Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Molex/perma

Příspěvekod PraseciRypacek » 26 lis 2019, 01:56

Vaše SID: STEAM_1:0:421064014
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://www.gamesites.cz/serversoubory/ ... mit=Search
Popíšte čo sa stalo: 4-hrisnici-t214606.html - nechápu lovce molexe, na základě čeho mi dává ban, a co ví? Jaké obcházení banu? Vysvětlí mi, jak jsem to dokázal, ze jsem hrál do téhle doby na svém ucte wtf? KdybYch měl permu za obcházení, tak jak jsem se připojil, jsem kouzelník nebo jak
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys

Obrázek[/url]
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Molex/perma

od Rumcajz » 26 lis 2019, 01:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Molex/perma

Příspěvekod ericek111 » 26 lis 2019, 02:46

Obchádzaš minimálne dva bany (520448928, 520744771). Ako sa Ti to darilo celé tie týždne je nám záhadou.

Môžeš vymeniť VIP za unban.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin

Příspěvekod PraseciRypacek » 26 lis 2019, 05:38

No to niesom ja, jak bych se s permou připojil xddd

Obrázek[/url]
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PraseciRypacek » 26 lis 2019, 06:13

ericek111 píše:Obchádzaš minimálne dva bany (520448928, 520744771). Ako sa Ti to darilo celé tie týždne je nám záhadou.

Môžeš vymeniť VIP za unban.

Za záhady se banuje, nechápu tě. Se třeba podívejte na IP na které hraji a na které on. Nevím jestli mate mozky nebo jste je nechali na polytechnách

Obrázek[/url]
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ericek111 » 26 lis 2019, 07:42

Požiadal som kamarátov Asgardov, aby z dem v PP extrahovali Tvoj voice chat. Chceš mi povedať, že na týchto záznamoch nie je tá istá osoba?

http://leteckaposta.cz/416986356
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Příspěvekod PraseciRypacek » 26 lis 2019, 08:44

No není no, klidne dojdu na ta a úkazu ti můj hlasek

Obrázek[/url]
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod WildPrase » 26 lis 2019, 09:13

Používal som voice changer preto som znel ako real Prase takže neviem čo to máte za kontakty ale to info je riadne fake, radšej by som vymenil Asgardov za Anonymous. Ale vidím že gamesites krachuje takže musí bezdôvodne banovať hráčov a potom si musia kupovať unbany takže asi tak no. I am fucking disgusted. Čo vymyslíte nabudúce??? :o :o :o
WildPrase
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod droven » 26 lis 2019, 09:18

Veľká pičovina toto :shock: inak kolko VIP kodov by som potreboval ja na to aby som si znovu zahral na vaších serveroch?
Inak nemáte náhodou volné miesto Cheathuntera hľadám nejaký job aby som si mohol zaplatiť ďalšie cheaty.
PS: S pozdravom Wild Draven
droven
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod droven » 26 lis 2019, 09:26

Žiadam pre Prase unban to že niekto používa debilný voice changer a neviete to rozoznať a niekto kopíruje jeho nickname alebo sa za neho vydáva a dáte mu permu je fakt disgusting ako už napísal dotyčný vinník Wild Prase stretol som sa s viacerými takýmito prípadmi kde sa hráči vydávali za mňa a dopadli podobne a potom sa prišli sťažovať mne tý braindeadi. Takže žiadam spravodlivý súd! :evil:
droven
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PraseciRypacek » 26 lis 2019, 09:40

No... me spis zajímá jak se pripojim na server, když na druhem “mam” permu. Dravene zdravim té, dlouho jsem té nevidel a jako zajimave vyjádření no

Obrázek[/url]
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Molex » 26 lis 2019, 15:55 VIP

Vidím tu pokročilé stádium schizofrenie. :D

Počkáme na někoho z vyšších, až se sem vyjádří.

Prozatím zamykám.
Molex
Mistr
Mistr

Příspěvekod Gustik » 30 lis 2019, 23:18 VIP

Na nahrávkách je určitě jeden a ten samý člověk. Navíc sedí nicky, čas odpojení/připojení, no holt není to jen o tom si založit milion účtů. Můžeš vyměnit VIP za unban.

Ban oprávněný.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Unban Žádost