• Stránka 1 z 1
[V] mimka, mffn
protože to téma uzamkli tak musím ještě reagovat takto (koukam když chce někdo něco oponovat tak je hned umlčen)
Re: only Dust2/ mimka, mffn
Příspěvekod Mimka » 02 pro 2021, 22:33
Pozri sa, ide o to, že väčšina hráčov sa nevie správať. Nemyslím len tu na GS, ale všeobecne... Bol tam a videl aký máš ku mne prístup, pochopiteľne si asi nevedel, že som adminka, tak si si ku mne dovoľoval. To ale neznamená, že k ostatným hráčom áno. Bola tam viditeľná jasne provokácia. Ja vychádzam s hráčmi dobre a verím že aj my dvaja spolu si zahráme v mieri!
máš naprostou pravdu. hráči se neumí chovat a ty jsi jim příkladem! tady je tvé chování ve hře...
https://youtu.be/HroPoEWhFos člověk jako ty chce někoho moralizovat? někdo s tvým chováním bude rozdávat mute za to že je někdo neslušný?
a mffn ty na to taky koukni a pak se zamysli. to mute jsi mi dal jen proto aby jsi si u slečny udělal + protože jiný důvod jsi neměl a pokud vyšší moc uzná že za tu větu zasloužím mute na720 min, tak to půjdu radši dotovat jiné servery než je GS.
Pozri sa, ide o to, že väčšina hráčov sa nevie správať. Nemyslím len tu na GS, ale všeobecne... Bol tam a videl aký máš ku mne prístup, pochopiteľne si asi nevedel, že som adminka, tak si si ku mne dovoľoval. To ale neznamená, že k ostatným hráčom áno. Bola tam viditeľná jasne provokácia. Ja vychádzam s hráčmi dobre a verím že aj my dvaja spolu si zahráme v mieri!
máš naprostou pravdu. hráči se neumí chovat a ty jsi jim příkladem! tady je tvé chování ve hře...
https://youtu.be/HroPoEWhFos člověk jako ty chce někoho moralizovat? někdo s tvým chováním bude rozdávat mute za to že je někdo neslušný?
a mffn ty na to taky koukni a pak se zamysli. to mute jsi mi dal jen proto aby jsi si u slečny udělal + protože jiný důvod jsi neměl a pokud vyšší moc uzná že za tu větu zasloužím mute na720 min, tak to půjdu radši dotovat jiné servery než je GS.
- TomasFUK
- Kolemjdoucí
[V] mimka, mffn
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: mimka, mffn
TomasFUK píše:protože to téma uzamkli tak musím ještě reagovat takto (koukam když chce někdo něco oponovat tak je hned umlčen)
Tady nejde o žádný oponování. Stížnost je od toho, aby jsi dodal důkaz o pochybení (udělal jsi), následně admin/i se vyjádří - řeknou jak to bylo, svou verzi (stalo se) a následně přijde někdo kompetentní k této sekci a posoudí to.
Téma bylo zamčeno z důvodu, aby jsi ty nespamoval topic a počkal na někoho, kdo posoudí zda jsi dostal oprávněný / neoprávněný mute ban (vše podstatné tam bylo řečeno - důkaz, vyjádření adminů). To, že zamknu topic neznamená, že budeš vytvářet dalších xx témat jen proto, aby jsi prezentoval své ublížené ego.
Poukazovat na něčí minulost je trapné a dětinské, nemyslíš? Akorát ukazuješ na jaké dno jsi klesl, když hledáš něčí minulost.
Hráčka se změnila, vyvinula úsilí a stala se adminkou.
Vem si z toho příklad, taky by jsi se nad sebou mohl zamyslet a nechovat se jak ublížený 8letý kluk, který dostal na zadek.
Dořeší se zde.
Vyčkej na vyjádření v předešlém topicu a nespamuj forum, děkuji.

-
tibcrois - CS2 Server Admin
• Stránka 1 z 1