[Zamietnuté]Minecraft Admin Altidex (GameCraft / SkyBlock)

Příspěvekod Altidex » 23 říj 2014, 18:47

Zdravím Admin tým Gamesites. Mal by som záujem sa uchádzať o post Admnistrátora na vašom serveri GameCraft. (Môže byť aj SkyBlock)

Osobné údaje:
------------
Meno: Martin Vrobel
Ingame nick: Altidex
Vek: 7.9 1996
-------------
Kontakt:
- e-mail: [email protected]
- tel.č: +421 940 797 905 (SR)
--------
Nick v hre:
Moje meno ingame v hre je Altidex. Nehrával som nikdy u Vás dnes som prvý krát k Vám na server zavítal a môžem povedať aj z počutia od kamarátov že server máte v dobrý, celkovo aj čo sa týka komunity hráčov až po stavby a spawn. Určite budem na serveri hrávať aj keby ma Vás tým neprijal.

Originálny MC:
Originál Minecraft bohužial nemám, hrávam na sťiahnutej verzii.

Primárny server:
Ako som už písal, chcel by som ísť na GameCraft ale kľudne aj na SkyBlock.

Priestupky na gamesites:
Na MC som Ban nikdy nemal a predpokladám že ani na iných zo serverov Gamesitesu.

Priestupky mimo Gamesitesu?
Priestupky väčšinou nemávam, dávam si pozor na správanie, zbytočne sa z ľudmi nehádam a ani nepodvádzam. Nemal som problém z banom zatial asi nikde.

Niečo o mne:
Volám sa Martin Vrobel (Altidex) mám 18 rokov, bývam na Slovensku v meste Trnava kde aj študujem na elektrotechnickej škole odbor "MPS" (Mechanik počítačových sietí). Vo voľnom čase sa venujem cvičeniu a rôznym športom ako sú napríklad hokej, hádzaná, beh... Počas víkendov sa chodím zabávať s priateľmi na diskotéky alebo na rôzne koncerty. Ako som už hovoril, študujem odbor MPS kde sa venujeme hlavne počítačom takže doma pracujem aj na ňom. Učím sa rôzne programovacie jazyky ako je napr MySQL,C , C++. Práca z jazykmi nie je u mňa ešte 100% ale je to na dobrej ceste a r8d sa v tom na+ďalej zdokonaľujem. Čo sa týka mňa povahovo, som priateľský a spoločenský typ človeka, rád sa učím nové veci a zdokonaľujem sa v nich. Rýchlo zapadám do kolektívu a snažím sa ľudom vojsť v ústrety. Toto by bolo v skratke omne asi všetko.

Minulé pôsobisko v Minecrafte: (+Prax)
Čo sa týka Minecraftu, moje minulé pôsobisko bolo na server LunarCraft, kde som pôsobil ako Head Administrátor serveru a Head Moderátor fora. Mojou prácou bolo sa starať o chod servera, opravy, pluginy, reklamy, naberanie členov realizačného týmu, poriadok v týme či na serveri alebo na fore. Myslím si že to bola dosť zodpovedná práca čo týka fora aj serveru. Čo sa týka praxe, poznám commandy taktiež viem pracovať zo serverom. Dôvod odchodu bol rozpad serveru.

Pôsobiská z iných hier:
Možno Vás toto vôbec nebude zaujímať, píšem to sem len aby ste videli kde som všade pracoval. (informačne) Nedávno som bol GameMaster na známom World of Warcraft serveri Deffend** kde som pôsobil na všetky realmoch. Práca GM je niečo ako helper na MC + práca v serverLogoch. Taktiež som bol aj Event Master (EM) a mojou prácou bolo zabezpečovanie rôznych world eventov na serveri. Administrátor som bol aj na GTA SAMP serveri X-games kde som pracoval zo začiatku ako GameAdmin a neskôr aj ako Head Admin. (Server name: X-Games)

