Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Mr.Trill, "nejlepší" příhláška plz přijmi [JB]

Příspěvekod MrTrill » 01 srp 2017, 23:27

Nick na serveru: Ⓜⓡ.Ⓣⓡⓘⓛⓛ|Pvpro.com
SID: STEAM_0:1:197197364
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=5638
Bany, které jsem dostal: Žádné, jestli se nepletu.
Něco o mně: Ahoj, jsem Martin. Poslední dobou jsem sice nebyl tak aktivní, ale aktivitu kdykoliv rád zvednu. Hlavní důvod toho, že jsem byl neaktivní byl nestabilní internet na intru kde jsem a to, že mám jiné zájmy také. Jsem typ člověka, co dokáže prosedět hodiny a hodiny u hraní her, takže si myslím, že to zvládnu. Na jailbreaku hraji dostatečně dlouho na to, abych ovládal pravidla. I když by se nějaká chybička mohla najít, ale nikdo si nestěžoval zatím. Už mě unavuje to, když si přijdu v poklidu zahrát a připojí se někdo kdo jenom obtěžuje se slamem, nadává ostatním, zastavuje hráče do bloků, dává free killy a hlavně, když si někdo nenechá ani vysvětlit to, že neumí pravidla zrovna nejlépe jak se domnívá. Takže bych rád v admin teamu pomohl, aby se tohle nestávalo.
Proč právě já: Jsem takový ten více friendly člověk. Sice někdy mi nervy trošku ulítnou, ale většinou dokážu zachovat chladnou hlavu a s danou situací se nějak poprat. V pravidlech se vyznám a aktivní dokáži být dost.
Zkušenosti s CS:GO: Cs:go hraji už nějakou tu dobu, takže se v něm vyznám. Ano nejsem typ člověka, kterého by někdo viděl na šampionátu, ale s hrou jsem dobře seznámen.
Případné poznámky: Okurek mi řekl, že jsem podle něj fajn a že to sem mám napsat a nebát se toho. :twisted:
MrTrill
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Mr.Trill, "nejlepší" příhláška plz přijmi [JB]

od Rumcajz » 01 srp 2017, 23:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mr.Trill, "nejlepší" příhláška plz přijmi [JB]

Příspěvekod MrTrill » 01 srp 2017, 23:55

Omlouvám se za tento komentář. Jedná se o to, že jsem zapomněl část dopsat a nikde se mi nepodařilo najít tlačítko na úpravu.
Jenom bych chtěl podotknout, že jsem nenahlásil 5 hráčů na forum. Většinou jsem se to snažil řešit s někým z AT, kdo zrovna byl aktivní ve hře nebo na steamu. Takže bych vás chtěl požádat o omluvení.
Případně mám hromadu natočených dem.
MrTrill
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Mr.Trill, "nejlepší" příhláška plz přijmi [JB]

Příspěvekod byLife » 03 srp 2017, 23:44 VIP

Splň nejdříve základní podmínky a poté si za měsíc požádej znovu

Zamítnuto
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Nábory Adminů