Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Mute-nevyřešeno

Příspěvekod HruskyMore » 27 lis 2019, 15:11

Název topicu: Hrušky / Jailbreak #1
Vaše SID: STEAM_0:1:65421581
Odkaz banu z banlistu: https://www.gamesites.cz/serversoubory/ ... =commslist
Opravdu nevím jestli jsi nevychovaný, nebo neumíš číst, ale budu citovat" Prosím... nelockujte post a vší slušností mě nechte se vyjádřit. Děkuji" to v minulém topicu jasně zdůraznilo. Já ti nevím, ale jako jedinou nadávku tam vidím "ty kundo guhovska." Za to s banem souhlasím. Další ne nadávka, ale urážka mohlo být "Ty blbčre." a "na co si tu hraješ ty idiote." Tyto nadávky/urážky opravdu nejsou rovny 2 dennímu mute. Stejně tak neodůvodněné asi další 2x mute. Za provokaci, o kterou z mé strany nešlo. Žádám tedy o unban/zkrácení doby na úměrnou výše uvedené nadávce a 2 urážkám. Díky
HruskyMore
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Mute-nevyřešeno

od Rumcajz » 27 lis 2019, 15:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mute-nevyřešeno

Příspěvekod Twixo38 » 27 lis 2019, 16:51 VIP

Áno, máš právdu "Ty blbčre." a "na co si tu hraješ ty idiote." nie sú same o sebe hodné na 2 dnový ban, bohužiaľ ty si primárne za tieto slovíčka nedostal tvoje bany. Prvý ban si uznal, čiže ten nebudeme riešiť.

Druhý si dostal za provokaciu, kde si sa hádal s administrátorom, kde si využíval štýl za kt. si bol zabanovaný. Nikto nemá nálady počas hrania na tvoje citové výlevy, tak ti prišiel ban a ešte kratší ako mal, už ti mohol prísť i 12h ako druhý. Tretí ban už šiel odomňa, kde si po druhom 10m bane nevedel ako sa slušne správať, tak sme ťa vyhodili zo serveru a keďže si sa napojil so slovami "Twixo na co si tu hraješ ty idiote", tak som ti už šupol ban, pretože sme zistili, že po cca 4-5 kicknutiach a dvoch 10 minutových banoch do chatu si sa ešte neuvedomil. No a 2dni si dostal ako predĺženie 12h banu od SA, keďže ti nestačilo.

Dúfajme, že ti to stačí ako vyjasnenie, ja sa ti tu už vyjadrovať nebudem, lebo to bude stráta času a pôjdeš si len svoje, preto to nechám znovu na vyšších :)
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod ericek111 » 27 lis 2019, 16:58

HruskyMore píše:Opravdu nevím jestli jsi nevychovaný, nebo neumíš číst

Nevidím, že by bol topic locknutý. Vľavo hore máš tlačidlo "odpovedať".
--
HruskyMore píše:Žádám tedy o unban/zkrácení doby na úměrnou výše uvedené nadávce a 2 urážkám.

Wurst píše:e.Wurst: Po prohlídnutí tvojí minulosti jsem ti ban prodloužil na dva dny.

Ako Wurst poznamenal, neriešime len týchto pár nadávok či urážok, ale celý obrázok. Hovoríš o slušnosti, ale lezú z teba hentaké nezmysly.
--
HruskyMore píše:Za provokaci, o kterou z mé strany nešlo.

Po 8 mute banoch na 10 minút za posledný zhruba mesiac a jednom (ak nerátame ten predmetný) na 2 dni by si už mohol vedieť, čo písať môžeš a čo nie.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod HruskyMore » 27 lis 2019, 17:44

Já se s adminem nehádal, pouze jsem řešil svůj neoprávněný mute. Za jaký styl jsem tedy byl zamutovaný, co je styl který respektuješ a který nerespektuješ? To by mě tedy zajímalo? V pravidlech si o žádných stylech nepočtu.
Wurst tak mi teda napiš co můžu napsat a co ne, asi to nevím.
HruskyMore
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost