• Stránka 1 z 1
[V]Mute od admina Allis (nebo jak se jmenuje)
Zdravím, zajimalo by mě za co jsem dostal mute na rpgčku, když jsem řekl kreditníkovi že je to děcko malé
udajně jsem se choval neadekvátně, jeden admin mi to vysvětlil co to je a to mě udivuje ještě víc ten mute, zajimalo by mě proč jsem ho dostal a chcu vidět nějaký dukaz od zmíněneho admina Allis. 

- aNbu
- Amatér
[V]Mute od admina Allis (nebo jak se jmenuje)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mute od admina Allis (nebo jak se jmenuje)
Ahoj, asi 5 minút ste sa mu smiali, že je decko čo si kupuje kredity, nemá aim ... Už ma to prestalo baviť tak som vám povedal nech s tým prestanete, samozrejme ste neprestali tak ste dostali mute. Jeden dostal mute ban na 10 min a ty na 30 minúť kvôli tým nadávkam predtým. Keď nechceš dostávať mute bany tak sa prestaň vysmievať a nadávať hráčom.
-
SmiLeI - Drbna
Re: Mute od admina Allis (nebo jak se jmenuje)
Když pominu to že je to uplně mimo vzor atd atd, tak ty si stěžuješ na admina, ty máš dodat důkaz o adminově pochybení. Pokud je situace tak jak popisuje SmiLeI tak se ani nedivím že ti dal mute + tě ze serveru moc dobře znám a to co tam předvádíš/jak se chováš není úplně ideální a ty máš ještě tu drzost si dát stížnost na admina...
Co se týče tvého četu taky docela fajn čtení
reklama na teamspeak a spoustu dalších krásných věcí
Stížnost zamítám a mute ti prodlužuji aby si příště věděl jak se chovat a pokud by se tohle mělo nějakým způsobem opakovat tak už to budeme řešit trochu jiným způsobem.
Z přáním hezkého dne KNIFER

Co se týče tvého četu taky docela fajn čtení

zopakuj co jsi řikal ty děcko malé ?.
doufám že to budeš mutovat a kickovat marty.
chojte všeci do piče.
jailbreak je sračka jak mraky.
reklama na teamspeak a spoustu dalších krásných věcí

Stížnost zamítám a mute ti prodlužuji aby si příště věděl jak se chovat a pokud by se tohle mělo nějakým způsobem opakovat tak už to budeme řešit trochu jiným způsobem.
Z přáním hezkého dne KNIFER

CS:GO -All Jumps [12.1.2016]
CS:GO JUMP - Turnajový admin [8.5.2016]
CS:GO Server Admin [24.6.2016] - [31.7.2016]
CS:GO Mapper [25.6.2016]
CS:GO Hlavní Mapper [12.8.2016]
CS:GO HLSA [21.9.2016]
300 příspěvků [28.6.2016]
CS:GO JUMP - Turnajový admin [8.5.2016]
CS:GO Server Admin [24.6.2016] - [31.7.2016]
CS:GO Mapper [25.6.2016]
CS:GO Hlavní Mapper [12.8.2016]
CS:GO HLSA [21.9.2016]
300 příspěvků [28.6.2016]
-
YungYeezus - Mistr
Re: [Z]Mute od admina Allis (nebo jak se jmenuje)
Teď mi prosimtě objasni
zopakuj co jsi řikal ty děcko malé ?. - ( jak tohle souvisí s nějakou nadávkou že mi bude do voicu nadávat nějaký ubrečený dítě? to mu nemužu něco říct ?)
doufám že to budeš mutovat a kickovat marty
. - (já nevěděl v t chvíly že je marty afk, on si ani nevšim jak tam ten klučina křičel do voice chatu)
chojte všeci do piče. - (tohe je nazev pisničky jen aby jsi věděl tohle se nedá ani brát jako urážka, když se bavím víc jak s 3/4 serveru..
)
jailbreak je sračka jak mraky. - (vlastní názor na to že jb sám nechápu hlavně tu na gskách kde mám zakaz aj na myš což je kravina dle meho ale každej má svuj nazor na něco, svobodná země kamaráde
)
Tohle je to samý co ten desetiminutový ban za "kempení"
prostě absolutně bez duvodu, jo a jen tak pro info díky těmhle věcí vás už nikdo nemá rád, že se tak chováte, a dáváte mute aj za to že si týpek prdne ani se nedivím co chce udělat Bořek 
Sdečně posílá pusu aNbu <33333333333
zopakuj co jsi řikal ty děcko malé ?. - ( jak tohle souvisí s nějakou nadávkou že mi bude do voicu nadávat nějaký ubrečený dítě? to mu nemužu něco říct ?)
doufám že to budeš mutovat a kickovat marty

chojte všeci do piče. - (tohe je nazev pisničky jen aby jsi věděl tohle se nedá ani brát jako urážka, když se bavím víc jak s 3/4 serveru..

jailbreak je sračka jak mraky. - (vlastní názor na to že jb sám nechápu hlavně tu na gskách kde mám zakaz aj na myš což je kravina dle meho ale každej má svuj nazor na něco, svobodná země kamaráde

Tohle je to samý co ten desetiminutový ban za "kempení"

Sdečně posílá pusu aNbu <33333333333
- aNbu
- Amatér
Re: [V]Mute od admina Allis (nebo jak se jmenuje)
Vyjádření admina i verdikt tu máš
V tvé odpovědi nevidím nic jiného než velmi špatné výmluvy a další zbytečný spam, takže téma zamykám
Kdyby ses uměl na serveru chovat a vyjadřovat se normálně, tak by si nedostával mute
V tvé odpovědi nevidím nic jiného než velmi špatné výmluvy a další zbytečný spam, takže téma zamykám
Kdyby ses uměl na serveru chovat a vyjadřovat se normálně, tak by si nedostával mute

-
TheKibaa - Profesionál
• Stránka 1 z 1