Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené] MomonSon./Jailbreak#1/FK

Příspěvekod david5503 » 30 srp 2019, 20:23

1. Nick: MomonSon.
2. Steam ID: STEAM_0:0:213554137 ; Na deme je vidieť tab a je vidieť jeho meno http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=355754
3. Dátum a cas: 30.08.2019 - 19:40 +/-
4. Popis situácie: Ked bolo HVD bol som na rebriku a dal mi len tak hlavu ked som si ziadal o mik tak som situaciu vysvetlil no on klamal a hovoril že som mal zbran a ze som ho hitol :D , admin bol na servery a nič s tým neurobil takže neviem ani načo tam vlastne bol ked som dostal FK pri HVD a admin ani na to nereagoval. No nič kazdopadne dal mi FK ked som hovoril o tom FK pri HVD. Neviem prečo hltv nenatočilo aj to ale tak toto by malo stačiť
5. Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20312-190830193 ... sh.dem.zip
6. Vycasovanie: 4:49
Takisto chcem aby sa vyjadril tovarna na inzulin prečo ked som hovoril a dal mi FK tak nijak nezakročil.
Nadavat som tam zacal lebo ma to fakt nasralo ako moze byt admin na servery a stale tam padnut FK , kazdopadne ban som si zasluzil za nadavky ale stratil som pri tom nervy ked ze klamal a potom ked admin s tym nič neurobil.
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené] MomonSon./Jailbreak#1/FK

od Rumcajz » 30 srp 2019, 20:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: MomonSon./Jailbreak#1/FK

Příspěvekod ThePeace » 31 srp 2019, 17:01 VIP

Ahoj,

situácia s HVD ako sám vieš, na HLTV nie je. CT popísalo situáciu tak, že ťa videlo so zbraňou, čo ako väzeň mať nemôžeš, ale to určite vieš. Preto bola situácia vyhodnotená, že CT ti nedalo FK. Počas toho, ako si ten FK opisoval, tak máš hovoriť o FK a nie začať tam nadávať a vravieť hlúposti, odbáčať od témy (FK) a podobne. Preto CT dalo oprávnený kill.

A keďže nie sú dôkazy k tomu, že admin TovarNI to stopercentne videl a kašlal na to, tak to budú ďalšie bláboly. Ak máš dôkazy, poprípade nejaký iný hráč natáčal demo od začiatku, kde je vidieť situácia pekne, tak to rieš v sťažnostiach na adminov.

Ďakujeme za nahlásenie.

P.S.: Presne pre tieto prípady sa nedá spoľahnúť na HLTV. Najlepšia možnosť je mať VLASTNÉ DEMO a spoliehať sa na SEBA.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery