I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Mr. Pozzin - Fake Info - TTT #1

Příspěvekod Jeffrys » 10 dub 2020, 18:34

Název tématu [Server / Nick admina]: TTT #1 - Mr. Pozzin
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561197996214183
Popis situace/prohřešku admina : Běhal jsem si po mapě a s jedním hráčem jsem skákal kolem domu, lezl nahoru a dolu po žebříku a najednou Mr. Pozzin začal říkat, že jsem Traitor zničeho nic, hráč Lukyn nebo nějak tak byl Traitor, ale to nikdo nevěděl , mě zabil a začal říkat, že jsem to nebyl a že Admin dal fake info
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: začalo to 1:30 to kolo a v 1:53, kousíček dál střelil hráč Lukýsek do nějakýho cápka, s tím že Admin začal říkat, že to jsem já, vůbec nevím proč a ve 3:10 mě zabil ten Traitor Lukýsek kterého myslel asi Admin a Lukýsek řekl že mě zabil a nebyl jsem T
http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... _1.dem.bz2
Jeffrys
Amatér
Amatér

[Vyriešené] Mr. Pozzin - Fake Info - TTT #1

od Rumcajz » 10 dub 2020, 18:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mr. Pozzin - Fake Info - TTT #1

Příspěvekod pozzin1 » 10 dub 2020, 21:22

Čau, jakmile jsem viděl jak někdo hitl hráče odemě, otočil jsem se a zahlédl jsem VIP u kterého mi to ukázalo Nick lukysek což tak nebylo.
Omlouvám se ti za to, že jsem řekl fake info a především za mé chování a postaveni k situaci. Hlavně chci dodat že bylo druhé kolo a detectiv tě tasenul byl si zelený a zabil tě lukysek který byl T takže mu to přidalo karmu. Ale fake info to bylo za to se ti omlouvám.
„Užívejte si života. Mrtví budete dlouho.“

pozzin1
Drbna
Drbna

Re: Mr. Pozzin - Fake Info - TTT #1

Příspěvekod ZelezoBeton » 10 dub 2020, 22:02 VIP

To čo píše Pozzin sedí s demom, išlo evidentne o omyl nie o úmysel. Ospravedlnil sa ti, toto sa môže stať každému za niečo podobné tiež nedávame mute hráčom.

Vyriešené.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy