• Stránka 1 z 1
[Přijat] MrFish / Survival
Zdravím,
1. Vek: 19, o chvíľku 20.
2. Nick v hre: MrFish
3. Originálny MC: Nemám, nie je problém dokúpiť.
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Mám, ExtraVIP.
5. Primárny server kde chcete práva: Survival.
6. Denná aktivita: Veľa, hrávam aj v práci, aj doma. Cez víkendy to je slabšie, hrám len cez deň, v noci na servery neviem byť, priateľka by ma zabila.
7. Priestupky na gamesites: Žiadne.
8. Priestupky mimo gamesites: Žiadne.
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa Lukáš, mám 19 rokov. Chodil som na Pedagogickú a soc. akadémiu kde som študoval sociálnu prácu, psychológiu, soc. pedagogiku). Momentálne pracujem ako programátor a grafik.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Snažím sa pomáhať, väčšinou všetky peniaze, blocky a všetko čo mám, aj tak rozdám hráčom. VIP som si kúpil zatiaľ na každom servery GS kde som hral ( myslím všetky creative čo boli ), snažím sa upozorniť hráčov na nadávky, nahlasovať cheating a podobne, som kľudný a vyrovnaný človek.
Prajem pekný zvyšok tohto nudného pondelku.
S pozdravom,
Lukáš
PS:Pardón, zabudol som dodať, že toto je nový nick na webe, starý : whathappened. Takže tu nie som prvý deň.
1. Vek: 19, o chvíľku 20.
2. Nick v hre: MrFish
3. Originálny MC: Nemám, nie je problém dokúpiť.
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Mám, ExtraVIP.
5. Primárny server kde chcete práva: Survival.
6. Denná aktivita: Veľa, hrávam aj v práci, aj doma. Cez víkendy to je slabšie, hrám len cez deň, v noci na servery neviem byť, priateľka by ma zabila.

7. Priestupky na gamesites: Žiadne.
8. Priestupky mimo gamesites: Žiadne.
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa Lukáš, mám 19 rokov. Chodil som na Pedagogickú a soc. akadémiu kde som študoval sociálnu prácu, psychológiu, soc. pedagogiku). Momentálne pracujem ako programátor a grafik.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Snažím sa pomáhať, väčšinou všetky peniaze, blocky a všetko čo mám, aj tak rozdám hráčom. VIP som si kúpil zatiaľ na každom servery GS kde som hral ( myslím všetky creative čo boli ), snažím sa upozorniť hráčov na nadávky, nahlasovať cheating a podobne, som kľudný a vyrovnaný človek.
Prajem pekný zvyšok tohto nudného pondelku.

S pozdravom,
Lukáš
PS:Pardón, zabudol som dodať, že toto je nový nick na webe, starý : whathappened. Takže tu nie som prvý deň.
- MrFish
- Kolemjdoucí
[Přijat] MrFish / Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MrFish / Survival
Zdravím
Prepáčte za vyjadrenie no nedalo mi to
Doporučujem
+Aktivita
+Vek
(Za ten čas čo som bol na Survivale som mal taký pocit, že on viac pomáha ľudom ako adminovia
)
-Origo MC (ale nemá problem si ho kúpiť ako písal)
Mersi

Prepáčte za vyjadrenie no nedalo mi to

Doporučujem
+Aktivita
+Vek
(Za ten čas čo som bol na Survivale som mal taký pocit, že on viac pomáha ľudom ako adminovia

-Origo MC (ale nemá problem si ho kúpiť ako písal)
Mersi

-
Mersi96 - Mistr Yoda
Re: MrFish / Survival
Doporučujem
Aj keď adminov máme už celkom dosť (aspoň podľa zoznamu), ale musím ho doporučovať, je aktívny, pomáha hráčom, upozorňuje keď nadávajú, vždy ma predbehne
Snaží sa, za mňa veľké +

Aj keď adminov máme už celkom dosť (aspoň podľa zoznamu), ale musím ho doporučovať, je aktívny, pomáha hráčom, upozorňuje keď nadávajú, vždy ma predbehne

-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1