na webe.

Lock
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Volná debata