I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Miselin / Jailbreak #1

Příspěvekod TESLAJEPAN » 06 zář 2020, 11:59 VIP

Dobrý deň,

hrá sa mapa jb_temple_lf ja som Simon a dávam atrakciu na mape nejaký ten run. Po skončení atrakcii mám v pláne dať ďalšiu a to kz. Hneď po skončení atrakcii vysvetľujem hráčom ako chcem aby prebiehalo to kz. Dávam príklad o vyhodu pre tých hráčou čo tam boli VD som ukončil pred príkladom. Podľa dema som si stopol čas a VD po čase 00:00 bolo ešte cca 15sekúnd kým som si všimol chat a ukončil ho. Keď že som už vysvetlil atrakciu a dal ten príklad o výhodu tak som si VD nechcel zapojiť. Potom pribehne admin ku mne a prehodí ma od CT. Každý dobre vie že sa občas stane že si niekto nevšimne chat v takom prípade môžu CT alebo Admini zasiahnúť cez voice tento admin bol aj CT takže o to lepšie. Lenže namiesto normálneho vysvetlenia že si mám VD zapojiť ma rovno prehodí. Ja som mu aj vysvetľoval prečo si ho nechcem zapojiť.

začiatok kola 21:15:00
koniec atrakcie 23:15:00
prehoz 24:30

demo je HLTV

ďalej

2 kola pred mojím prehozom. Je simon a je jedno VD admin Miselin je cely čas s VD. Simon sa rozhodne dať atrakciu autíčka na mape. Tam hráčom vysvetľuje jak to chce aby to prebiehalo a dáva výhody nevýhody hráčom. Po čase 00:00 čo bol Admin Miselin s VD prejde minúta (stopnuty čas) kým Miselin napomenie Simona aby ukončil VD. Ten samozrejme ukonči VD zapája si ho do atrakcie kde už hráči niektorí majú výhody nevýhody no Miselin to ignoruje a radšej si tam bude poskakovať.

začiatok kola: 10:45:00
čas 00:00 : 12:38:00
ukončenie VD: 13:38:00
take normálne stráženie simona podľa Miselina: 14:45:00

ďalej

1 kolo po mojom prehoze. Začína kolo znova je niekto Simon a je jedno VD. Simon zoberie hráčov na atrakciu na mape taky run. VDčku už dávno skončí čas samozrejme Simona nikto na to neupozorní a hraje si ďalej a dáva atrakciu kde prežijú len 2. Až počas atrakcie si ukončí VD. VD po čase 00:00 prešlo skoro minúta a pol. Potom to Miselin odpojí.

začiatok kola: 26:30:00
čas 00:00 : 28:23:00
začiatok atrakcie: 29:15:00
ukončenie VD: 29:50:00

Miselin je v tomto spravodliví ako Súdny systém Slovenskej republiky.
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

[V]Miselin / Jailbreak #1

od Rumcajz » 06 zář 2020, 11:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Miselin / Jailbreak #1

Příspěvekod Miselin308 » 06 zář 2020, 14:25

Vtipálek. Psal jsem ti ať si ukončíš vd JEŠTĚ PŘEDTÍM, než si dal ten příklad, a bylo to z důvodu aby si mohl zapojit vd. Tys mě ignoroval, s tím že ti to prý musel psát někdo jiný, protože mne máš zablokovaného. To není můj problém. Následně sis zapojil vd a poslal si ho na čáru. Proč? Ten příklad si nedal, Proto jsem začal psát dřív, aby se vd mohlo zapojit, tys mi jen odvětil že už si vysvětlil atrakci. Řekl jsem ti, že ji vysvětlíš znova, tak si mě ignoroval, dal si příklad, a vd tě kompletně nezajímalo, s tím že si mu řekl že se nebude účastnit. Tak co ti mám říct, ignoruješ to že na tebe mluvím, že ti píšu, a ještě mi přímo řekneš že mne máš bloknutého, aneb že nevidíš můj chat. Tak jak to je? Vyber si a nelži tu. Co se týká autíček, tam jsem neřešil z důvodu že byli rozdané jen nevýhody, a to za to že si hráči nevybrali autíčko, proč by si tu simon nemohl zapojit vd? V klidu mohl. A ta třetí situace. Cože? Já si tam v klidu s někým psal už tu, nevnímal jsem hru protože jsem chtěl odejít už na začátku kola, jen jsem si hold s někým psal, pak jsem se zeptal simona proč zas dává stejnou atrakci, a pak jsem to leavnul, protože si aj rád zahraji něco jiné jak cs. Za mne vše, a doporučim ti, vím že mne asi chceš mít bloknutého, já kdybych mohl tak tě třeba nejradši nevidim ani na serveru, ale občas aspoň nemusíš skončit jako tu, ještě s těma kecama navrch ;)
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod TESLAJEPAN » 06 zář 2020, 14:57 VIP

Všetko je na deme a všetky časy sú tu vypísane presne tak ako všetko prebiehalo. Počas Simonovania stačilo upozorniť že si VD môžem zapojiť lebo som nedal ešte príklad alebo nezačala atrakcia na deme je aj vidieť ako často sa tam skakalo do voice a ne nepočujem ťa Miselin keď rozpravaju 3 CT naraz. V tom čase som si neuvedomil že VD si môžem zapojiť lebo som mal v hlave priebeh ďalšej atrakcie. Čo sa týka písania veď keď vidíš že simon neprečítal chat tak použijem voice a zasiahnem do hry nie?

Miselin308 píše:Co se týká autíček, tam jsem neřešil z důvodu že byli rozdané jen nevýhody, a to za to že si hráči nevybrali autíčko, proč by si tu simon nemohl zapojit vd? V klidu mohl.

Takže tebe je úplne je jedno že Simon tam rozhádže hráčov a potom si zapojí VD a to VD si má možnosť vybrať iba take autičko ake tam ostalo a je jedno či je v predu v zadu a či vôbec má šancu prežiť lebo hráči pred ním si už vybrali neaké to autíčko hej? A ešte vysvetli to skákanie a sledovanie Simonovej atrakcie.

Miselin308 píše:Cože? Já si tam v klidu s někým psal už tu, nevnímal jsem hru protože jsem chtěl odejít už na začátku kola, jen jsem si hold s někým psal, pak jsem se zeptal simona proč zas dává stejnou atrakci, a pak jsem to leavnul

upozorňoval si ho aj na VD pravdepodobne lebo si aj niečo vravel že si mu dal slap aby si ho ukončil. Leavnul si to potom čo si ukončil VD.

Mne len ide o to že ja som si zapojil VD po 15 sec. po limite beztoho aby si mi normalne povedal že mám si ho zapojiť si ma rovno prehodil no v ďalších 2 prípadoch Simoni rovnako nevnímali čas VDčka mali aj minútu dlhšie a maximálne boli par x slapnuti.

Miselin308 píše:já kdybych mohl tak tě třeba nejradši nevidim ani na serveru

Je sranda že takýto názor majú strašne veľa ľudí práve na teba Miselin :)
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod asdfJB » 09 zář 2020, 19:39 VIP

Tesla to, že ty máš niekoho bloknutého nikoho nezaujíma. Admin ťa upozornil, situáciu vysvetlil a prehodil ťa oprávnene.

Miselin, vždy musíš využiť alebo sa snažiť využiť všetky potrebné možnosti a vždy musíš byť taký istý- nechám Ferka o dve kolá nechám Tondu.

Považujem to za vyriešené, zvyšok ti k tomu zajtra povie Habs, dohodni si stretko.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy