• Stránka 1 z 1
[CZ-CS:GO]Mr_Bread/Freekill/JB#6
Nick hráče: [CZ-CS:GO]Mr_Bread
SID hráče: STEAM_0:0:49641641
Screen statusu: ZDE
Přibližný datum a čas: 12.02.2016 18:35
Popis situace: Hráč dával neustále jiné příkazy a zákazy. Jeden z posledních zákazů byl stát, boxovat a čupět, tudíž jsem skákal a díky zákazům zabil i vězně, který byl se mnou v cele. Dále přišel hráč vojcek(CT), který řekl, cituji: "Pusťte klávesnici a myš!". Na jeho příkaz jsem nedbal, jelikož byl řečen pouze řadovým CT. Simonem v tuto dobu byl právě hráč jménem [SIMON] nepamatuješ se .(CT). Přišel hráč [CZ-CS:GO]Mr_Bread(CT) a zabil mě, i když jsem měl stále skákat.
Důkaz: Demo (6:10 - 7:40)
SID hráče: STEAM_0:0:49641641
Screen statusu: ZDE
Přibližný datum a čas: 12.02.2016 18:35
Popis situace: Hráč dával neustále jiné příkazy a zákazy. Jeden z posledních zákazů byl stát, boxovat a čupět, tudíž jsem skákal a díky zákazům zabil i vězně, který byl se mnou v cele. Dále přišel hráč vojcek(CT), který řekl, cituji: "Pusťte klávesnici a myš!". Na jeho příkaz jsem nedbal, jelikož byl řečen pouze řadovým CT. Simonem v tuto dobu byl právě hráč jménem [SIMON] nepamatuješ se .(CT). Přišel hráč [CZ-CS:GO]Mr_Bread(CT) a zabil mě, i když jsem měl stále skákat.
Důkaz: Demo (6:10 - 7:40)
S přáním hezkého dne,
Severus
Severus
-
SeverusSnape - Pokročilý
[CZ-CS:GO]Mr_Bread/Freekill/JB#6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [CZ-CS:GO]Mr_Bread/Freekill/JB#6
V tejto situácii to FK nebol, každopádne by sme to riešili presunom hráča ktorý rozdával príkazy keď nebol Simon.
Ďakujem za nahlásenie
Lock.
Ďakujem za nahlásenie
Lock.
"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
• Stránka 1 z 1