• Stránka 1 z 1
[Návrh]MobArena - Nové classy (skupiny) + smazání starých
MobArena
Milí hráči,
Veškeré pojmy a odůvodnění najdete na konci tohoto příspěvku.
Případně se omlouvám za špatnou sekci. Na fóru se moc nevyznám ;-)
Jelikož se mi celkem líbí areny v MobArénách. Tak bych chtěl říci že tu máte defaultní classy (skupiny) které nejsou zaměřené třeba na dělání skillů. Ano dělání skillů. Dejme tomu že je server Heroes XP #1 a chci si udělat Axes skill (axe) problém je v tom že tam není classa která by měla sekeru. Proto mě napadlo proč neudělat návrh. No jelikož jsem si tak trochu hrál v SinglePlayeru jen tak.. tak mě právě toto napadlo. Proto jsem výstřižkami vystřihnul seznam těch věcí pro určité classy. Takže je to jen na vás, myslím si že pokud bude hlasů "Ano" tak že se to určitě přídá ;-) . Nebojte se napsat do tohoto příspěvku co na to říkáte. No rád bych se už pustil k věci.
Ovšem ještě tu je jedna věc. Pokud by se měly zavést tyto nové classy (skupiny) tak by bylo vhodné staré vymazat [Tank,Oddjob,Knight,Archer,...] Bohužel si další nepamatuji. Snad jsou všechny. Opakuji bylo by vhodné starší vymazat a ponechat nové. Má to obrovskou výhodu pro dělání skillů. + Si také myslím že by se zvýšila aktivita MobArén. Ještě nastavit pořádně odměny. A je věčně tzv. ACTIVE! :-)
Seznam class (skupin):
~ Amatér
~ Barbar
~ Lučištník
~ Obranář
~ Ochočovatel
~ Rytíř
--------------------------------------------------------------------------------------------
Amatér:
- Seznam předmětů:
- 4x64 Arrow (šíp) [No-enchant]
- 1x Bone (kost) [No-enchant]
- 1x Wooden sword (dřevěný meč) [No-enchant]
- 1x Bow (luk) [No-enchant]
- 3x Health potion II (lektvar života II) [No-enchant]
- 1x Golden helmet (zlatá helma) [No-enchant]
- 1x Golden chestplate (zlatý krunýř) [No-enchant]
- 1x Golden leggings (zlaté kalhoty) [No-enchant]
- 1x Golden boots (zlaté boty) [No-enchant]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Amatérský set mě napadl takovou náhodou. Jde o to že když se do toho tak zadíváte tak tam máte [Meč,Luk,Kost] To jsou věci na tyto skilly: [Swords,Archery (nebo tak nějak), Taming] tyto skilly patří mezi nejdůležitější ;-)
Barbar:
- Seznam předmětů:
- 1x Diamond axe (diamantová sekera) [Enchanted: Sharpness II]
- 1x Iron boots (železné boty) [Enchanted: Protection I]
- 1x Diamond chestplate (diamantový krunýř) [Enchanted: Thorns II]
- 1x Iron leggings (železné kalhoty) [Enchanted: Protection I]
- 1x Iron helmet (železná helma) [Enchanted: Protection I]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Barbarský set je určen k dělání skillu "Axes" který se velice hodí jak do PvE tak i PvP. Jelikož má celkem dobré bonusy. Bylo by dobré takto ponechat tyto enchanty kvůli zabití bossů. I já sám mám obrovské problémy zabít bosse. Podle HealthBaru mu vždycky uberu maximálně 3 srdíčka. Ovšem zázrakem jinak normálně 1-2 srdíčka.
Lučištník:
- Seznam předmětů:
- 1x Golden sword (zlatý meč) [Enchanted: Sharpness I ; Knockback II]
- 1x Bow (luk) [Enchanted: Power II ; Infinity I]
- 1x Golden helmet (zlatá helma) [Enchanted: Protection I]
- 1x Golden chestplate (zlatý krunýř) [Enchanted: Protection I]
- 1x Golden leggings (zlaté kalhoty) [Enchanted: Protection I]
- 1x Golden boots (zlaté boty) [Enchanted: Protection I]
- 64x Arrow (šíp) [No-enchant]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Lučištnický set je určen k dělání skillů konkrétně [Archery, Taming] možná se pletu u Archery třeba je to jinak. Vůbec teď nevím. Zamotal jsem se do toho. Ovšem jako normálně i defaultní classy je kost. Ta umožňuje mít psíka. Který vás bude doprovázet během bitvy.
