• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] Mikrofón!
Čauko, už mi dlhšiu dobu robí CS 1.6 to, že zniem ako robot keď hovorím do voice chatu. Zniem ako keby som mal clownfish, ale pritom som ho nesťahoval a prešiel som si aj súbory a žiadny clownfish tam nie je. Prosím o pomoc ako to nastaviť.
Predom ďakujem
Predom ďakujem

- sepnNpueS
- Kolemjdoucí
[Vyřešené] Mikrofón!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mikrofón!
Čau
typujem, že máš Windows 10, pretože tam sa najčastejšie vyskytoval tento problém, no poďme nato
1. Bež na plochu a v pravom dolnom rohu klikni pravým na ikonku megafónu (hlas) a vyber Nahrávacie zariadenia.
2. Mal by si tam mať Mikrofón ako predvolené zariadenie, 2x naň klikni.
3. Vyber Spresnenie a daj krížik na Povoliť aplikáciám prevziať výhradné ovládanie tohto zariadenia.
// uisti sa, že na žiadnej inej ďalšej možnosti nie je krížik - musí byť iba na tej, čo som ti teraz povedal
4. Klikni na Použiť, potom na OK a bež do hry otestovať.
typujem, že máš Windows 10, pretože tam sa najčastejšie vyskytoval tento problém, no poďme nato

1. Bež na plochu a v pravom dolnom rohu klikni pravým na ikonku megafónu (hlas) a vyber Nahrávacie zariadenia.
2. Mal by si tam mať Mikrofón ako predvolené zariadenie, 2x naň klikni.
3. Vyber Spresnenie a daj krížik na Povoliť aplikáciám prevziať výhradné ovládanie tohto zariadenia.
// uisti sa, že na žiadnej inej ďalšej možnosti nie je krížik - musí byť iba na tej, čo som ti teraz povedal
4. Klikni na Použiť, potom na OK a bež do hry otestovať.

-
Zsigray - Drbna
• Stránka 1 z 1