Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] MK4golf | Jailbreak

Příspěvekod SkyL1NE » 25 bře 2022, 13:33

Nick na serveru: MK4golf
SID: STEAM_0:1:203855159
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 18
Mé Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=22549
Bany, které jsem dostal: Report Ban, tak cca po 2 letech ho stále mám :( i přes unban žádost
Něco o mně: Čauky, jmenuju se Tobias a vystupuju na platformě TikTok jako Tobiasjakub. Je mi 18 a studuji Střední Školu obchodní v Praze (4 ročník). Narodil jsem se na Slovensku. Dokážu přijmout tvrdý humor ale taky jsem dost výbušný. V létě si začnu dělat řidičský průkaz, jelikož miluju auta. Hraju závodně fotbal. V akademii jsem byl už tak cca 2 roky zpět, žádost jsem si poslal i před týdnem, byla však zamítnutá. Nenahlašoval jsem a měl jsem v chatu spam (hlavně kvůli mikrofonu). Celkově pokud jsi normální člověk tak semnou problém mít nebudeš ;). Mám svůj negativní názor na některé akademiky z důvodu jejich vystupování a povyšování nad ostatní hráče (moje názvy zbraní na jb). Důvodem, proč nečekám měsíc na akademii je, že pravidla umím. Na gs hraju s přestávkami už cirka 5 let. Osobně s hráči, i adminy mám dobré vztahy <3. Pokud je někdo neznalý v pravidlech, vždy rád vše vklidu vysvětlím a snažím se pomáhat. Ano, je pravda že občas udělám malinkou chybku, ta se stává z nepozornosti. Vždy si to uvědomím, omluvím se za to a snažím se poté vyjít hráči vstříc. <3 Jsem hodně komunikativní a přátelský člověk (pokud se teda někdo nechová jako naprostý idiot)… Na Jailbreak serverech trávím spoustu času.

Proč právě já: Často vídám lidi kteří hru trolí nebo rozdávají nesmyslné příkazy a poté killy. Až mě mrzí bezbranní lidé, kteří si přišli hru užít a místo toho poslouchají nadávky a urážky, já s tím nemohu v danou chvíli nic udělat. Uznávám že se stalo, že jsem se musel zeptat admina ale celkově jinak pravidla ovládám a vyznám se v nich. :)

Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahráno něco přes tisíc hodin, dříve jsem s kamarády hrával free verzi CS na superhrách :). Celkově jinou hru nehraju.
Případné poznámky: Chat.. vím o svém spamu ohledně mikrofonu. Jedná se hlavně o to, když se některý z CT nevyzná v pravidlech a nechce nebo si nevšímá žádosti v chatu. Omezím to <3
Obrázek Obrázek
SkyL1NE
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] MK4golf | Jailbreak

od Rumcajz » 25 bře 2022, 13:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: MK4golf | Jailbreak

Příspěvekod Heppsak » 28 bře 2022, 22:07 VIP

Ahoj,
nedávno jsi byl zamítnut do akademie, jak sám píšeš, hned kvůli několika faktorům. Ať už to jsou nadávky, či nějaké provokativní fráze.
Upřímně si myslím, že kdybys počkal alespoň měsíc od tvé přihlášky na akademika, tak možná budeš mít větší šanci na úspěch. Nemůžeš přeci čekat kladně vyřešenou žádost na admina hned poté, co jsi byl zamítnut na akademika.

Byl bych rád, aby ses vyvaroval oslovováním "šašku", nadávkám a celkově tomu spamování, jak jsi již také psal.
Pokud tohle všechno budeš splňovat po dobu jednoho měsíce odteď, můžeš si požádat znovu a třeba změním názor.

Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Nábory Adminů