Obranar:
- Seznam předmětů:
- 1x Stone sword (kamenný meč) [Enchanted: Sharpness 1]
- 1x Diamond helmet (diamantová helma) [Enchanted: Protection IV]
- 1x Diamond chestplate (diamantový krunýř) [Enchanted: Protection IV]
- 1x Diamond leggings (diamantové kalhoty) [Enchanted: Protection IV]
- 1x Diamond boots (diamantové boty) [Enchanted: Protection IV]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Obrněný set je určen k ubraňování se různým potvorám. Problém je v tom že vždycky když je Boss. A dá nějakou z těch svých schopností. Jako je třeba "Root target,Fire ball,Shock,.." tak bývá většinou s postavou problém a to takový že ztrácí životy. Proto tu je obranář co snad vydrží co nejvíce. Je určen k tomu aby v bitvě vydržel co nejvíce. Jeho povinností je bránit se svým tělem a pevnou výzbrojí a nenechávat ostatní v problému ;-) .
Ochočovatel:
- Seznam předmětů:
- 1x Golden sword (zlatý meč) [Enchanted: Sharpness 1 ; Knockback II]
- 1x Chain helmet (kroužková helma) [Enchanted: Protection I]
- 1x Chain chestplate (kroužkový krunýř) [Enchanted: Protection I ; Thorns I]
- 1x Chain leggings (kroužkové kalhoty) [Enchanted: Protection I]
- 1x Chain boots (kroužkové boty) [Enchanted: Protection I]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Ochočovatelský set je určen k tomu aby se dal pomocí 6 kostí vyvíjet celkem aktivně skill [Taming] pomocí kterého se zvyšuje inteligence psů. A další věci ;-) Jeho slabina je ovšem celkem slabý meč. Má ho určený k odrážení potvor. Proto musí něco vydržet když bude mít okolo tolik psů ;-)
Rytíř:
- Seznam předmětů:
- 1x Diamond sword (diamantový meč) [Enchanted: Sharpness II]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Rytířský set je určen k vytváření skillu [Swords]. Toto je celkem tvrdý oříšek. Obzvlášť když má po ruce Obranáře. Pokud si budou navzájem pomáhat je obrovská šance. Dostat se co nejdál. Ovšem jako všichni ostatní má 3x Lektvar života o síle "II" nebo-li "2" Takže není tak úplně neporazitelný. Ovšem jak jsem psal s Obranářem může tvořit extrémně silnou skupinu.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Uvedené pojmy:
No-enchant = Nemá na sobě aktivní enchant. I když to tak vypadá na obrázku nebo normálně ve hře.
Enchanted = Toto znamená že předmět má na sobě nějaký enchant který je aktivní.
Class = Skupina v MobAréně toto můžete víceméně považovat jako Povolání.
Skill = Poukazuje to na nějakou věc která má něco dočinění s pluginem McMMo. Konkrétně třeba [Archery] [Swords] atd..
Použité služby:
- Gamesites.cz
- Fórum, Hra
- Imageshack.eu
- Nahrání obrázků s podporou BBCode
Uskutečnění:
- /ma setclass (vytvoření skupiny)
- Do inventáře naskládejte předměty a až budou naskládané tak stači napsat příkaz (který jsem zadal nahoře) A pak je vytvořená skupina. Stačí už jen vložit cedulku s názvem Classy (skupiny). A je to ;-)
- /ma removeclass <název skupiny> (vymazání skupiny)
- Tento příkaz slouží k vymazání skupiny. Po zadání příkazu stačí už pak jen zrušit cedulku s názvem skupiny. Která byla vymazána.
- /ma editarena <Arena> <True/False>
- Tento příkaz slouží k tomu aby se mohlo uvnitř arény stavět nebo níčit. Tento příkaz jsem sem dal kvůli tomu aby se mohli uvnitř editovat cedulky !PO ZADÁNÍ /... true MUSÍTE PŘEPNOUT NA /... false!
