Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyr.]mmmm a Kensi Blyová/JB2/Neoprávněné VD a klamání

Příspěvekod Serfar » 19 pro 2016, 15:26

1. Nick hráče: mmmmmmmmm a Kensi Blyova
2. SteamID hráče: STEAM_0:VALVE_0:0:204409110 (hráče mmmm) Bohužel jsem nestihl udělat snapshot, protože se poté hráč odpojil ze serveru, ale na demu je vidět jeho jméno, a ID dodávám z Hlstats.
SteamID hráče: STEAM_0:VALVE_0:0:1421289879 -------)snapshot(-------- https://ctrlv.cz/hh6c
3. Datum a čas: 19.12.2016 cca po 14 hodině.
4. Popis situace: Hrála se mapa- jb_rush u dozorců se nacházeli dva hráči výše uvedení v nick hráče. Kolem 23 minuty požaduji mikrofon simon, kterým je Kensi Blyova říká "Kdo chce mikrofon ohledně FK ať jde na tento stůl" Do kterého následně střelí a poté střelí, ovšem já nejdu, protože chci mluvit ohledně demence CT, poté simon řekne: "Tak kdo chce mluvit ohledně demence CT tak ať jde na tento stůl, do kterého střelí znovu. Vyjdu a zamnou ještě jeden hráč, který chce též mluvit ohledně demence CT. Když dostanu mikrofon mluvím ohledně toho, aby si hráč mmmm opravil mikrofon a přečetl si řádně pravidla. Simonovi jsem napsal do pošty, že jsem akademik a že točím demo. On řekl, že jo jo a že semnou souhlasí ohledně čeho mluvím, že by ho mohl admin za ten mikrofon přehodit a dát mu ban k CT atd. Následně, když jsem domluvil tak hráč mmmm řekl, že mi za to dá VD. V tu chvíli nastala mi otázka proč VD ? Nedostal jsem nikde žádný FK při kolech předchozích a na demu je nahráno už od mého příchodu na server, že jsem nedostal ani jednou žádný bezdůvodný kill. A ještě to dané kolo mi ještě hráč Kensi Blyová píše v poště oheldně toho, že mu ještě řekne, aby mi ho dal---- dá se vidět pozorně na demu, když jsem se nacházel na dané lavičce a poučoval hráče mmmmm.

V následujícím kole nastalo to, že si hráč mmmmm vzal simona a skutečně mi dal bezdůvodné rozdání VD (jen tak) a hráč Kensi Bylová ho k tomu ještě navádí, kde to v simon menu najít a jak mi to dát. Podle mého se to bere jako (navádění a klamání) ze strany hráče Kensi. A dávání bezdůvodného VD ze strany hráče Kensi Blyova.

5. Důkaz:
Čas v demu od-22:44-začátek daného kola (kdy daného hráče poučuji). Čas v demu-25:15-kdy hráč mmmmm říká o tom, že mi dá VD (neoprávněné) na celém mém demu je důkaz o tom, že jsem neobdržel žádný FK. Následujíc v tomto čase si píšu se simonem ohledně toho, že točím demo. Vše je možné vidět v průběhu dema i v konzoli. A po konci tohoto kola následuje kolo kde dostanu neoprávněně volný den-čas-30:55 kde je i vidět jak ho schválně hráč Kensi Blyova navádí jak mi dát bezdůvodné VD.

Ještě doplňuji, že sice na voice nejsem slyšet ovšem na celém demu je vidět, že nenavádím daného hráče, aby mi VD dal.
A ještě doplňuji, že nevím jak si za toto nahlášení mám počítat body... prosím o vyjádření nějakého admina, který by mi popřípadě za uznání tohoto nahlášení řekl kolik se za to dává bodů...

Děkuji a přeji hezký den :)
I want be doctor i want be Dr.House

Body-12 ze 120-Akademie JailBreak

Remember Empty was here !
Obrázek
Serfar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyr.]mmmm a Kensi Blyová/JB2/Neoprávněné VD a klamání

od Rumcajz » 19 pro 2016, 15:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hráč:mmmm a Kensi Blyová/JB2/Neoprávněné dání VD a klamá

Příspěvekod Serfar » 19 pro 2016, 15:37

Omlouvám se.... ještě jsem zapomněl dát odkaz na demo: http://leteckaposta.cz/758605070

Obrázek
Serfar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Hráč:mmmm a Kensi Blyová/JB2/Neoprávněné dání VD a klamání

Příspěvekod WRED1S » 19 pro 2016, 16:38 VIP

Tak hele, jsi akademik a to znamena ze tvoje nahlaseni ma mit nejakou upravu! Strucny popis, Dostacujici popr. vycasovany dukaz, atd. Ja tu vidim na prvni pohled jen jednu velkou kupu neceho.

KOUKEJ TO NAPRAVIT DO 24 HOD.
WRED1S
Profesionál
Profesionál

Re: [Uprava]mmmm a Kensi Blyová/JB2/Neoprávněné VD a klamání

Příspěvekod Serfar » 19 pro 2016, 17:14

Náprava

1. Nick hráče: mmmmmmmmm a Kensi Blyova
2. SteamID hráče: STEAM_0:VALVE_0:0:204409110 (hráče mmmmmmmmm) Při točení dema jsem nestihl vyfotit z konzole Steam ID. A tak jej dodávám z HlStats.
SteamID-hráče Kensi Blyova- SteamID hráče: STEAM_0:VALVE_0:0:1421289879 https://ctrlv.cz/hh6c
3.Čas a datum: 19.12.2016 kolem 14 hodiny.
4. Popis situace: Hráč mmmmmm mi dal bez žádného důvodu VD a to jsem neobdržel žádný FK. Jen jsem hráče mmmm upozorňoval na jeho chyby a jeho mikrofon. A on mi řekl, že mi za to dá další kolo VD. A hráč Kensi Blyova, který o tom věděl ho ještě schválně nabádal k tomu jak mi to dát. Viz pošta se kterou jsem si s ním psal.
5.důkaz: http://leteckaposta.cz/758605070

Vyčasování dema
-22:44-začátek daného kola (kdy daného hráče poučuji).
-25:15-Čas v demu, kdy hráč mmmmm říká o tom, že mi dá VD (neoprávněné) za moje poučení
-30:55-Čas v demu,kde je i vidět jak jsem obdržel VD.A kde schválně hráč Kensi Blyova navádí simona-mmmmm jak mi dát bezdůvodné VD.

Obrázek
Serfar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

mmmm a Kensi Blyová/JB2/Neoprávněné VD a klamání

Příspěvekod WRED1S » 21 pro 2016, 12:21 VIP

1)
Hrisnik zabanovan za Neschopnost CT / Kazeni Hry
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1882

2)
Hrisnik zabanovan za Neschopnost CT / FK
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1883

Dekujeme za nahlaseni

*Uprava mnohem lepsi, takhle bych to nadale uvital i v budoucnu at uz to bude kdekoliv.
WRED1S
Profesionál
Profesionál

Zpět na JailBreak Servery