Porušuje nekdo pravidla na Aim serverech? Sdělte nám to zde.

Re: [V] MlokSkvrnity / Aim Maps / No Recoil (+AB?)

Příspěvekod Nahkriin » 25 pro 2019, 21:39 VIP

Přečti si pořádně znovu co jsem napsal. Já dal příklad HLTV, aby ses podíval jak tam každý střílí a abys pochopil, že dema jsou desynchronizované a tím pádem nikdy nebude přesný záznam jako v reálu. Samozřejmě vlastní točená dema se blíží jak je to doopravdy, ale nikdy 100%. Takže když si to spomalíš a zedituješ a uvidíš jak vystřelí nanosekundu než má crosshair namířený na hlavě, vážně to nejsou cheaty... Je to chyba dema, pochop to prosím.

A nic nevidím nenormálního na jeho recoilu. Normální kontrola recoilu, vypadá to sice jako kdyby měl nějak upravené, ale celé demo máš zalagované, jestli se lagoval on nebo ty, nevím, ale i tak kdyby něco měl tak určitě tyto 2 situace na ban nestačí.

Nejspíš tu budeš jen furt spamovat, protože asi těžce neseš to, že tě Mlok nahlásil, protože cheatuješ a musíš se pomstít. Proto lock.
Pokud ti nestačí moje ani Peacovo vyjádření, jdi si stěžovat ;)

e. Peace: Len doplním Nahkriinove vyjadrenie, ak ste proti našemu vyjadreniu, obráťte sa na hlavného cheathuntera eXtr3mera. Keď ho pekne poprosíte v duchu vianočných sviatkov, určite vám vyhovie a pozrie sa na to. :)
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Re: [V] MlokSkvrnity / Aim Maps / No Recoil (+AB?)

od Rumcajz » 25 pro 2019, 21:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Předchozí

Zpět na Aim Servery