Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Mordekaiser

Příspěvekod Sarmi » 28 kvě 2015, 12:03 VIP

Mordekaiser
Obrázek
kovový vládce


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Top
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Železný muž (Passivka)
Obrázek

Část poškození způsobeného schopnostmi se převádí do dočasného štítu, který absorbuje obdržované poškození.

Piková palice (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

S příštím základním útokem Mordekaiser máchne svou palicí takovou silou, že vydá ozvěnu, která zasáhne až 3 další okolní cíle, jimž způsobí poškození plus bonusové poškození. Pokud je cíl sám, útok mu způsobí poškození navíc.

S příštím zásahem se Mordekaiserův dosah zvýší o 75 jednotek a máchne svou palicí takovou silou, že vydá ozvěnu, která zasáhne až 3 další okolní cíle, jimž způsobí magické poškození. Pokud je cíl sám, utrpí místo toho magické poškození.

Plíživá smrt (W)
Obrázek
Dosah: 750

Vypustí ochranný oblak kovových úlomků, které obklopí jednoho spojence, jemuž zvýší hodnotu brnění a odolnosti vůči magii. Také všem nepřátelům v oblaku způsobí každou sekundu poškození.

Vypustí ochranný oblak kovových úlomků, který na 6 sekund obklopí jednoho spojence a zvýší mu hodnotu brnění a odolnosti vůči magii. Nepřátelům v okolí navíc způsobuje magické poškození za sekundu. Je-li schopnost seslána na spojence, získá efekt Plíživé smrti také Mordekaiser. Mordekaiser i jeho spojenec obdrží bonus 60 k rychlosti pohybu, který působí, pokud se přesouvají směrem k sobě.

Destruktivní trychtýř (E)
Obrázek
Dosah: 700

Mordekaiser způsobí poškození nepřátelům v kuželové výseči před sebou. Za každou zasaženou jednotku Mordekaiserův štít absorbuje energii.

Mordekaiser způsobí všem nepřátelům ve výseči před sebou magické poškození.

Hrobové děti (R)
Obrázek
Dosah: 850

Mordekaiser prokleje nepřítele, čímž mu každou sekundu ukradne jisté procento zdraví. Pokud cíl pod vlivem tohoto kouzla zemře, jeho duše bude zotročena a bude během následujících 30 sekund Mordekaisera následovat jako duch.

Vysaje vybranému šampionovi určité % maximálního zdraví (polovinu vysaje hned a polovinu během 10 sekund; způsobuje magické poškození). Pokud oběť během působení kletby zemře, bude její duše zotročena a bude po 30 sekund Mordekaisera následovat jako duch. Mordekaiser získá 30 % síly schopností a 25 % bonusového zdraví oběti a duch získá bonusové útočné poškození a 15 % Mordekaiserova maximálního zdraví. Ducha lze ovládat podržením klávesy Alt a použitím pravého tlačítka myši, případně pomocí opětovného aktivování této schopnosti.

MYTOLOGIE

Krvelačný přízrak Mordekaiser je jedním z nejděsivějších a nenávistí nejvíce naplněných duchů, kteří bloudí po Stínových ostrovech. Kovový vládce, jenž byl pohřben ve svém prastarém brnění, byl prý prvním nemrtvým na světě - k jeho přeměně údajně došlo ještě před samotnou zkázou Stínových ostrovů. Jeho pokřivená duše se krmí jak svou vlastní bolestí, tak i utrpením, jež šíří mezi ostatními. Ti, kdo se odváží postavit se Mordekaiserovi v boji, se vystavují nebezpečí hrozivé kletby: duše svých obětí totiž zotročuje a dělá z nich nástroje zkázy.

STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Mordekaiser
Dragon Knight Mordekaiser (Unavailable)
Infernal Mordekaiser (520 RP)
Pentakill Mordekaiser (975 RP)
Lord Mordekaiser (975 RP)
King of Clubs Mordekaiser (750 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Mordekaiser

od Rumcajz » 28 kvě 2015, 12:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků