I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

milford/JB2

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 23 led 2016, 21:51

Popis: Dobrý večer, hrál jsem před malou chvíli po dlouhé době na JB2. Byl jsem simon dával jsem na mapě atrakce.. Potom jsem dal fotbal a vyhrála nějaká zebra.. nebudu psát nicky není to podstatné a ani si je nepamatuji :) Admin(jak jsem později zjistil) milford mi napsal do chatu "proc zebru nezabiju?" já jsem nechápal proč bych měl..:D a on mi napsal nebezpečné přiblížení.. (viz letecká pošta - screen z konzole). Nakonec zebra vyhrála a měla PP poté jsem obdržel ban.

Můj pohled na věc: Zatím teda nevím co jsem udělal špatně nebo jak jsem nadržoval, protože jsem si nevšiml zebry, že by byla nějak blízko a i kdyby tak je na CT kdy posoudí že je v nebezpečné vzdálenosti a né na adminovi, který to ještě napíše normálně do chatu a nevstoupí do hry.. poté bych to s ním klidně prodiskutoval a řekl mu proč jsem ho nezabil..:)

Důkaz: http://leteckaposta.cz/461295528 (screen co mi psal) - nic víc mi neřekl, jen že nadržuju tím, že ho nezabiju
Ban:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: milford
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[nadrzovani]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:65294303'
[AMXBans] Tva IP: '213.155.254.170'
[AMXBans] ===============================================

-nechci aby mě tady někdo přesměroval do UB žádostí.. je mi jedno jestli mám na 2h ban..ani by se to nestihlo vyřešit. Jen mi přijde hloupost, jak se daný admin zachoval a proto to je ve stížnostech. Děkuji a přečtení a vyřízení..PusinQa :)
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

milford/JB2

od Rumcajz » 23 led 2016, 21:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: milford/JB2

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 led 2016, 22:15

Píšeš to úplně jinak.
Zebra a VIP měli jít za tebou. Zebra porušila pravidla a nebezpečně se k tobě přiblížila. Ty si dělal jakože nic. Byl jsi opakovaně upozorněn ale přesto si hrál dál.
Nakonec si zabil VIPko, které mělo mít už dávno pp a tomu kamarádovi kterého si nezabil si tím zajistil pp.

Nebezpečné přiblížení je v pravidlech. Takže netřep hlouposti, že je to na posouzení CT zda to přehlížet nebo ne..
Ignoroval si vysvětlení, znevýhodnil hráče a proto dostal ban.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 23 led 2016, 22:21

Jsem si vědom, že "nebezpečné přiblížení" je v pravidlech, ale nikde není stanoveno jak se toto posuzuje. Byl jsem na to upozorněn "normálním hráčem" (později se ukázalo, že adminem a to jsem z mojeho pohledu neměl jak poznat, když to psal do norm chatu). Ty tady na mě spustíš nějaké nadržování kamarádovi..:D vůbec nevím kdo byla ta zebra.. a znova opakuju, že jsem neviděl jak se ke mě přiblížila. To měl admin zabanovat celý CT-Team za to, že mě nestráží a také danou zebru nezabili. PusinQa :)
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PEto » 24 led 2016, 10:11

vyjadrenie admina tu mas, nabuduce si daj nato pozor.

staznost zamietam, lock. PusinQa :)
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy