Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Moje "rezervy" v pravidlách

Příspěvekod GSTeeZee » 30 pro 2016, 18:17 VIP

Ahojte ako prvé vám prajem šťastný a nový rok 2k17.

Príkaz ktorému nechápem ->

1. Skoč -> Skočia všetci (lebo akoby to hovorím každému) / Neskočí nikto (lebo som nepovedal kto skočí)
2. To isté aj Zastav sa alebo Stoj -> ako to vlastne je ?
3. Keď je nepomer napr. sú 4T a 4 CT a dám mód a povieme kto prvý z CT zomrie ide k T, zomre hráč xxx a nepôjde k T, máme mu dať vote, alebo nemám oprávnenie určovať kto a kedy má ísť k t ?
4. Ak niekto napíše nadávku a napíšem Klud., tak veľa hráčov mi napíše nie si admin aby si tu písal Klud.
5. To isté s "Živé CT si zobere simona ./simon"
6. Ak dám zákazy a hráč skočí a zabijem ho a skočí iný a tomu dám nevýhodu, bere sa to ako nadržovanie ? Alebo to isté aj pre CT napr. na začiatku kola skočí jeden a CT ho zabije, a v strede kola niekto skočí a dám mu nevýhodu (som simon) je to ako nadržovanie ?

Otázky ->

1. Kedy koho mám zabiť ?
2. Kedy koho mám zabiť ?
3. Je to vote oprávnené ? Či nie ?
4. Tak ako to je môžem to normálne písať ?
5. Môžem to normálne písať ?
6. Tak ako to teda je, musím aj toho druhého zabiť, či je to na simonovi ?

Prosím by som o vyjadrenie nejakého šerifa, ak má čas, bolo by to najlepšie.

S pozdravom TeeZee.
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
GSTeeZee
Sponzor
Sponzor

Moje "rezervy" v pravidlách

od Rumcajz » 30 pro 2016, 18:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Moje "rezervy" v pravidlách

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 30 pro 2016, 19:04 VIP

GSTeeZee píše:Ahojte ako prvé vám prajem šťastný a nový rok 2k17.

Príkaz ktorému nechápem ->

1. Skoč -> Skočia všetci (lebo akoby to hovorím každému) / Neskočí nikto (lebo som nepovedal kto skočí)
2. To isté aj Zastav sa alebo Stoj -> ako to vlastne je ?
3. Keď je nepomer napr. sú 4T a 4 CT a dám mód a povieme kto prvý z CT zomrie ide k T, zomre hráč xxx a nepôjde k T, máme mu dať vote, alebo nemám oprávnenie určovať kto a kedy má ísť k t ?
4. Ak niekto napíše nadávku a napíšem Klud., tak veľa hráčov mi napíše nie si admin aby si tu písal Klud.
5. To isté s "Živé CT si zobere simona ./simon"
6. Ak dám zákazy a hráč skočí a zabijem ho a skočí iný a tomu dám nevýhodu, bere sa to ako nadržovanie ? Alebo to isté aj pre CT napr. na začiatku kola skočí jeden a CT ho zabije, a v strede kola niekto skočí a dám mu nevýhodu (som simon) je to ako nadržovanie ?

Otázky ->

1. Kedy koho mám zabiť ?
2. Kedy koho mám zabiť ?
3. Je to vote oprávnené ? Či nie ?
4. Tak ako to je môžem to normálne písať ?
5. Môžem to normálne písať ?
6. Tak ako to teda je, musím aj toho druhého zabiť, či je to na simonovi ?

Prosím by som o vyjadrenie nejakého šerifa, ak má čas, bolo by to najlepšie.

S pozdravom TeeZee.

1. Pokud simon neurčí kdo má skočit, tak by neměl skočit nikdo. Ale pokud se dívá třeba pouze na jednoho osamoceného hráče, kde vedle něj nikdo není, tak by asi měl skočit. Nezabíjel bych za to.

2. Pokud simon řekne "pojďte za mnou" a pak pouze "stůj", tak to stejné. Ale když na jednoho řekne "pojď za mnou"
a pak "stůj", měl by zastavit.

3. Za toto vote určitě ne..

4. Ano, můžeš to psát. (No Spam)

5. Ano, můžeš to psát. (No Spam)

6. U toho 1. je to nevýhoda, ale pokud simon změní atrakci, tak může dát za porušení nevýhodu.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod GSTeeZee » 30 pro 2016, 19:08 VIP

ViktorOnlyJB píše:
2. Pokud simon řekne "pojďte za mnou" a pak pouze "stůj", tak to stejné. Ale když na jednoho řekne "pojď za mnou"

6. U toho 1. je to nevýhoda, ale pokud simon změní atrakci, tak může dát za porušení nevýhodu.

2. Myslem som to ako to skoč, simon má napr 3 T a povie stoj tak sa majú všetci zastaviť alebo ako ?

6. Myslel som napr. mam 9 T sú na čiare a dám zákaz skákať, poviem skok a hráč xxx skočí, a tak ho zabijem. Poviem znova skok a hráč 123 skočí a poviem poď za mnou dám ty nevýhodu. Bude to v tomto prípade nadržovanie ?
GSTeeZee
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 30 pro 2016, 19:10 VIP

GSTeeZee píše:
ViktorOnlyJB píše:

2. Myslem som to ako to skoč, simon má napr 3 T a povie stoj tak sa majú všetci zastaviť alebo ako ?

6. Myslel som napr. mam 9 T sú na čiare a dám zákaz skákať, poviem skok a hráč xxx skočí, a tak ho zabijem. Poviem znova skok a hráč 123 skočí a poviem poď za mnou dám ty nevýhodu. Bude to v tomto prípade nadržovanie ?

2. Nezabíjel bych u tohoto.

6. Nadržování.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod GSTeeZee » 30 pro 2016, 19:13 VIP

2. Ale majú sa zastaviť či nie ?

Po odpovede môžeš lock, ďakujem za pohotové odpovede.
GSTeeZee
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 30 pro 2016, 19:22 VIP

GSTeeZee píše:2. Ale majú sa zastaviť či nie ?

Po odpovede môžeš lock, ďakujem za pohotové odpovede.

2. Jak někdo zastaví/nezastaví, tak prostě nezabíjej a upozorni Simona, ať tyto příkazy nedává.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod GSTeeZee » 30 pro 2016, 19:47 VIP

Ďakujem, :arrow: môžete lock.
GSTeeZee
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod byLife » 02 led 2017, 11:43 VIP

Jen doplnim k tomu tvemu stůj, skoč atp.. Simon ma dávat jasné a srozumitelné prikazy. Čili se na podobně věci ani netrrpa ptát a když si nebudeš jistý, upresni příkaz např na: ferdo skoč, Life zastav.

A nepouzivej příkaz stůj/stujte .. Také je to nejednoznačný příkaz, za který nesmis zabíjet ani když urcis jméno .. Bud za tebou běží čili stoji a nebo když jsou v cupu tak se postaví a jdou dal.. Nevíme co si mysli simon, jestli stat na miste nebo proste stat jakoze stat, ale ne na miste.. Prostě řekni např. Zastavte se..
byLife
CS:GO Admin

Příspěvekod GSTeeZee » 02 led 2017, 11:51 VIP

Aj casshern stále používa stoj alebo nehýb sa, keď je vzbura. To znamená že nieto príkazy nemusím plniť a keď ma zabije bude to FK ?
GSTeeZee
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod byLife » 02 led 2017, 12:00 VIP

GSTeeZee píše:Aj casshern stále používa stoj alebo nehýb sa, keď je vzbura. To znamená že nieto príkazy nemusím plniť a keď ma zabije bude to FK ?

Je mi jedno kdo co používá.. Ty nebudes. Protoze budes lepsi. A o žádném nehybejte se nepadlo ani slovo .. Prostě nepouzivej příkaz stůj/stujte.
jedna se o klasicky priklad slovickareni. Pritomny admin by mel hrace upozornit, aby takovy prikaz nepouzival, at jsou jeho umysly jakekoliv. Pokud na tomto prikladu bude Simon hrace nachytavat, dostane ban za slovickareni. Simon ma za ukol se prezentovat jasne a zretelne, nikoliv takovymi pochybnymi prikazy

Už jsem ti to jednou vysvetlil, netřeba znova
byLife

Příspěvekod Knedlajs » 04 led 2017, 17:39 VIP

Ahoj.

Ešte upresním bod 3. Viktor má pravdu. Určite ho za to nevotujte, ak nerobí hlúposti, má mikrofón a stráži simona, tak je hlúposť ho votovať.
Avšak ak ste sa na JailBreaku poskladali rozumná parta a chcete si poriadne zahrať, tak nevidím dôvod, prečo by ste sa nemohli dohodnúť na tom, že prvý kto zomrie pôjde k TT. Daný hráč (ak je charakter) sa potom hodí k väzňom aj sám. Všetko je to o vzájomnej dohode a komunikácii. Nikoho netreba do ničoho nútiť. :)

S pozdravom ITKnedlik ;)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na JailBreak Servery