• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] mspoko/JB#1/FK,Nadávky,buze*ace/nebraní si simona
1. Nick: semspoko
3. Dátum a čas: 10.11.2019 6:40-8:00
4. Popis situace: Připojil jsem se k ct, abych se naučil hrát za ně, začal na mě pořvávat kdoví jaký jsem "kokot" začal dropovat vězňům zbraně aby mě zabili, nebral si simona. Potom mě dlouhodobě urážel v chatu, na začátku každé roundy mě zabil bez následného VD. Nadával mi celou dobu do voicechatu, skákal simonovi do řeči, a oháněl se tím, že na něj žádný admin nepříjde v 7 ráno. Tak jsem se potom začal bránit a on mi říkal, že jsem arogantní sprostý, přičemž celý to tam nadával on. A jeho logiku ukazuje i to, že když člověk píše, jak se mu nezdá, tak nadává za překliky na klávesnici a i za to,že napíšu například LOL.
3. Dátum a čas: 10.11.2019 6:40-8:00
4. Popis situace: Připojil jsem se k ct, abych se naučil hrát za ně, začal na mě pořvávat kdoví jaký jsem "kokot" začal dropovat vězňům zbraně aby mě zabili, nebral si simona. Potom mě dlouhodobě urážel v chatu, na začátku každé roundy mě zabil bez následného VD. Nadával mi celou dobu do voicechatu, skákal simonovi do řeči, a oháněl se tím, že na něj žádný admin nepříjde v 7 ráno. Tak jsem se potom začal bránit a on mi říkal, že jsem arogantní sprostý, přičemž celý to tam nadával on. A jeho logiku ukazuje i to, že když člověk píše, jak se mu nezdá, tak nadává za překliky na klávesnici a i za to,že napíšu například LOL.
- Icarusek
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] mspoko/JB#1/FK,Nadávky,buze*ace/nebraní si simona
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: semspoko/JB#1/FK,Nadávky,buze*ace/nebraní si simona
Ahoj, máš to mimo vzor. Zkus to ještě jednou, a podle vzoru.
vzor-nahlasenia-a-pravidla-sekcie-t61724.html
vzor-nahlasenia-a-pravidla-sekcie-t61724.html
Život je jako hra – ne vždy vyhráváš, ale každý tah tě učí něco nového.
-
Yoiy - CS 1.6 Admin
Re: [Čeká se]semspoko/JB#1/FK,Nadávky,buze*ace/nebraní si si
Bez odezvy, vyřešeno.
Život je jako hra – ne vždy vyhráváš, ale každý tah tě učí něco nového.
-
Yoiy - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1