Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijata] Mimka / Jailbreak (2.pokus)

Příspěvekod Mimka » 13 srp 2021, 20:16

Nick na serveri: M i m k a
SID STEAM_1:1:60047817
Sekcia, kde chcem práva:Jailbreak
Vek 21
Moje HlStats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=142844
Doterajšie bany: Žiadne
Niečo o mne:Zdravím celý A-Team. Volám sa Miriam, no všetci ma volajú Mima/Mimka. Mám 21 rokov. Som rodená Štiavničanka, žijúca v Leviciach. Prekonala som covid, ktorý mi zanechal pár "vážnejších" dôsledkov. Odobralo ma to o veľa aktivít a vecí, no cez to všetko sa snažím myslieť pozitívne a pomáhať druhým. Mojimi záľubami je predovšetkým futbal, tetovanie a počítačové hry, ktorým sa venujem už od malička. Som priateľská, komunikatívna osoba. Snažím sa ľudom vyhovieť, pomôcť a byť ich oporou, keď to potrebujú. Poradiť im čo sa týka menších detailov aj na JB. Zo začiatku som sa učila aj ja prejsť z 1.6 pravidiel na tie, čo sú na CS:GO. Preto som so žiadosťou počkala, dokým sa nezačlením a nenaučím to, čo potrebujem vedieť.
Prečo práve ja? Som ohľaduplná a pochopím problém každého, na JB trávim času dosť a som prístupná kedykoľvek, keď je nejaký problém. Mojou cťou je pomáhať druhým a urovnať ich, poprípade pri neslušnom vyjadrovaní pokarhať, aby si zapamätali, že kvôli hre si tu nebudeme nadávať a krivo sa obviňovať či akokoľvek inak si ubližovať.
Skúsenosti z hry CS:GOCS:GO hrávam už od roku 2013, neskôr som hrávala za SK/CZ dievčenské teamy na scéne, no žiaľ kvôli môjmu slabému počítaču som sa toho môjho "sna" vzdala. Mám 4 300k+ hod., jb som hrávala už od 2009 na 1.6. :) Na MM mám aktuálny rank "Supreme", na JB serveroch "Legendary Eagle Master".
Prípadné poznámky: S adminmi problém nemám, vychádzam s nimi v pohode. Reči typu ako ma kto "simpuje" atď., už beriem jedným uchom dnu, druhým von. Chcem, aby sa ostatní naučili, že pozdrav "Ahoj" a "Ako sa máš?" ťa nerobí simpom... Ale aby spolu vychádzali, bez akýchkoľvek narážok. ;)
Ospravedlnenie: Veľmi ma mrzí situácia, ktorá sa stala pred mesiacom. Nie je to preto, že by som nezvládala situáciu, a preto som sa tak zachovala.... Je na to xy dôvodov, ktoré sú dôkazom toho. No chcem sa týmto ospravedlniť HLSA, SA, a ostatným. Sľubujem, že sa to už nestane a budem sa snažiť byť vzorom. :)

Ďakujem za pochopenie a skoré vyjadrenie. ;)
.Mimka
be good
be here now
Mimka
CS:GO Admin-akademik
CS:GO Admin-akademik

[Přijata] Mimka / Jailbreak (2.pokus)

od Rumcajz » 13 srp 2021, 20:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mimka / Jailbreak (2.pokus)

Příspěvekod KiziaR » 13 srp 2021, 21:52 VIP

Adminy poprosím o reference.
KiziaR
Profesionál
Profesionál

Re: [Reference] Mimka / Jailbreak (2.pokus)

Příspěvekod KiziaR » 15 srp 2021, 12:01 VIP

Zapomněl jsem si prohlídnout tvé příspěvky. Nemáš splněné podmínky - nahlašování do PP
Reference platí, zatím nahlašuj.
KiziaR
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod KiziaR » 18 srp 2021, 10:05 VIP

Kontaktuj nějaké SA+. Zkusíš si testy.
KiziaR
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Heppsak » 18 srp 2021, 12:27 VIP

Přijata, vítej.
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Nábory Adminů