• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Mr.Smajlos / Smajdalf (ADMYN za 3 Kc) / JB 1
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Mr.smajlos
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Neschopnost Simona/
[=] Zabanovany nickname: [OcistaTeam]*ADMYN za 3 Kc
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:871035293
[=] Zabanovana IP: 193.165.236.8
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
Chtěl bych zažádat o zmírnění banu. Takže k věci ... Hrála se mapa jail_west_v2 a já byl u CT . V jednom kole jsem si šel pro flash a hodil jsem ho na Tčka a admin mr.smajlos mi dal ban na den za neschopnost simona ? Požaduji o zmírnění banu nebo si nepamatuju , že by byl ban za to , že na Tčkaa hodím 1 blbý flash ... Děkuji za odpověď
Ano jsem EVIP hráč
[=] Dostal jsi trest od admina: Mr.smajlos
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Neschopnost Simona/
[=] Zabanovany nickname: [OcistaTeam]*ADMYN za 3 Kc
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:871035293
[=] Zabanovana IP: 193.165.236.8
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
Chtěl bych zažádat o zmírnění banu. Takže k věci ... Hrála se mapa jail_west_v2 a já byl u CT . V jednom kole jsem si šel pro flash a hodil jsem ho na Tčka a admin mr.smajlos mi dal ban na den za neschopnost simona ? Požaduji o zmírnění banu nebo si nepamatuju , že by byl ban za to , že na Tčkaa hodím 1 blbý flash ... Děkuji za odpověď
Ano jsem EVIP hráč
- Smajdalfysys
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Mr.Smajlos / Smajdalf (ADMYN za 3 Kc) / JB 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mr.Smajlos / Smajdalf (ADMYN za 3 Kc) / JB 1
Ahoj ty robíš bordel na servery stým flashom hodil si ho priamo k väzňom robili nejakú atrakciu pri surfe ten flash si ho hodil priamo medzi nich čo by si robil keď sa vsetci väzni zabijú kvôli tebe ? Ja som ťa hodil o zem a premiestnil ty si napísal do chatu že to bolo "omylom" rly ? díval som sa na teba ako si to úmyselne hodil.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Zabili se ? NE , tak si tady nehraj na kdyby a dotkl jsem se touchapadu pokud sis toho nevšiml tak jsem ti to psal ale ok.
- Smajdalfysys
- Kolemjdoucí
Ja takéto vaše výhovorky neberiem to rovno si mohol dať MFK a povedať SORRY TOUCHPAD a na servery robíš bordel a máš aj problém so správaním https://ctrlv.cz/t48x https://ctrlv.cz/oz9V
-
Brano21 - Spamer Veterán
za 1. Proč taháš do tohodle potrestání úplně jinačí věci ? Ještě k tomu z jiných map ?
za 2. MFK bych nedal , když se dotkneš touchpadu , tak jestli nevíš , ale je to něco jako myš , takže jenom stiskneš 1 levé tlačítko víš ?
a za 3. Proč tady taháš nějaké nadávky ... já se tady ptám na důvod banu 1 den kvůli 1 pitomému flashi kvůli touchpadu a to už sis nevyscreenshotoval co , když ti to napíšu , že to byl touchpad ?
bye bye
za 2. MFK bych nedal , když se dotkneš touchpadu , tak jestli nevíš , ale je to něco jako myš , takže jenom stiskneš 1 levé tlačítko víš ?

a za 3. Proč tady taháš nějaké nadávky ... já se tady ptám na důvod banu 1 den kvůli 1 pitomému flashi kvůli touchpadu a to už sis nevyscreenshotoval co , když ti to napíšu , že to byl touchpad ?

bye bye
- Smajdalfysys
- Kolemjdoucí
Ešte jedna vec https://ctrlv.cz/QUIe lezenie do TXT. Prečo to tu ťahám lebo myslím si o tebe že máš rád kaziť hráčom hru nadávkami ,lezeniu do TXT a hádzanie flashu keď T robia atrakciu atď. na teba je toho viac. Tak sa nečuduj prečo máš ban na 1 deň.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Ještě něco já robím bordel dones mi sem důkaz ... a ještě ohledně těch slov ... Tobě to nikdy neuteklo ? A co je za nadávku kkd ? A proč to taháš zde ? Nechápu tyto tvoje blbosti co tady říkáš ..
- Smajdalfysys
- Kolemjdoucí
Pokud by ses k tomu postavil čelem, ban by byl zkrácen.
Za ty tvoje kecy a výmluvy, klidně ať vyprší.
Vyřešeno.
Za ty tvoje kecy a výmluvy, klidně ať vyprší.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1