• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] MFK/AutoBhop/JB7
Garf neustale MFK/AutoBhop.
- ViperJB7
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] MFK/AutoBhop/JB7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MFK/AutoBhop/JB7
Nebudem strkať svoj špinavý nos tam, kam nemám! V opačnom prípade mi bude zamedzený prístup na web!
[color=#FF0000]Vida gobernada por el diablo, luchar y morir como un Dios![color=#0000BF] Del infierno al cielo[/color][/color]
-
Garfield - Kolemjdoucí
Garfield píše:Nebudem strkať svoj špinavý nos tam, kam nemám! V opačnom prípade mi bude zamedzený prístup na web!
ale pane vcera si vravel si bol zhuleny jak svina povedal si mi nahlas ma furt si daval MFK
- ViperJB7
- Kolemjdoucí
Ahoj, nahlásenie máš mimo vzor, som rád, že chceš pomôcť chodu portálu, no platia tu isté pravidlá, ktoré ako aj ty, tak aj ja musím dodržovať.
Tak pozri si tento topic: vzorove-nahlaseni-a-pravidla-t61724.html
To je vlastne vzor nahlásenia, prečítaj si ho, preštuduj a podľa neho môžeš spísať nové nahlásenie, ktoré bude platné, nezabudni, že najhlavnejšie, čo musíš mať je samozrejme demo a screeny. Potom to spíš podľa vzoru.
Ďakujeme za nahlásenie.
S pozdravom Peace.
Tak pozri si tento topic: vzorove-nahlaseni-a-pravidla-t61724.html
To je vlastne vzor nahlásenia, prečítaj si ho, preštuduj a podľa neho môžeš spísať nové nahlásenie, ktoré bude platné, nezabudni, že najhlavnejšie, čo musíš mať je samozrejme demo a screeny. Potom to spíš podľa vzoru.
Ďakujeme za nahlásenie.

S pozdravom Peace.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1