I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Miselin / Jailbreak #1

Příspěvekod TESLAJEPAN » 07 zář 2020, 22:32 VIP

Dobrý deň,

hrá sa mapa jail_crime_lf ja som Simon a na začiatku kola dávam otázku o VD "napíšte mi celý dátum vydania hry Minecraft" potom dám VD hráčovi ktorý napíše ako prvý dátum 18.11.2011 a hrajem ďalej. Beriem CTčka na bazén tam majú preplávať bazén. Potom po čase 00:00 si ukončujem VD zapájam si ho do hry a snažím sa postaviť ďalšiu atrakciu. Atrakcia mala byť že hráči majú pomocou gravitácie z bazéna vyskočiť na bloky (takto by som to vysvetlil). Lenže kým som to vysvetlil dobehol admin Miselin chmatol ma do grabu a bleskom ma prehodil od CT. Po prehodení mi ešte vynadá do imbecilov.

Po prehodení som bol v šoku čo sa stalo a prečo som vlastne imbecil. Miselin mi povedal že zase som ja na vine a že nevnímam chat ani sklo lebo on ma problém využiť voice a povedať niečo. Ale hráčovi povedať že je imbecil to neni problém.
Moja reakcia:
Kód: Vybrat vše
2020-09-07 15:09:58   no rozculuj sa ked si dmnt.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jail_crime_lf
2020-09-07 15:09:47   fakt som nevidel.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jail_crime_lf
2020-09-07 15:09:34   ?.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jail_crime_lf

Po poslednej správe som obdržal hneď ban na 10 minút. Právom neprávom? Prehnaný neprehnaný napíšte pod príspevok.

Na deme je jasne vidieť že to bolo normálne že som si nevšimol chat. V čase kedy sa ma Miselin niečo pýtal do chatu som staval atrakciu a btw opýtal sa len raz že:
Kód: Vybrat vše
2020-09-07 15:08:51   (Team) kde přesně si našel to datum mc?.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jail_crime_lf

Potom napísal na sklo že mám sledovať chat a v tom čase som vysvetľoval atrakciu a popri tom som hľadal v smenu gravitáciu. Takže znova som si to nevšimol. Počas celého môjho Simonovania som sa venoval hre aj CT. Vždy ak sa niečo riešilo CT mi to povedalo do voice ja som prerušil hru a počkal na vyriešenie situácie. Na konci sa ma ešte pýtalo CT ohľadom otázky o VD na začiatku kola už som to išiel vyriešiť no nestihol som povedať nič len počuť že som imbecil od admina Miselin.

Demo je HLTV

začiatok kola: 20:20:00
1 prerušenie simona: 21:20:00
2 prerušenie simona: 23:00:00
písanie na sklo: 24:00:00
3 prerušnie simona: 24:10:00
slay a vynadanie do imbecilov :cry: : 24:20:00

Čo sa týka dátumu vydania Minecraft bral som odpoveď ktorá je na Wikipedií.

Obrázek
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

[V]Miselin / Jailbreak #1

od Rumcajz » 07 zář 2020, 22:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Miselin / Jailbreak #1

Příspěvekod Poland » 07 zář 2020, 23:48

Ahoj,

vzhledem k tomu, že jsem byl při celé situaci jako pozorovatel a následně jsem řešil i onu otázku s minecraftem, tak se lehce vyjádřím.

Otázka byla špatná, probíral jsem to s Miselinem v admin chatu, po kole našeho debatování tě začal řešit - viz. co píšeš nahoře. Ještě pár kol dopředu se tato otázka řešila. Více už jen pak z mé strany. Psal jsem do chatu + i na sklo. Ať danou otázku takto nedáváte. Jelikož je na ní miliarda odpovědí a není to úplně ten typ otázky, co se na JB hodí.

Viz.
Alfa verze hry pro PC se veřejně objevila 17. května 2009. Plná verze však byla vydána až 18. listopadu 2011 na akci Minecon 2011. Verze pro Android byla vydána již 7. října 2011 a verze pro iOS dne 17. listopadu 2011. Minecraft pro Xbox 360 byl vydán 9. května 2012, pro PlayStation 3 17. prosince 2013, pro PlayStation 4 4. září 2013 a pro PlayStation Vita 14. září 2014. Verze hry pro Windows Phone byla vydána 10. prosince 2014.

Kde jde vidět hned několik odpovědí na tvou špatně formulovanou otázku o VD.

Více jsem ohledně této situace na serveru neřešil.

-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Miselin308 » 08 zář 2020, 04:53

Čus, já tě nepřehodil za ten minecraft, ale za ten ignore. Jak ti mám po tej předchozí stížnosti věřit, že sis toho jen nevšiml? Přímo tam jsi mi řekl že sis mě zablokoval, psal jsem ti to tam, píšu ti to aj tu. Já nejsem slepý ani hluchý, vidím že vysvětluješ atrakci a tak se snažím psát, nechci pokaždé mluvit do hry, ale co mám dělat, když nevidíš co ti píšu do teamchatu, následně co ti píšu na sklo atd.? Za mne vše.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod TESLAJEPAN » 08 zář 2020, 09:28 VIP

Poland píše: Otázka byla špatná, probíral jsem to s Miselinem v admin chatu, po kole našeho debatování tě začal řešit - viz. co píšeš nahoře. Ještě pár kol dopředu se tato otázka řešila. Více už jen pak z mé strany. Psal jsem do chatu + i na sklo. Ať danou otázku takto nedáváte. Jelikož je na ní miliarda odpovědí a není to úplně ten typ otázky, co se na JB hodí.

Či sa už riešila táto otázka skôr som si nepovšimol. No po mojom prehodení, vynadaní do imbecilov a následne banu na 10 minút som si všimol že si písal aby sa táto otázka už nedávala. Ja som túto aj vypísal skadiaľ mám odpoveď čo ja považujem za jedinú a správnu.

Miselin308 píše:Čus, já tě nepřehodil za ten minecraft, ale za ten ignore

Miselin308 píše:Já nejsem slepý ani hluchý, vidím že vysvětluješ atrakci a tak se snažím psát, nechci pokaždé mluvit do hry, ale co mám dělat, když nevidíš co ti píšu do teamchatu, následně co ti píšu na sklo atd.?

Do tchatu si jeden raz napísal že skadiaľ som zobral dátum (staval som atrakciu, to len tipujem lebo fakt neviem kedy si to písal lebo som to vôbec nevidel). Na sklo si písal tiež raz (vysvetľoval som atrakciu a hľadal v smenu gravitáciu takže znova mi to uniklo veď na skle to tiež trvá iba par sec a hneď zo zmizne) ak máš problém zasiahnuť do hry pomocou voice stačilo buď chat zaspamovať trošku alebo sklo nič viac nič menej. Na deme je celé kolo. Opakujem celý čas ak ma niekto stopol že má niečo, počkal som nech sa to dorieši. Lenže ty máš stále neaký problém a už keď je podľa teba takýto postup admina správny tak to si radšej prečítam od niekoho normalného lebo podľa mňa si vôbec nepostupoval správne. Za jednu správu do t chatu a jedno na sklo = prehoz. Potom ty mi vynadáš do imbecilov a rozčuľuješ sa ja ti napíšem že je to tvoja chyba a že si dement = ban na 10 minút. Zdá sa ti že si postupoval správne? Lebo mne vôbec nie a skôr si ty ignorant Miselin ako ja.

Pridávam ešte jeden čas. V tom kole ešte po mojom prehoze, vynadanie do imbecilov a bane na 10 minút si admin Miselin zoberie simona a pokračuje v hre. V čase 26:35:00 tám CT hodí zbraň pred Tčka (asi omylom) zoberie ju naspať a do voice povie "piče" (áno nadávka podľa mna horšia ako dmnt) admin Mislein povie len "nenadávaj zas"

A taká srandička ešte. Na konci kola počas PP hráč napíše že mi dal Miselín free prehoz a on povie " ja som mu dal free prehoz za neco iné" :lol:
Priznanie k free prehozu???? čo si o tom myslíte čítatelia napíšte mi to do správy.

+ počas celého môjho kola je pekne na deme vidieť že admin Miselin sa hrá nestráži Simona a ani VD! je toto v poriadku? Mal by sa takto správať dozorca? Mal? nemal? on môže? napíšte mi to do správy čítatelia.
ObrázekObrázek

TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod Miselin308 » 08 zář 2020, 12:13

Co se týká "free přehozu" tak jsem určitě řekl "já mu dal přehoz za něco jiné", co se týká "imbecila", ano, omlouvám se, vhodnější slovo mě nenapadlo, co se týká toho "piče", hráč se omluvil že to bylo omylem a následně už byl v klidu, a ano, nehlidal jsem Simona ani vd, protože jsem jako admin řešil tu otázku s jiným adminem, kvůli přesně odpovědi, protože těch odpovědi je několik, s tím že jsem si i pročítal wikinu, tím pádem jsem zůstal na ct zóně odkud jsem se k vám mohl lehko dostat, a zároveň jsem nemohl zavinit vzpouru, lehká volba pro mne. Za mne vše, dál neřeším
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod TESLAJEPAN » 08 zář 2020, 17:48 VIP

Miselin308 píše:Co se týká "free přehozu" tak jsem určitě řekl "já mu dal přehoz za něco jiné"

Miselin všetko je pekne počuť a vidieť na deme. Takže zase same klamstvá z tvojej strany!

Miselin308 píše: a ano, nehlidal jsem Simona ani vd, protože jsem jako admin řešil tu otázku s jiným adminem, kvůli přesně odpovědi, protože těch odpovědi je několik, s tím že jsem si i pročítal wikinu, tím pádem jsem zůstal na ct zóně odkud jsem se k vám mohl lehko dostat, a zároveň jsem nemohl zavinit vzpouru, lehká volba pro mne.

Bla bla bla. Same výhovorky nič viac.

Obrázek
ObrázekObrázek

TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod asdfJB » 09 zář 2020, 09:17 VIP

Miselin mi napíše do PM, čo má proti Teslovi a prečo je zjavne zaťažený na jeho hru. Potom sa pohneme ďalej.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod asdfJB » 09 zář 2020, 19:51 VIP

Rozhodol som sa, že nad Mišelinom posledný raz budeme držať pomyselnú ochrannú ruku a pokúsime sa vlnu oprávnených sťažností nejako ukončiť. Máš posledné upozornenie.

Čiže- admin má poslednú možnosť dokázať svojim správaním, že o práva má záujem. Posnaží sa vyvarovať poznámkam a urážkam hráčov, hre, za ktorú sám trestá a zbytočným zbrklým reakciám. Bude jednať v zmysle predpísaných pravidiel a nebude subjektívne vyhodnocovať hru určitých jedincov, nech sú akýkoľvek. My na oplátku na tebe nebudeme hľadať každú chybu a budeme mať v tebe dôveru, lenže momentálne v našich očiach pôsobíš ako niekto, komu je vlastne jedno, čo s ním bude a iba si vybíja zlosť na hráčoch.

Tesla, ty prestaň nasilu ignorovať adminov. Je to tvoja nevýhoda, že ho máš zablokovaného a my sa nebudeme špeciálne prispôsobovať.

Sťažnosť považujem za vyriešenú a zajtra, tak ako som napísal v predošlej sťažnosti, si admin pokecá s Habsom a ten mu všetko vysvetlí.

Ako všetci admini veľmi dobre vedia- musíme hru hráčom spríjemňovať a nie im ju kaziť zbytočnou vojnou ega. Múdrejší vždy ustúpi.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V]Miselin / Jailbreak #1

Příspěvekod KSomaS » 11 zář 2020, 21:29 VIP

Mišelinkoo dávaj si pozor :roll: :cry:
Nech ta sila sprevádza.

SamoSK

Obrázek
KSomaS
Drbna
Drbna