• Stránka 1 z 1
[Vyr.][JB4] MFK/Sprosté slova
Omlouvám se serveru Deathmatch omylem sem jim poslal Zpravu !
Zdravím všetky hráče kteří byli semnou na Serveru a Jsou tu za registrované A také Admini zdravím!
Milé Admini.Prišel sem si na JailBreak,zahrát a Matyy si vezme (./simona) Říkal že máme jít na čá tak sme mysleli že máme jít na čáru v tu dobu sem psal Matyy drž voice on ne píčo ... Vtu dobu sem bohůžel nenatáčel demo ale hráči to mohu dosvěčit... Takže asi tak. A potom řekl že budeme doplnovat zbrojky takže hráči nevěděli vůbec a dal 4 5 lidem MFK... A pořád sme ho varovali a on si to do té doby neopravil až pak jak sem mu řekl že Jdu to dát na forko tak mluvil pohodka... Pak řekl že Akademici sou na píču nebo Admini já nevím teďka...
Screen Nadávka
: https://ctrlv.cz/ISyh To si pa tak já mám staženej jinačí cs takže to tam není dobře poslaní takže to přeložím : Si píča idiote Si tupej píčuš... Takže 3 nadávky... + Ten MFK ale ten asi nedosvěčím leda žeby sem někdo hodil demo jak to dělal matyy.. PokuĎ tu sou hráči zaregistrovaní...
SteamID
: https://ctrlv.cz/jmU2 Přeju hezký zbytek dne a mějte se 
Z Pozdravem,
MoP

Zdravím všetky hráče kteří byli semnou na Serveru a Jsou tu za registrované A také Admini zdravím!
Milé Admini.Prišel sem si na JailBreak,zahrát a Matyy si vezme (./simona) Říkal že máme jít na čá tak sme mysleli že máme jít na čáru v tu dobu sem psal Matyy drž voice on ne píčo ... Vtu dobu sem bohůžel nenatáčel demo ale hráči to mohu dosvěčit... Takže asi tak. A potom řekl že budeme doplnovat zbrojky takže hráči nevěděli vůbec a dal 4 5 lidem MFK... A pořád sme ho varovali a on si to do té doby neopravil až pak jak sem mu řekl že Jdu to dát na forko tak mluvil pohodka... Pak řekl že Akademici sou na píču nebo Admini já nevím teďka...
Screen Nadávka

SteamID

Z Pozdravem,
MoP
Bojuj za vše co chceš! Nikdy nepřestávej a jed! 

-
analyyz - Amatér
[Vyr.][JB4] MFK/Sprosté slova
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [JB4] MFK/Sprosté slova
Mimo vzor.
Oprav si to.
Máš 24 hodín.
Oprav si to.
Máš 24 hodín.