• Stránka 1 z 1
milford/JB2
Ahoj , nejsem ten , který nahlašuje adminy za jejich bany , akceptuju je a vím , že jsem udělal chybu, překročil jsem mez. Ale tento případ je ojedinělí stalo se to cca. před 3 minutami, kdy jen tam na skok přišel na JB 2 hráč s nickem milford- nevím za co , nevím jak - nebyl jsem upozorněn prostě nic mi dal ban
ZDe :
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: milford
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 2880 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Neunosne]
[=] Zabanovany nickname: --Dinokiller--
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:602269071
[=] Zabanovana IP: 46.23.50.11
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
TEnto ban byl dán z neznámého duvodu a rád bych se přihlásil o jeho zrušení, protože jsem nic neprovedl!
Díky Váš Dinokiller
ZDe :
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: milford
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 2880 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Neunosne]
[=] Zabanovany nickname: --Dinokiller--
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:602269071
[=] Zabanovana IP: 46.23.50.11
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
TEnto ban byl dán z neznámého duvodu a rád bych se přihlásil o jeho zrušení, protože jsem nic neprovedl!
Díky Váš Dinokiller

-
Dinokiller - Kolemjdoucí
milford/JB2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: milford/JB2
2017-05-22 19:10:07 jsem měl.
2017-05-22 19:10:17 kámo a to skoro za nic.
2017-05-22 19:10:49 jenom že jsem se zeptal, za co dostal jistý hráč ban - a mute ban mna 12 hodin.
2017-05-22 19:12:17 ale awee docela zabíjel , zmatenej jako kráva.
Psal mi jeden hráč, říkejme mu třeba Pavel. Pavel tě nahlásil, že na serveru veřejně píšeš nepravdy a pomlouváš portál a jeho adminy.
Nemůžeme ti dovolit na serveru šířit takové nesmysly, protože sem chodí hrát i úplní nováčci, kteří tě neznají a neví že rád děláš problémy. Na ně potom tvé lži a pomluvy nedělají dobrý první dojem. Když uvidí psát někoho že admini dávají bany bezdůvodně a podobné voloviny, mohou si to rozmyslet a jít hrát jinam.
V případě že si chybu uvědomíš a dostatečně si ji vezmeš k srdci, po omluvě ti bude ban zkrácen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Já se ti klidně omluvím, to beru , ale ten ban na 12 hodin a tento - to se mi zdá moc.. Vygradoval jsi mi minule neskutečným zpusobem... Poptej se adminů, jak se chovám - mi zrovna spolu nemáme dobrý vztah , ale to neznamená , že tuto hru nemužu hrát a hrát ji kvalitně a zábavně- moje atrakce atd. hráče baví a stal jsem se během toho roku jedním z top hráču JB .... Pokud ti tohle pomůže, tak se ti omlouvám.
-
Dinokiller - Kolemjdoucí
Dinokiller píše:ale to neznamená , že tuto hru nemužu hrát a hrát ji kvalitně a zábavně
O té kvalitě a zábavě vypovídá nejlépe tvých 22 banů za urážky hráčů, adminů a kažení hry.. To máš na mysli?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Seznam mých banu není je tak- nějaké byli diskutabilní a navíc bych Ti chtěl jen řict , že k této hře jsem přišel sám , nikoho jsem neznal , sám jsem se učil pravidla - postupem času jsem se vypracoval a ted už toho vím dost bych řekl. Ano jdou tsm bany za Vulgarismy ... ale to nemůžu omluvit - prostě někdy to vygraduje a já si musím ulevit..
-
Dinokiller - Kolemjdoucí
Opakujeme stále dokola, že máte problémy s adminy řešit zde a ne je ventilovat ve hře. Příště si na to dej pozor 
Unbanned

Unbanned
-
Díky, příště jen ke každému přistupovat trochu lidsky, ne každej hraje jako magor... s někým se dá i mluvit.. LOckni prosím topic 

-
Dinokiller - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1