• Stránka 1 z 1
Mrazík / Jailbreak1
Zdravím, dnes jsem na serveru opět potkal vzteklého admina Mrazíka (aneb Šaška, jak se neustále předvádí).
Hrála se mapa jail_anka_v1, kde si nějaký hráč vzal Simona, dal veškeré zákazy (krom stání) a řekl, že půjdeme na jeho blok.
Poté následoval příkaz, že půjdeme za blokem (následovala cesta k fotbalu), přičemž admin Mrazík několikrát blok předběhl (když jdeme za Simonem, jdeme taky za jeho zády - za ním (za jeho zády), né před ním - a v neposlední řadě na blok i vyskočil (zákazy stále platili) a po mém upozornění v chatu, že šel vedle, dokonce i před blokem a vyskočil na blok CT zareagovalo a zabilo ho. Admin se začal nehorázně vztekat, že slovíčkaří (což je i možné, nicméně na blok vyskočil - porušil zákaz) a že jestli tohle ještě někdo udělá, už si na serveru nezahraje - dovolím si upozornit, že pár dní, po tom co jsem byl zrušen Garlinem mi tento admin vyhrožoval stejně a vyhrožuje i dnes, a jak je vidět, stále hraji. Tohle mi je ale úplně šumák, admin mě prostě bez jakéhokoliv upozornění na jakýkoliv přestupek vyhodil ze serveru (přibližně se 140 body) a po opětovném napojení mi bylo sděleno, že jsem byl kicknut za blbé řeči.
Poprosím admina, aby mi sdělil jaké kecy jsem měl a též poprosím aby tuto stížnost neřešil MAXIPES, protože je "zasedlý" na mou osobu.
Jako důkazy mám pouze screeny z konzole.
http://leteckaposta.cz/101103346
S pozdravem,
GoGeEvo (Kopiis)
Hrála se mapa jail_anka_v1, kde si nějaký hráč vzal Simona, dal veškeré zákazy (krom stání) a řekl, že půjdeme na jeho blok.
Poté následoval příkaz, že půjdeme za blokem (následovala cesta k fotbalu), přičemž admin Mrazík několikrát blok předběhl (když jdeme za Simonem, jdeme taky za jeho zády - za ním (za jeho zády), né před ním - a v neposlední řadě na blok i vyskočil (zákazy stále platili) a po mém upozornění v chatu, že šel vedle, dokonce i před blokem a vyskočil na blok CT zareagovalo a zabilo ho. Admin se začal nehorázně vztekat, že slovíčkaří (což je i možné, nicméně na blok vyskočil - porušil zákaz) a že jestli tohle ještě někdo udělá, už si na serveru nezahraje - dovolím si upozornit, že pár dní, po tom co jsem byl zrušen Garlinem mi tento admin vyhrožoval stejně a vyhrožuje i dnes, a jak je vidět, stále hraji. Tohle mi je ale úplně šumák, admin mě prostě bez jakéhokoliv upozornění na jakýkoliv přestupek vyhodil ze serveru (přibližně se 140 body) a po opětovném napojení mi bylo sděleno, že jsem byl kicknut za blbé řeči.
Poprosím admina, aby mi sdělil jaké kecy jsem měl a též poprosím aby tuto stížnost neřešil MAXIPES, protože je "zasedlý" na mou osobu.
Jako důkazy mám pouze screeny z konzole.
http://leteckaposta.cz/101103346
S pozdravem,
GoGeEvo (Kopiis)
I have been Jailbreak admin since 30.8.2013 for 3.4.2015.
-
LDAnonymous - Kolemjdoucí
Mrazík / Jailbreak1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mrazík / Jailbreak1
Dodej mi sem svoje SID, popř. rovnou odkaz na HLSATS a doplň stížnost o vyčasované demo z HLTV.
Byl si admin, víš jak to funguje a přesto napíšeš takový paskvil..
Byl si admin, víš jak to funguje a přesto napíšeš takový paskvil..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Mne vôbec nešlo o že kde bolo v zadu a kde vpredu. Islo mi že ideme tesne za blokom... Simon z ničoho nič zastaví .. Ja pobehnem kúsok po boku a hneď mám mať kill ? Ja som nadaval na to ze zabijate za každú blbosť.. A kick si dostal za tie komentáre okolo toho.
-
Spirith - Zkušený
Nevím k čemu u stížnosti potřebuješ mojí SID, není to ani ve vzoru + si nežádám, nu ale dobrá STEAM_0:0:30945993.
Dám ti odkaz přímo na chat
.
Direct link na demo z HLTV
3:30 dává Simon příkaz jít na blok + zákaz skákat, ........., čupět + dělat animace
3:38 dává Simon příkaz "Půjdete za tímto blokem"
3:54 Mrazík obíhá blok (běží vedle bloku)
3:58 Mrazík předbíhá blok - z nepochopitelných důvodů Mrazík blok obešel, až po tom, co blok stál na místě a on se o něho zezadu zasekl.
4:04 Všichni vězni, až na Mrazíka + 1 šmoulu stojí za blokem
4:10 zní příkaz jděte k bloku na fotbalové hřiště
4:15 Mrazík se blíží k bloku a přímo na něj jako jediný vyskočí
4:20 Dostává kill + následuje adminovo vztekání do mikrofonu + zdržování hry
4:57 Dostáváme konečně další příkaz - Jít na středovou čáru na fotbale
5:01 Dostávám kick
Píšeš tu, že vím jak to funguje...
Ano to vím.. Před kickem mě má někdo upozornit, nikdo nic.
Nechci si tu hrát na Nerwiqa, ale jestli mě nepřestanou za každou volovinu, takhle vyhazovat ze serveru, či banovat (Spirith si minulý měsíc řekl, a přiletěl mi ban - nevím za co, nemám žádný důkaz, proto nebyla psaná ani žádná stížnost), tak si na Nerwiqa hrát budu... ,nebo ať takhle trestá/trestají každého hráče
A Ejvi, nestěžuji si tu na danou situaci, ale na arogantní chování Admina (které je opakované, nejen u mne), k čemuž by měl screen konzole stačit jako plnohodnotný důkaz.
Spirithe, nadával si jak na mě, tak na to že tohle nikdo nebude dělat, jinak se postaráš o to, aby si na GS už nezahrál, tak se nevykecávej..
Díky za vyřízení
Dám ti odkaz přímo na chat

Direct link na demo z HLTV
3:30 dává Simon příkaz jít na blok + zákaz skákat, ........., čupět + dělat animace
3:38 dává Simon příkaz "Půjdete za tímto blokem"
3:54 Mrazík obíhá blok (běží vedle bloku)
3:58 Mrazík předbíhá blok - z nepochopitelných důvodů Mrazík blok obešel, až po tom, co blok stál na místě a on se o něho zezadu zasekl.
4:04 Všichni vězni, až na Mrazíka + 1 šmoulu stojí za blokem
4:10 zní příkaz jděte k bloku na fotbalové hřiště
4:15 Mrazík se blíží k bloku a přímo na něj jako jediný vyskočí
4:20 Dostává kill + následuje adminovo vztekání do mikrofonu + zdržování hry
4:57 Dostáváme konečně další příkaz - Jít na středovou čáru na fotbale
5:01 Dostávám kick
Píšeš tu, že vím jak to funguje...
Ano to vím.. Před kickem mě má někdo upozornit, nikdo nic.
Nechci si tu hrát na Nerwiqa, ale jestli mě nepřestanou za každou volovinu, takhle vyhazovat ze serveru, či banovat (Spirith si minulý měsíc řekl, a přiletěl mi ban - nevím za co, nemám žádný důkaz, proto nebyla psaná ani žádná stížnost), tak si na Nerwiqa hrát budu... ,nebo ať takhle trestá/trestají každého hráče

A Ejvi, nestěžuji si tu na danou situaci, ale na arogantní chování Admina (které je opakované, nejen u mne), k čemuž by měl screen konzole stačit jako plnohodnotný důkaz.
Spirithe, nadával si jak na mě, tak na to že tohle nikdo nebude dělat, jinak se postaráš o to, aby si na GS už nezahrál, tak se nevykecávej..
Díky za vyřízení
I have been Jailbreak admin since 30.8.2013 for 3.4.2015.
-
LDAnonymous - Kolemjdoucí
Ja sa tu s tebou hádať nebudem, som v robote a nemám na to náladu ani čas. Prijmem akúkoľvek variantu riešenia tejto situácie a aj prípadný trest.
-
Spirith - Zkušený
Pardon, že aa vyjadrujem ale len chcem povedať,že s týmto arogantným, drzým a čo ja viem čo ešte adminom, nemá žiadny hráč dobré skúsenosti .... Čo dodať, je tu na neho podaných dosť veľa stiažností (väčšina oprávnených) a vy s ním nič "nenadeláte". Veď stále sa zachraňuje iba s tými slovami, že príjmem akýkoľvek trest, pri tom ho ani nedostane.... Ako my obyč. hráči sme urobili menej chýb a schytáme ten nejaký baník... On tých chyb urobil million a nič ... A takto to pôjde dookola. A nevyhráža sa len tomuto, ale viacerým hráčom. Určite by celý jailbreak hlasoval za zrušenie práv tomuto omylom rodenému človekovi 

- Veaz
- Kolemjdoucí
LDAnonymous píše:admina Mrazíka (aneb Šaška,blabla
2015-11-13 10:44:48 čau šašku.
2015-11-13 10:46:33 Hej,šašek...
2015-11-13 10:53:55 Neslovíčkař, šašku.
Jako bývalý admin víš jak se chovat a co si dovolit nemůžeš.
Hráč byl na pár dní zabanován, aby si to v hlavě porovnal..
Demo a situace z něj plynoucí prošetříme a popř. probereme s adminem.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1