Pokud se vám toto líbilo nezapomeňte mě ohodnotit na mém profilu. Rychlý odkaz je ZDE (klikni na zde)
PS: Buďte rádi že jsem takovýto souhrn udělal ;-) Snad se to uskuteční.
PPS: Snad to bude stát za to (za tu námahu) a uskuteční se to (jinak by se to nevyplatilo) :-D .
PPPS: Chtělo se vám číst takovýto článek? Ne? No já bych to musím říct znova nechtěl číst :-D
S pozdravem, DoMin0o
Milí hráči,
Veškeré pojmy a odůvodnění najdete na konci tohoto příspěvku.
Případně se omlouvám za špatnou sekci. Na fóru se moc nevyznám ;-)
Jelikož se mi celkem líbí areny v MobArénách. Tak bych chtěl říci že tu máte defaultní classy (skupiny) které nejsou zaměřené třeba na dělání skillů. Ano dělání skillů. Dejme tomu že je server Heroes XP #1 a chci si udělat Axes skill (axe) problém je v tom že tam není classa která by měla sekeru. Proto mě napadlo proč neudělat návrh. No jelikož jsem si tak trochu hrál v SinglePlayeru jen tak.. tak mě právě toto napadlo. Proto jsem výstřižkami vystřihnul seznam těch věcí pro určité classy. Takže je to jen na vás, myslím si že pokud bude hlasů "Ano" tak že se to určitě přídá ;-) . Nebojte se napsat do tohoto příspěvku co na to říkáte. No rád bych se už pustil k věci.
Ovšem ještě tu je jedna věc. Pokud by se měly zavést tyto nové classy (skupiny) tak by bylo vhodné staré vymazat [Tank,Oddjob,Knight,Archer,...] Bohužel si další nepamatuji. Snad jsou všechny. Opakuji bylo by vhodné starší vymazat a ponechat nové. Má to obrovskou výhodu pro dělání skillů. + Si také myslím že by se zvýšila aktivita MobArén. Ještě nastavit pořádně odměny. A je věčně tzv. ACTIVE! :-)
Seznam class (skupin):
~ Amatér
~ Barbar
~ Lučištník
~ Obranář
~ Ochočovatel
~ Rytíř
Amatér:
- Seznam předmětů:
- 4x64 Arrow (šíp) [No-enchant]
- 1x Wooden sword (dřevěný meč) [No-enchant]
- 1x Bow (luk) [No-enchant]
- 1x Golden helmet (zlatá helma) [No-enchant]
- 1x Golden chestplate (zlatý krunýř) [No-enchant]
- 1x Golden leggings (zlaté kalhoty) [No-enchant]
- 1x Golden boots (zlaté boty) [No-enchant]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Amatérský set mě napadl takovou náhodou. Jde o to že když se do toho tak zadíváte tak tam máte [Meč,Luk,Kost] To jsou věci na tyto skilly: [Swords,Archery (nebo tak nějak), Taming] tyto skilly patří mezi nejdůležitější ;-)
Barbar:
- Seznam předmětů:
- 1x Diamond axe (diamantová sekera) [Enchanted: Sharpness II]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Barbarský set je určen k dělání skillu "Axes" který se velice hodí jak do PvE tak i PvP. Jelikož má celkem dobré bonusy. Bylo by dobré takto ponechat tyto enchanty kvůli zabití bossů. I já sám mám obrovské problémy zabít bosse. Podle HealthBaru mu vždycky uberu maximálně 3 srdíčka. Ovšem zázrakem jinak normálně 1-2 srdíčka.
Lučištník:
- Seznam předmětů:
- 1x Golden sword (zlatý meč) [Enchanted: Sharpness I ; Knockback II]
- 1x Bow (luk) [Enchanted: Power II ; Infinity I]
- 1x Golden helmet (zlatá helma) [Enchanted: Protection I]
- 1x Golden chestplate (zlatý krunýř) [Enchanted: Protection I]
- 1x Golden leggings (zlaté kalhoty) [Enchanted: Protection I]
- 1x Golden boots (zlaté boty) [Enchanted: Protection I]
- 64x Arrow (šíp) [No-enchant]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Lučištnický set je určen k dělání skillů konkrétně [Archery, Taming] možná se pletu u Archery třeba je to jinak. Vůbec teď nevím. Zamotal jsem se do toho. Ovšem jako normálně i defaultní classy je kost. Ta umožňuje mít psíka. Který vás bude doprovázet během bitvy.
Obranar:
- Seznam předmětů:
- 1x Stone sword (kamenný meč) [Enchanted: Sharpness 1]
- 1x Diamond helmet (diamantová helma) [Enchanted: Protection IV]
- 1x Diamond chestplate (diamantový krunýř) [Enchanted: Protection IV]
- 1x Diamond leggings (diamantové kalhoty) [Enchanted: Protection IV]
- 1x Diamond boots (diamantové boty) [Enchanted: Protection IV]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Obrněný set je určen k ubraňování se různým potvorám. Problém je v tom že vždycky když je Boss. A dá nějakou z těch svých schopností. Jako je třeba "Root target,Fire ball,Shock,.." tak bývá většinou s postavou problém a to takový že ztrácí životy. Proto tu je obranář co snad vydrží co nejvíce. Je určen k tomu aby v bitvě vydržel co nejvíce. Jeho povinností je bránit se svým tělem a pevnou výzbrojí a nenechávat ostatní v problému ;-) .
Ochočovatel:
- Seznam předmětů:
- 1x Golden sword (zlatý meč) [Enchanted: Sharpness 1 ; Knockback II]
- 1x Chain helmet (kroužková helma) [Enchanted: Protection I]
- 1x Chain chestplate (kroužkový krunýř) [Enchanted: Protection I ; Thorns I]
- 1x Chain leggings (kroužkové kalhoty) [Enchanted: Protection I]
- 1x Chain boots (kroužkové boty) [Enchanted: Protection I]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Ochočovatelský set je určen k tomu aby se dal pomocí 6 kostí vyvíjet celkem aktivně skill [Taming] pomocí kterého se zvyšuje inteligence psů. A další věci ;-) Jeho slabina je ovšem celkem slabý meč. Má ho určený k odrážení potvor. Proto musí něco vydržet když bude mít okolo tolik psů ;-)
Rytíř:
- Seznam předmětů:
- 1x Diamond sword (diamantový meč) [Enchanted: Sharpness II]
- Foto předmětů:

- Informace:
- Tento tzv. Rytířský set je určen k vytváření skillu [Swords]. Toto je celkem tvrdý oříšek. Obzvlášť když má po ruce Obranáře. Pokud si budou navzájem pomáhat je obrovská šance. Dostat se co nejdál. Ovšem jako všichni ostatní má 3x Lektvar života o síle "II" nebo-li "2" Takže není tak úplně neporazitelný. Ovšem jak jsem psal s Obranářem může tvořit extrémně silnou skupinu.
Uvedené pojmy:
No-enchant = Nemá na sobě aktivní enchant. I když to tak vypadá na obrázku nebo normálně ve hře.
Enchanted = Toto znamená že předmět má na sobě nějaký enchant který je aktivní.
Class = Skupina v MobAréně toto můžete víceméně považovat jako Povolání.
Skill = Poukazuje to na nějakou věc která má něco dočinění s pluginem McMMo. Konkrétně třeba [Archery] [Swords] atd..
Použité služby:
- Gamesites.cz
- Fórum, Hra
- Imageshack.eu
- Nahrání obrázků s podporou BBCode
Uskutečnění:
- /ma setclass (vytvoření skupiny)
- Do inventáře naskládejte předměty a až budou naskládané tak stači napsat příkaz (který jsem zadal nahoře) A pak je vytvořená skupina. Stačí už jen vložit cedulku s názvem Classy (skupiny). A je to ;-)
- /ma removeclass <název skupiny> (vymazání skupiny)
- Tento příkaz slouží k vymazání skupiny. Po zadání příkazu stačí už pak jen zrušit cedulku s názvem skupiny. Která byla vymazána.
- /ma editarena <Arena> <True/False>
- Tento příkaz slouží k tomu aby se mohlo uvnitř arény stavět nebo níčit. Tento příkaz jsem sem dal kvůli tomu aby se mohli uvnitř editovat cedulky !PO ZADÁNÍ /... true MUSÍTE PŘEPNOUT NA /... false!
Pokud se vám toto líbilo nezapomeňte mě ohodnotit na mém profilu. Rychlý odkaz je ZDE (klikni na zde)
PS: Buďte rádi že jsem takovýto souhrn udělal ;-) Snad se to uskuteční.
PPS: Snad to bude stát za to (za tu námahu) a uskuteční se to (jinak by se to nevyplatilo) :-D .
PPPS: Chtělo se vám číst takovýto článek? Ne? No já bych to musím říct znova nechtěl číst :-D
S pozdravem, DoMin0o
-
XxDoMin0oxX - Zkušený
[Návrh]MobArena - Nové classy (skupiny) + smazání starých
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Návrh]MobArena - Nové classy (skupiny) + smazání starýc
Perfektně napsáno, ale teď si najdi ještě ochotného člověka který by to chtěl na všech serverech předělávat a přidávat ručně.. Classy pěkně vymyšlené, akorát jsem úplně stejný návod viděl v anglickém jazyce na zahraničním portálu, ale to je úplně jedno.. Byl bych rád kdyby to předělali, ale jak už jsem psal, museli by mít ochotu to dělat na všech serverech ručně no..
Procesor : Intel Core i7 / čtyřjádro / 8M Cache / 3.9GHz při přetaktování až 4.5 GHz
Operační pamět : 32GB / 1600 Mhz / DDR3
Disky : 3TB / 256GB SSD / Ot. 7 200
Grafika : NVIDIA GeForce GTX 780 / 3GB
Operační systém : Windows 10
Operační pamět : 32GB / 1600 Mhz / DDR3
Disky : 3TB / 256GB SSD / Ot. 7 200
Grafika : NVIDIA GeForce GTX 780 / 3GB
Operační systém : Windows 10
-
Maekon - Profesionál
Ahoj Maekon,
No tak jelikož po 1 roce a cca. 5 měsících se toho celkem hodně naučíš. Já jsem dříve byl zaměřený na vytváření svých vlastních pluginů. A není to pro mě už tak neznámé. Ovšem chtělo by to více tréninku a pak by to šlo více. A mezitím jak jsem se s tím seznamoval. Jsem i přišel na to jak to extrémně rychle uskutečnit. Na jednom serveru by se ty věci museli nagivovat atd.. a pak překopírovat obsah těch class odtud: [.../root/plugins/MobArena/config.yml] zkopírovat tedy to nastavení těch class a bylo by to. Pak už jen ve všech configách vymazat ty staré classy. Vložit ty nové. Upravit arénu aby na těch cedulkách byly ty nové classy. A hotovo..
Ovšem v tomto návrhu jsem se spíš zabýval na MobArénu v HeroesXP pro dělání skillů. Jak jsem psal bylo by to takové oživení.
S pozdravem, DoMin0o
EDIT: Přidány poslední řádky. Omylem jsem klikl [Shift+Enter]. No jo moje kombinace
No tak jelikož po 1 roce a cca. 5 měsících se toho celkem hodně naučíš. Já jsem dříve byl zaměřený na vytváření svých vlastních pluginů. A není to pro mě už tak neznámé. Ovšem chtělo by to více tréninku a pak by to šlo více. A mezitím jak jsem se s tím seznamoval. Jsem i přišel na to jak to extrémně rychle uskutečnit. Na jednom serveru by se ty věci museli nagivovat atd.. a pak překopírovat obsah těch class odtud: [.../root/plugins/MobArena/config.yml] zkopírovat tedy to nastavení těch class a bylo by to. Pak už jen ve všech configách vymazat ty staré classy. Vložit ty nové. Upravit arénu aby na těch cedulkách byly ty nové classy. A hotovo..

S pozdravem, DoMin0o
EDIT: Přidány poslední řádky. Omylem jsem klikl [Shift+Enter]. No jo moje kombinace

-
XxDoMin0oxX - Zkušený
Velmi dobrý nápad třeba by se vedení nebo SA zamysleli 

Nikdy neříkej nejde 

-
Drusik - Kolemjdoucí
Tak kdo ví
třeba se to uskuteční. Mě jde hlavně o to že si nemůžu dělat v MobAréně skill na sekery! 

-
XxDoMin0oxX - Zkušený
Tady si špatně
tady je každej moc línej na to to udělat
kontaktuj me v PM mozna by sem nasel uplatneni tveho napadu

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1