V čom sa orientujem?
- Práca Sony Vegas 9.0, - 10.0
- Práca s grafikou v CS Photoshope - učím sa
- Práca MySQL,SQL - učím sa
- Skúsenosti a práca ako Moderátor fora
- Práca z TeamSpeakom 3 ako Správca (SP) alebo Server Administrátor (SA) - Pracoval som ako SP na Deffender TS3 a na HQ.Host TS3 Zapařt
- Práca v DB či ingame v Minecrafte (znalosť commandy...)
- Práca v programe Word, Excel

Čo Vám môžem ponúknuť?
Môžem Vám ponúknuť kvalitne odvedenú prácu, dennú aktivitu 4-5hodín +/- na fóre aj viac keďže mám internet aj v škole, rýchle navyknutie na nový kolektív v realizačnom týme či na serveri. Dá sa na mňa spoľáhnúť, daný post by som bral zodpovedne a ak by som dostal zadanú prácu, určite by som ju dokázal spraviť rýchlo a kvalitne.

Chápem, že sa Vám na post hlási veľa ľudí a nečakám, že ma určite zoberiete ale aj cez to by som to chcel vyskúšať. Dúfam že sa Vám moja prihláška bude páčiť a dočkám sa pozitívnej alebo aj negatívnej odpoveďe.

PS: Napísal som Vám sem toho viacej, pretože si myslím že by ste mohli zistit takouto formou viacej omne.

S pozdravom Martin Vrobel (Altidex).
Obrázek
Altidex
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]Minecraft Admin Altidex (GameCraft / SkyBlock)

od Rumcajz » 23 říj 2014, 18:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Minecraft Admin Altidex (GameCraft / SkyBlock)

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 23 říj 2014, 21:00

+
Pekná prihláška, ale až moc podrobná
VEK

-
Na serveri a v chate, keď som tam bol som ťa veru nevidel
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 23 říj 2014, 21:04

Šancu si zaslúži :)
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Altidex » 24 říj 2014, 06:07

0M4RT1N0 píše:Šancu si zaslúži :)

Ďakujem veľmi pekne. Je možné, že si ma nevidel pretože som tam nebol dlho, zoznamoval som sa zo serverom ako co tam funguje. :-) Ale ešteraz diky za odpoveď.
Obrázek
Altidex
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Stefiik » 24 říj 2014, 06:59

Moje meno ingame v hre je Altidex. Nehrával som nikdy u Vás dnes som prvý krát k Vám na server zavítal a môžem povedať aj z počutia od kamarátov že server máte v dobrý, celkovo aj čo sa týka komunity hráčov až po stavby a spawn. Určite budem na serveri hrávať aj keby ma Vás tým neprijal.

Byl si poprvé na serveru a už chceš do AT? Přihláška skoro není podle osnovy a příhlášku já nehodnotim takže

Nedoporučuji
Stefiik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Altidex » 24 říj 2014, 13:22

Stefiik píše:Moje meno ingame v hre je Altidex. Nehrával som nikdy u Vás dnes som prvý krát k Vám na server zavítal a môžem povedať aj z počutia od kamarátov že server máte v dobrý, celkovo aj čo sa týka komunity hráčov až po stavby a spawn. Určite budem na serveri hrávať aj keby ma Vás tým neprijal.

Byl si poprvé na serveru a už chceš do AT? Přihláška skoro není podle osnovy a příhlášku já nehodnotim takže

Nedoporučuji

Zdravím Stefiik. V tomto máš docela pravdu, že som na serveri skoro vôbec nehral ale aj tak si myslím, že to nieje až taký veľký problém, pretože tu ide skorej oto čo ten požadovaný administrátor vie robiť a nie oto kolko na serveri odohral a postaval si domčekov. Ďalej aby som sa dostal k prihláške tak podľa osnovy je. V prihláške je všetko zahrnuté ako má byť keď si si ju celú čítal + som ju doplnil. Nabudúce si skontroluj to čo napíšeš. Ďakujem za tvoj názor.
Obrázek
Altidex
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BH666 » 25 říj 2014, 10:09 VIP

Zamietam!

Skús to nabudúce podľa vzoru a nerobiť reklamu na iné portály...
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábor Adminu