Porušuje někdo ve hře pravidla? Nahlaste ho zde!

[V]Metagaming report

Příspěvekod BestDavee » 03 čer 2020, 15:45

Hrač Kadlik byl u boba kde jsem byl take bavil se s nim měl s ním konflikt dostal ode mě teleskopem poodešel vzal nuž a šel ke mě vytahl jsem pistol s tlumičem a střelil ho odjel převlekl se a přijel jinym autem kde po odeslani /911 o ems došel pěšky Gegefrajnjo a řekl že slyšel střelbu když byl někde za barakama u pakoviště hodně daleko od toho místa - navíc došel po 5 minutach možná víc co se to stalo - za mě meta a řekli si to na discordu toto nemohlo bejt slyšet - řešilo se to s lordem kde mu asi asistoval punko. Borec Gege řikal že tam afkoval ale slyšel to a hajil se tím že chce dukaz že jsem měl tlumič.

Vsadím se že si to řekli na DC někde ale slyšet to nemohl - nesouhlasím s Lordem jak to vyřešil (s punkem) aby toto řešil jiný admin.

Děkuji
BestDavee
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 5
Registrován: 02 kvě 2020, 16:08

[V]Metagaming report

od Rumcajz » 03 čer 2020, 15:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Metagaming report

Příspěvekod Paradizo » 04 čer 2020, 19:14

Nazdárek,
abychom se tady mohli společně bavit, tak je třeba si uvědomit, že i Ty, jako hráč, který podává stížnost na ostatní hráče máš nějaké povinnosti. Například zde na fórum je jakýsi řád a pravidla, které se musí dodržovat, aby tady nebyl chlívek. Přeci jen musíme mít nějaký přehled!
To znamená, že si svoji žádost napíšeš znova a dle VZORU . Potom mohou přijít další kroky k vyřešení celé situace a případné potrestání hráčů - pokud se prokáže, že opravdu pravidla porušují.
Zamítnuto
Uživatelský avatar
Paradizo
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 124
Registrován: 07 kvě 2013, 08:44


Zpět na Porušení pravidel

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků