Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Miss Fortune

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 20:35 VIP

Miss Fortune
Obrázek
lovkyně odměn


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Top
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Ostrý krok (Passivka)
Obrázek
Když na Miss Fortune po dobu 5 sekund nikdo nezaútočí, zvýší se jí rychlost pohybu o 25 bodů. Tento bonus se pak každou sekundu zvyšuje o dalších 8 bodů až do maxima 70 bodů..

Dvojnásob (Q)
Obrázek
Dosah: 650

Miss Fortune vypálí na nepřítele střelu, čímž způsobí poškození jak jemu, tak i cíli za ním.

Miss Fortune střelí skrz jednoho nepřítele a zasáhne i protivníka stojícího za ním. Prvnímu i druhému cíli způsobí fyzické poškození.

Nečisté střely (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Miss Fortune si pasivně zvyšuje poškození, které způsobí cíli s každým zásahem. Tuto schopnost lze aktivovat, čímž Miss Fortune získá bonus k rychlosti útoků a její útoky budou cílům snižovat léčivé účinky.

Pasivní efekt: Základní útoky způsobují 0 bodů bonusového magického poškození, které se může nasčítat až 0krát do maximální úrovně 0 bodů bonusového magického poškození.
Aktivace: Na dobu 6 sekund získá bonus k rychlosti útoků a svými základními útoky způsobuje nepřátelům Vážné rány, čímž jim na 2 sekundy sníží účinnost léčení a regenerace zdraví o 50 %.

Ať zaprší (E)
Obrázek
Dosah: 800

Miss Fortune vypustí roj střel na danou oblast, který způsobí několik vln poškození všem protivníkům a také je zpomalí.

Miss Fortune vystřelí do vzduchu stovky kulek, které za 0,5 sekundy spadnou na vybrané místo, kde způsobí magické poškození během 3 sekund a zasažené nepřátele zpomalí.

Salva kulek (R)
Obrázek
Dosah: 400

Miss Fortune soustředí roj střel do kuželu před sebou, čímž nepřátelům způsobí rozsáhlé poškození.

Miss Fortune na 2 sekundy soustředí do kuželového prostoru před sebou salvu kulek. Každá kulka způsobí fyzické poškození a aplikuje jeden stupeň Nečistých střel.
Pasivní efekt: Limit stupňů Nečistých střel se zvyšuje.


MYTOLOGIE

Pro ty, kdo čelí nelítostným mořím Runeterry, představuje vlastní loď s posádkou vrcholný úspěch. Sarah Fortune, obecně uznávaná (někdo by mohl říct dokonce legendární) lovkyně odměn z Bilgewateru, dokázala tohoto cíle dosáhnout prakticky ihned po 16. narozeninách, čímž si vydobyla pověst rázné dívky, která se nezastaví jen tak před nějakým problémem. Žádná vypsaná odměna nepředstavovala příliš těžký nebo příliš nebezpečný úkol ani pro její ženský půvab, ani pro její dvě proslulé pistole „Úlek a Bázeň“. Její úspěchy jí poskytly prostředky na legální nákup vlastní lodi... tedy bez pomoci neškodného smlouvavého flirtu se to pochopitelně neobešlo. Nicméně okolnosti nebyly Miss Fortune vždycky takto nakloněny. Když byla mladá, na dohled od jejího klidného domova na severních březích největšího kousku země soustroví Modrého plamene se začaly objevovat kupecké lodě. Obchodní trasa přilákala piráty a obyvatelé se brzy ocitli uprostřed zběsilého drancování.

Jednoho dne se mladá Sarah vrátila domů a slyšela střelbu a křik. Hlavní dveře někdo rozmlátil, uvnitř nalezla svou matku v kaluži krve. Pak ji někdo udeřil do hlavy a ona se v bezvědomí sesula na podlahu vedle své zavražděné matky. Poslední věc, kterou spatřila, byly útočníkovy rudé oči a tvář zakrytá pirátským šátkem. Miss Fortune vůči pirátům pociťuje silnou nedůvěru a s neblaze proslulým Gangplankem (jediným kapitánem, který odolával jejímu půvabu) neustále svádí ostré debaty o bilgewaterské politice. Stanovila si dva cíle: Sjednotit bilgewaterský lid do silné a nezávislé společnosti a najít piráta, který zabil její matku. Z tohoto důvodu nakonec vstoupila jako šampion do Ligy legend, kde své schopnosti proměňovala v bohatství a vliv, které jí měly pomoci dosáhnout toho, co si stanovila.



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Miss Fortune
Cowgirl Miss Fortune (750 RP)
Waterloo Miss Fortune (750 RP)
Secret Agent Miss Fortune (975 RP)
Candy Cane Miss Fortune (Unavailable)
Road Warrior Miss Fortune (520 RP)
Mafia Miss Fortune (975 RP)
Arcade Miss Fortune (1350 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Miss Fortune

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 20:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník