• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Models /w_antidote.mdl
Když se připojím na nějaky server, to je jedno, jaký, tak mě to vyhodí a chce to po mě toto : models /w_antidote.mdl
Nevím co stim mam dělat..
Nevím co stim mam dělat..

Nick ve hře: [D]!a
-
CZDiamond - Drbna
[vyřešeno] Models /w_antidote.mdl
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Models /w_antidote.mdl
Vyzera to tak,ze hras nejaky mod spojeny so zombie, chýba ti ten model, ktory potrebujes ku pripojeniu na server. Napis aky server hravas. Ak to je zombie ci bb skus sa napojit na iny server. Ak to nepomoze ked pridem domov hodim ti sem link na dowload ( ak nezabudnem)
Ak mas steam pridaj si ma www.steamcommunity.com/id/1nv1s1bl3
Ak mas steam pridaj si ma www.steamcommunity.com/id/1nv1s1bl3
[img]fck%20u[/img]
Maybe a little comeback?
Maybe a little comeback?
-
truesk - Zkušený
Ahoj
Je dosť možne, že ten model maš, prosim ťa pozri sa do cstrike-->models a pozri sa či tam w_antidote.mdl máš. Jak to tam máš vymaž to a pripoj sa znova na server a podľa všetkého by ti to malo stiahnuť. Je dosť možne, že maš zlé stiahnuty model. Je to častá príčina tohoto problému.
Ja sa skúsim pozrieť ešte po nejakom riešení.
-s pozdravom Aveeth
Je dosť možne, že ten model maš, prosim ťa pozri sa do cstrike-->models a pozri sa či tam w_antidote.mdl máš. Jak to tam máš vymaž to a pripoj sa znova na server a podľa všetkého by ti to malo stiahnuť. Je dosť možne, že maš zlé stiahnuty model. Je to častá príčina tohoto problému.
Ja sa skúsim pozrieť ešte po nejakom riešení.
-s pozdravom Aveeth

"Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí!"

-
Aveeth - Pokročilý
- Bydliště: Slovenská republika - Trenčiansky kraj - Bánovce nad Bebravou
Zdar, tento model bys měl najít zde: Steam\SteamApps\common\Half-Life\valve\models
Pokud tam bude, tak ho smaž a napoj se na server, který ti nefunguje.
Pokud to nepomůže, nebo tam daný soubor nebude, zkus ověřit integritu, to se dělá následovně: Jdi do steamu
knihovna (library)
CS 1.6
klikni pravým
vlastnosti (properties)
místní soubory (local files) a tam dej ověřit integritu mezipaměti (verify integrity of game cache)
Pokud tam bude, tak ho smaž a napoj se na server, který ti nefunguje.
Pokud to nepomůže, nebo tam daný soubor nebude, zkus ověřit integritu, to se dělá následovně: Jdi do steamu

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
ano byl tam models /w_antidote.mdl a připojil jsem se na server a píše mi toto Fatal Error: Missing frame 0 of -1fifties_f03 twl tak co to je fůrt ? 

-
CZDiamond - Drbna
CZDiamond píše:ano byl tam models /w_antidote.mdl tak jsem ho vymazal a připojil jsem se na server a píše mi toto Fatal Error: Missing frame 0 of -1fifties_f03 twl tak co to je fůrt ?

-
CZDiamond - Drbna
Integritu si ověřil ?
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
CZDiamond píše:ano byl tam models /w_antidote.mdl a připojil jsem se na server a píše mi toto Fatal Error: Missing frame 0 of -1fifties_f03 twl tak co to je fůrt ?
Prosím ťa, píše ti to aj keď sa pripojíš na iné servery ? napr. na Public/DM/JB apod. ?
"Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí!"

-
Aveeth - Pokročilý
- Bydliště: Slovenská republika - Trenčiansky kraj - Bánovce nad Bebravou
Bez odezvy, považuji za vyřešené.
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1