I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

milford/JB2

Příspěvekod Dinokiller » 22 kvě 2017, 18:51

Ahoj , nejsem ten , který nahlašuje adminy za jejich bany , akceptuju je a vím , že jsem udělal chybu, překročil jsem mez. Ale tento případ je ojedinělí stalo se to cca. před 3 minutami, kdy jen tam na skok přišel na JB 2 hráč s nickem milford- nevím za co , nevím jak - nebyl jsem upozorněn prostě nic mi dal ban
ZDe :

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: milford
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 2880 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Neunosne]
[=] Zabanovany nickname: --Dinokiller--
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:602269071
[=] Zabanovana IP: 46.23.50.11
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================

TEnto ban byl dán z neznámého duvodu a rád bych se přihlásil o jeho zrušení, protože jsem nic neprovedl!
Díky Váš Dinokiller :D
Dinokiller
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

milford/JB2

od Rumcajz » 22 kvě 2017, 18:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: milford/JB2

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 kvě 2017, 19:07

2017-05-22 19:10:07 jsem měl.
2017-05-22 19:10:17 kámo a to skoro za nic.
2017-05-22 19:10:49 jenom že jsem se zeptal, za co dostal jistý hráč ban - a mute ban mna 12 hodin :D.
2017-05-22 19:12:17 ale awee docela zabíjel , zmatenej jako kráva.

Psal mi jeden hráč, říkejme mu třeba Pavel. Pavel tě nahlásil, že na serveru veřejně píšeš nepravdy a pomlouváš portál a jeho adminy.
Nemůžeme ti dovolit na serveru šířit takové nesmysly, protože sem chodí hrát i úplní nováčci, kteří tě neznají a neví že rád děláš problémy. Na ně potom tvé lži a pomluvy nedělají dobrý první dojem. Když uvidí psát někoho že admini dávají bany bezdůvodně a podobné voloviny, mohou si to rozmyslet a jít hrát jinam.
V případě že si chybu uvědomíš a dostatečně si ji vezmeš k srdci, po omluvě ti bude ban zkrácen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dinokiller » 22 kvě 2017, 19:22

Já se ti klidně omluvím, to beru , ale ten ban na 12 hodin a tento - to se mi zdá moc.. Vygradoval jsi mi minule neskutečným zpusobem... Poptej se adminů, jak se chovám - mi zrovna spolu nemáme dobrý vztah , ale to neznamená , že tuto hru nemužu hrát a hrát ji kvalitně a zábavně- moje atrakce atd. hráče baví a stal jsem se během toho roku jedním z top hráču JB .... Pokud ti tohle pomůže, tak se ti omlouvám.
Dinokiller
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 kvě 2017, 19:34

Dinokiller píše:ale to neznamená , že tuto hru nemužu hrát a hrát ji kvalitně a zábavně

O té kvalitě a zábavě vypovídá nejlépe tvých 22 banů za urážky hráčů, adminů a kažení hry.. To máš na mysli?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dinokiller » 22 kvě 2017, 19:41

Seznam mých banu není je tak- nějaké byli diskutabilní a navíc bych Ti chtěl jen řict , že k této hře jsem přišel sám , nikoho jsem neznal , sám jsem se učil pravidla - postupem času jsem se vypracoval a ted už toho vím dost bych řekl. Ano jdou tsm bany za Vulgarismy ... ale to nemůžu omluvit - prostě někdy to vygraduje a já si musím ulevit..
Dinokiller
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 kvě 2017, 15:58

Opakujeme stále dokola, že máte problémy s adminy řešit zde a ne je ventilovat ve hře. Příště si na to dej pozor ;)
Unbanned
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dinokiller » 23 kvě 2017, 16:44

Díky, příště jen ke každému přistupovat trochu lidsky, ne každej hraje jako magor... s někým se dá i mluvit.. LOckni prosím topic :D
Dinokiller
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy