I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] Mr. Pozzin - ignorace TTT

Příspěvekod PingieB » 13 dub 2020, 18:20

Název tématu [Server / Nick admina]: TTT , jmenuje se asi Mrs.Pazzin
odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561197996214183
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:no hej hrál jsem prostě na mapě apehouse no a šel jsem na střechu a tam byl haptfplich nevím jak se jmenuje prostě tam byl a tak mě prostě střelil do hlavy zničehonic a já jsem byl traitor takže mě to rozhořčilo a pak jsem řekl Pezinovi at si to s ním vyřeší a on pak ten lhář Haftplich řekl že jsem do něho střílel a pak prostě pezzin řekl že je to slovo proti slovu a tak no prostě a ani se nepodíval do konzole asi nevím nebyl jsem zrovna u něho doma no a tak bych prosím toho ADMINA pezzina potrestal nebo mu rovnou odebral admina a dát ta mě
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: nemám důkaz ale pozzin a ten druhej kazišuk si to učitě pamatují
PingieB
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] Mr. Pozzin - ignorace TTT

od Rumcajz » 13 dub 2020, 18:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mr. Pozzin - ignorace TTT

Příspěvekod ZelezoBeton » 13 dub 2020, 19:13 VIP

PingieB píše:nemám důkaz
To je smola.

PingieB píše:lhář Haftplich řekl že jsem do něho střílel a pak prostě pozzin řekl že je to slovo proti slovu
Bohužiaľ TTT nie je JB nemáme všetkých hráčov zoradených na čiare čiže admin nemusí vidieť situáciu ktorá sa stala na druhej strane mapy, možno si klamal ty.

Zamietnuté.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy