• Stránka 1 z 1
[V riešení] Monty/JB#1/FK každé kolo za jeho zraněné ego
1. Nick: Monty
2. Steam ID: STEAM_0:0:46152245
3. Dátum a čas: 05.09.2022 - 10:46
4. Popis situácie: Borec proste dává FK protoze mel telefon a napsal do chatu nehybejte se viz log co si u nej muzete najit... dostal jsem kill napsal jsem mu co je dale odpovidal chat tim se i krasne priznal.. na odpoved ze je hlupak mi oznamil do chatu ze budu mít dokola FK a tak se i dělo...
5. Dôkaz: Na Youtube v ten moment jsem streamoval omlouvám se že nemám demo přímo ze hry ale při zapnutém streamelemens mi hra buguje u točení dema. nevím proč už jsem to jednou řešil...
6. Celé ytb video ; je to vystřižené ze streamu
https://youtu.be/MbhnYF5JJSg
2. Steam ID: STEAM_0:0:46152245
3. Dátum a čas: 05.09.2022 - 10:46
4. Popis situácie: Borec proste dává FK protoze mel telefon a napsal do chatu nehybejte se viz log co si u nej muzete najit... dostal jsem kill napsal jsem mu co je dale odpovidal chat tim se i krasne priznal.. na odpoved ze je hlupak mi oznamil do chatu ze budu mít dokola FK a tak se i dělo...
5. Dôkaz: Na Youtube v ten moment jsem streamoval omlouvám se že nemám demo přímo ze hry ale při zapnutém streamelemens mi hra buguje u točení dema. nevím proč už jsem to jednou řešil...
6. Celé ytb video ; je to vystřižené ze streamu
https://youtu.be/MbhnYF5JJSg
Extremer je nejlepší admin ať si říká kdokoliv cokoliv je to prostě frajer.
- pepicek20011
- Amatér
[V riešení] Monty/JB#1/FK každé kolo za jeho zraněné ego
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V riešení] Monty/JB#1/FK každé kolo za jeho zraněné ego
Ahoj, je potrebné aby sme videli čo sa dialo po tom čo ti dal kill. Či ste situáciu neriešili alebo pri riešení sa obhajoval tým, že si šiel neskôr na zadnú stenu. Tieto fakty sú dôležité pre stanovenie verdiktu, preto prosím dodaj ešte demo kde bude vyčasovaná časť po tom kille. Ak ti boli udelené ešte iné FKs ktoré ti hráč udelil a ktoré spomínaš ale na tomto videu nie sú tak dodaj aj tie ak sa ti bude chcieť.
- GrasiOoOoO
- Zkušený
• Stránka 1 z 1