• Stránka 1 z 1
MIKROFON PROBLEM
Ahojte mam problém na JB jednou mi mikrofon de az moc nahlas az mi lidi rikaji at si dam dal od pusy a nekdy ze me vubec skoro neni slyset pritom nastaveni je v poradku a stejne ..
prosim o rady a nepiste prosim ze je to tim jak daleko mam te mic od pusy tim to neni skusel sem to .. nechapu proc mi to jednou de a jednou ne pritom sem ve stejnem (prostredi) a nastaveni mic sou uplne jako pred tim a kdyz se to zkousim zesilit tak to je furt to same nechapem prosim o rady diky ://

-
gvixik - Pokročilý
MIKROFON PROBLEM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MIKROFON PROBLEM
Nekvalitny mikrofon? Kupit novy, mozno trocha investovat? 

Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Stál mě okol 400 takže kvalitní je ..
poradteee prosim

-
gvixik - Pokročilý
Hm... môžem sa spýtať o aký mikrofón ide+ s obrázkom?Ak o zemiak/bramboru(tlusté,hrubé,veľké,dlhé) ... nedivím sa.
A skúšal si v mikrofónu všetko dať na plno a tam "Test mikrofónu"??(alebo ako to tam je?)
A skúšal si v mikrofónu všetko dať na plno a tam "Test mikrofónu"??(alebo ako to tam je?)
-
xros09 - Kolemjdoucí
Tak ked nemáš Realtek HD Audio tak si ho stiahni, ked máš webkameru tak chod do Ovladaci Panel->Zvuky->Zvuk->a tam si u mikrofonu nastav že nech ti mikrofon bezi na USB Audio Device...ked to máš na Realtek HD Inpout ....Ked to nepojde tak skús si tam nechat Realtek HD Inpout...
-
olsavitto1 - Kolemjdoucí
Ako dlho mas ten mikrak ?
-
Gajdi - Amatér
• Stránka 1 z 1