I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Michelin \ jb1

Příspěvekod nYcko » 02 lis 2020, 14:17

V čase dema 23:30 michelin ma grabuje s vetou, že nemal som ako vidiet hraca ktory zahazoval zbran,vysvetloval som mu ze som ho videl, načo mi povedal ze ci mam whcko. Následne sa ma spytal na " co ten mallojy?" a som sa spytal otazku "jak?" lebo som mu nerozumel čo splieta, tak zopakoval, že co ten maloj co si ho zabil kolo predtym? Ja som sa spytal kedy? lebo som si nepamatal situaciu a nato ma zabil a povedal ze kaslu na tebe.

Po prehoze mi napisal
2020-11-02 13:03:53 nevěřím ti ohledně fenomena z důvodu že jsem viděl demo, a u malloye si mi neodpověděl vůbec. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_autotown

K zabitiu fenomena:
Čas dema: 19:32, hrac fenomen vytahuje na mna zban, mierim nanho, strielam po nom a precital som si nick ze to je on.
V čase dema 19:45 píše michelin do chatu:
2020-11-02 12:55:55 si tam už vlezl?. Gamesites.cz ^JailBreak #1
jb_autotown
Ja oznamujem ctckam v teamchate ze som videl hraca Fenomen s gunou, nakolko som po nom strielal
2020-11-02 12:56:01 (Team) fenomen96 gun. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_autotown

K zabitiu mailoy:

17:30 hrač mailoy boxne, uvidim ho, čakam na vhodny moment aby som nedal FK a zabijam ho nakolko boli zakazy.
Admin Michelin bol nazive, admin deejays(asi, neviem jeho real nick) bol CT nažive a nikto daný kill neriešil. Nasledne boli 2 kola hvd a potom je relevatne sa pytat kedy som mu dal FK ked ani neviem čo admin rieši.

Tak ak kašleš na mna ako vravis, staci buď riešiť FK hned, alebo opísať situaciu samotnym hráčom ked si vyžiada mik, alebo mozes reagovat na otazku kedy normálne a nie dávať prehoz a kill. Keď si nervovo labilny a nemas chut riesit normalne situaciu, tak nezabudaj, že niektori simoni si nepamataju ci dali vo svojom kole zakazy a nie tu 2 kola dozadu čo sa stalo. Tak potom aj im davaj insta prehozy.

Demo:
http://hltv.fakaheda.eu/20312-201102124 ... wn.dem.zip
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Vyriešené] Michelin \ jb1

od Rumcajz » 02 lis 2020, 14:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Michelin \ jb1

Příspěvekod Miselin308 » 02 lis 2020, 15:38

Demo jsem viděl už před chvílí a něco takové jsem čekal, takže, k malloyovi, hráč se tě ptal několikrát proč si ho zabil, nebylo by tak těžké odepsat "boxoval si", co se týká fenomena, když jsem se tě ptal, stačilo odpovědět "střílel po mne, proto jsem věděl že měl gun" ne že mi odpovíš "no, já ho viděl, předtím" z pohledu dema odkud jsem se díval já hráč prostě přišel a dostal hlavu. To že měl zbraň vím, viděl jsem jak jí hází někomu jinému. Ano, omlouvám se ti za přehoz, ale nauč se vyjadřovat. Z mého pohledu na serveru + hltv které se zrovna nahrávalo mi prostě nesedělo že bys ho viděl, to že po tobě střílel jsem zjistil až po mapě.
Ode mne vše.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod nYcko » 02 lis 2020, 16:06

Ja som ti tvrdil ze som ho videl, pisal som to do chatu, admin bol u CT. Opakovane som tvrdil ze som ho videl z druhej strany ako v čase killu, pytal som sa ta kde si ma videl na hltv ci nalavo boxu alebo na pravo. Povedal som ti ze som ho videl z druhej strany ako na tom čo si videl na hltv.
To čo tu klameš je až smiešne ale tak ukazuje to len tvoju inteligenciu.
hráč se tě ptal několikrát proč si ho zabil, nebylo by tak těžké odepsat "boxoval si"

2020-11-02 12:54:40 NAZISTA PROČ SI MI DAL KILL?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_autotown

Raz sa opytal 50 sekund po kille. To je viac krat?
Ty si to nejako riešil? Spytal si sa ma? Riešil si nejako danu situaciu?
To, že hrač sa to raz spyta 50 s po kille v čase ked konci kolo a ani sa nehybem, zrejme som bol AFK. Podla hltv to bolo vidno v chate len par sekund lebo hraci tam pisali do chatu smajliky.
Viac krat to uz hrac nenapisal, kukni si jeho hlstats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... 463&page=1

Neriešil si vobec ten kill 2 kolá tak nepiš blbosti ze ja mam niečo riešiť, hráč dalsie kolo po kile nič nepisal, ani nežiadal mik po hvd. Ty si to tiež neriešil 2 kolá a potom sa ma niečo pytaš čo nemam šajnu o čom točíš a dáš mi prehoz. Super pristup :)
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod ThePeace » 03 lis 2020, 23:24 VIP

Admin mohol riešiť Fenomenov kill, ale mal ho prestať riešiť, keď si mu odpovedal, že si ho videl pred tým. Ak to adminovi nestačilo, tak to mal riešiť podrobnejšie, aby sa k záveru dostal.
Maylov kill mal riešiť buď hneď Ejik (ktorý ale situáciu videl, tak nemal prečo zakročiť a admin sa mohol v chate informovať pokojne u druhého admina, či vie viac ku tomu killu) a až potom ho mohol riešiť Miselin, ktorý situáciu nevidel ale dôvod na prehodenie to nebol. Admin sa unáhlil aj v tomto prípade.
Zas na druhú stránku, nyčko, mohol si odpovedať maylovi a mal by si to z krku. Ale aj túto situáciu mal admin riešiť s chladnou hlavou. Adminovi bude vysvetlené ako postupovať v podobných situáciach.

Sťažnosť oprávnená.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod nYcko » 04 lis 2020, 16:33

ThePeace píše:Zas na druhú stránku, nyčko, mohol si odpovedať maylovi a mal by si to z krku. [/b]

Pisal som v staznosti, ze hrac to pisal 50 sekund po kille v case ked koncilo kolo a bol som afk. Viac to nepisal, nemal som to dovod riesit. Po 2 kolach to admin riesil a nemal som ani sajnu, ze som dal nejaky kill maylovi, nakolko som vedel, že som nedal FK. Nedržím v hlave nicky hráčov, ktorých zabijem opravnene. Takze preto som sa pytal admina otázku kedy, začo som dostal moove. GG

e. Peace: ja som myslel hneď po kille, ale to je celé ;-)
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy