Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Morgana

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 12:10 VIP

Morgana
Obrázek
padlý anděl


Role: Support
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Vysátí duše (Passivka)
Obrázek
Morgana má schopnost vysávání života; kdykoliv svými kouzly způsobí poškození, tak se částečně vyléčí.

Temné pouto (Q)
Obrázek
Dosah: 1175

Morgana vypustí kouli temné magie. Po kontaktu s nepřátelskou jednotkou koule způsobí magické poškození a na určitou dobu cíl sváže k zemi.

Vystřelí na cíl výboj temné energie, který zasaženého protivníka znehybní a způsobí mu magické poškození.

Trýzněná země (W)
Obrázek
Dosah: 900

Zamoří oblast znesvěcenou půdou. Protivníkům, kteří na ni vstoupí, je způsobováno postupné poškození.

Prokleje danou oblast na dobu 5 sekund. Nepřátelé na prokleté zemi utrpí magické poškození každou vteřinu podle toho, kolik zdraví jim chybí.

Černý štít (E)
Obrázek
Dosah: 750

Umístí okolo spojeneckého šampiona ochrannou bariéru, která bude absorbovat magické poškození a omezující efekty, dokud nebude proražena nebo se nerozplyne.

Na dobu 5 sek. vytvoří štít kolem vybraného spojence. Tento štít absorbuje magické poškození a dokud štít drží, chrání spojence před všemi omezujícími efekty.

Duševní pouta (R)
Obrázek
Dosah: 625

Zasáhne okolní nepřátelské šampiony proudy energie, které jim způsobí úvodní poškození a sníží jim rychlost pohybu. Zůstanou-li poblíž Morgany, dojde po několika sekundách k dalšímu poškození a protivníci navíc budou omráčeni.
Proudy temné energie zasáhnou nepřátelské šampiony v okolí, způsobí jim magického poškození a zpomalí je o 20 % na 3 sekundy. Po 3 sekundách zasažení nepřátelé utrpí další magické poškození a budou na 1.5 sek. omráčeni. Zasažení nepřátelé se mohou z energetických řetězů osvobodit, pokud od Morgany odejdou.


MYTOLOGIE

Kdesi daleko se nachází svět obydlený ladnými a nádhernými tvory obdařenými nesmrtelností, kde do dnešních dnů zuří prastarý konflikt. A jako všechny války, i tato rozdělila celé rodiny. Jedna strana se prohlašovala za zastánce řádu a spravedlnosti a svým bojem se snažila sjednotit svět pod svými zákony a pevnou vládou. Ti, kteří stáli proti nim, je však považovali za tyrany, tvory neschopné vidět věci v širších souvislostech a ochotné obětovat svobodu jednotlivce pro pouhou iluzi efektivity a bezpečí. Morgana patřila mezi ty, kteří se bouřili proti snahám o zavedení toho, co považovala za krutovládu, pročež si vysloužila označení „padlá“. Morgana nebyla v žádném případě vzorem nevinnosti. Prozkoumávala dávno zapomenuté způsoby získávání zakázaných vědomostí a snažila se stát mistryní temných učení. Poháněla ji usilovná touha porazit generála nepřátelské armády - svou vlastní sestru Kayle.

První ránu v této sestrovražedné válce uštědřila Kayle, když zpřetrhala s Morganou všechny styky poté, co se ta odmítla připojit k boji po jejím boku. Postupem času získala Morgana dost síly na to, aby se mohla Kayle směle postavit. Když však nadešla chvíle jejich posledního střetu, byla Morgana nečekaně povolána do Valoranu. Nejprve se Morgana s vyvolávači z Ligy dohodla, že bude jejich jménem bojovat, jen pokud jí umožní získat ještě větší moc. Ovšem od chvíle, kdy se v Lize objevila i Kayle, se Morgana účastní zápasů Ligy legend dobrovolně, jen aby mohla svou sestru znovu a znovu a znovu srážet na kolena. Trpělivě čeká na den, kdy ji přestanou vázat neviditelná pouta Válečného institutu. Pak zničí Kayle jednou provždy a vrátí se domů jako hrdinka.

„Nepoznám pokoje, dokud nepomine nebezpečí Kayliny krutovlády.“
-- Morgana



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Morgana
Exiled Morgana (975 RP)
Sinful Succulence Morgana (975 RP)
Blade Mistress Morgana (750 RP)
Blackthorn Morgana (1350 RP)
Ghost Bride Morgana (975 RP)
Victorious Morgana (Unavailable)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Morgana

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 12:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků